Part 12

1.1K 68 8
                                    

{Isabelle}

Logan's lippen voelen heerlijk tegen mijn nek. Ik voel zijn scherpe tanden tegen mijn nek. Even later voel ik de tanden in mijn nek gaan en span ik me aan. Maar na een tijdje doet het deugt, ik voel iets in mijn ader glijden en ik zie dat Logan iets pakt. Zo snel heeft hij volgens mij nog nooit bewogen, steekt Logan ineens een mes in mijn hart. Ik kijk hem vol ongeloof aan, en ik zie spijt in zijn ogen. Veel zie ik niet meer want alles wordt zwart.

•¥•

Het gezoem van een vlieg maakt me klaarwakker. Mijn ogen vliegen open en ik kijk zoekend ik het rond. Ik zie een vlieg in de hoek van de kamer vliegen. Wat, waarom kan ik die vlieg zo duidelijk horen, hij zit net vlak naast me te vliegen. Ik sta op en binnen een seconde plakt de vlieg dood tegen de muur. Ik strompel snel naar de badkamer en durf niet naar mezelf te kijken. Als ik het toch doe word mijn vermoeden bevestigt, waarom ik zo snel kan bewegen. Waarom ik alles scherp zie en hoor.

Ik ben een vampier geworden...

---------------------------------------------

ZOZO, LEUK? JA, HOPELIJK WEL :)

IK GA BINNENKORT MINDER UPDATEN. WANT DE EXAMENS KOMEN HE, DUS MOET IK LEREN :( SORRY, DAARNA WEL TWEE WEKEN KERSTVAKANTIE DUS DAN KAN IK WEL UPDATEN WAARSCHIJNLIJK :)

E N J O Y !

VOTE?

COMMENT?

Xx

Gekozen en GenomenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu