Kapitel 1: Bag for Fanden

68 1 0
                  

Den Store Bagedyst Fanfiction TIM OG KORDON

Strøg af klare hvide skyer strakte sig under forårshimlen og glimtede imellem tagene på de høje bygninger. Tim fulgte folkemængden forbi storkespringvandet. Der var mange mennesker i dag, hvilket var både fint og irriterende. Fint så længe Tim skulle lige ud og irriterende når han ville afvige fra flertallets rute. Ikke fordi han havde særlig travlt, eller skulle noget bestemt. Det var en irritation i sig selv, at han i mangel på bedre, måtte lade sig drive med.  For det konfronterede ham med det faktum at der var en mangel. En generel mangel på retning og målsætninger, og dermed på lysten og livet. Men det var lettere sådan. Desværre. 

Tim kiggede op fra mængden og så solen reflekteret i lejlighedernes vinduer. Han glædede sig til at komme på arbejde igen, for så ville der i det mindste være et mål. Et smukt og velsmagende mål.

Tim gik ind i en blomsterforretning. "Av, for satan!" udbrød han og fumlede med dørhåndtaget. Han så sig over skulderen imens han åbnede døren. Han fnøs ved synet af en ældre mand der kiggede på ham ganske fornøjet .

Damen bag kassen kiggede på ham med et blankt ansigtsudtryk, som ventede hun på at den indre computer skulle opdatere. Tim tog sine solbriller af og pludselig lyste damen op. 

"Nåh, hej Tim, jeg vidste ikke det var dig" sagde hun. 

"Et dusin roser" sagde Tim. 

Damen fandt hastigt et dusin roser frem og gav dem til Tim. 

"Det bliver 70 kroner" sagde hun. 

Tim tog penge frem og rakte dem til hende.

"behold resten" sagde han og vendte sig for at gå, da han lagde mærke til den lille, grimme hund som sad stille på disken og åndede. Han havde ikke set den før nu. 

"Nåh, hej hund" sagde han og klappede den på hovedet. 

"Du er min yndlingskunde" sagde damen bag kassen imens Tim forlod butikken.

Bag for FandenWhere stories live. Discover now