*capitol editat*  


Alice's POV

La 6 fara 20 de minute Ethan a venit sa ma ia la el pentru a lucra la proiect impreuna cu Nessie si Theo. Inca de cand a propus ideea am stiut ca nu o sa facem mare lucru, insa sunt hotarata sa ii fac sa participe la discutii, avand-o pe Nessie ca aliata.

Intrati in masina, Ethan a pornit masina si am inceput sa ne indepartam usor de casa, iesind de pe strada mea si intrand pe cea principala.

„Am uitat sa te intreb," a spus Ethan dintr-o data, „mai ai probleme cu vederea?"

„Da, inca nu mi-a trecut, dar mama a spus ca in seara asta o sa-mi aduca de la farmacie niste medicamente."

„Okay, dar daca nu iti trece te duc la medic," a raspuns el serios, intorcandu-si privirea spre mine pentru cateva secunde.

„Da, sa traiti," am ras eu, intorcandu-mi capul spre geam si uitandu-ma la copacii intunecati de pe marginea soselei.

Ajunsi la el acasa, am mers direct in bucatarie sa pregatesc gustarile si sucul, Ethan ramanand sa rearanjeze mobila din sufragerie pentru a face mai mult loc, apoi s-a dus sa aduca materialele pentru proiect.

Douazeci de minute mai tarziu au ajuns si porumbeii, tinandu-se de mana.

„In sfarsit ati ajuns! Credeam ca nu mai veniti," m-am prefacut eu suparata, uitandu-ma mai mult la Nessie.

„Scuze, i-a luat mult sa se hotarasca cu ce sa se imbrace," se scuza Theo.

„Ha! Nu e adevarat! Tu ai intarziat," il acuza Nessie ofensata, uitandu-se urat la el pentru cateva secunde, apoi intrand pe langa mine in casa, intrand direct in bucatarie.

„Buna si tie," a salutat-o Ethan, coborand scarile. Nessie doar i-a zambit si si-a continuat drumul, lasandu-l in ceata pe bietul baiat.

„S-a intamplat ceva?" a intrebat nedumerit, uitandu-se cand la mine, cand la bietul Theo care inca statea in pragul usii.

„Nu, doar chestii de fete. Putem sa incepem?" ii intreb pe baieti care au aprobat din cap, Theo intrand in casa si mergand cu Ethan spre sufragerie, incepand o discutie despre nu stiu ce meci, asa ca m-am dus in bucatarie sa vad ce face Ness.

„Hei, esti gata sa incepem proiectul?" am intrebat-o, turnandu-mi un pahar de suc.

„Dap. Imi era doar sete. Hai sa mergem la ei inainte sa renunte la proiect inainte sa incepem," a spus razand si m-a luat de mana, chicotind amandoua.


„Bun, deci am rezolvat problemele, acum mai trebuie doar ca fiecare echipa sa se ocupe de sarcinile lor. Noi cu studiul pe populatie, voi cu literatura," a spus Theo dupa doua ore, intinzandu-si spatele.

„In sfarsit, deja nu mai pot de somn," se vaita Nessie care si-a lasat capul pe umarul lui Theo, acesta intorcandu-si capul sa o sarute pe par.

„Hei, Nessie, putem sa vorbim putin? Vreau sa iti cer parerea in legatura cu ceva."

„Sigur. Mergem in bucatarie?"

„Hai," am fost eu de acord, ridicandu-ma de pe podea.

Odata ajunse in bucatarie, am inceput sa-i spun planul meu.

„Mi-a venit o idee. Ce zici sa le spunem baietilor ca trebuie sa luam ceva de la mine de acasa, dar in loc sa facem asta, mergem intr-un club?"

„Okay, putem face asta. Dar de ce?" a intrebat ea nedumerita.

In love with the wrong PlayboyCitește această povestire GRATUIT!