Bölüm - 7

128K 4.6K 2K
                                    




Benim için buraya " ❤️ " bırakır mısınız ?

Sevdiğiniz şarkı sözlerinden bir alıntı bırakmaya ne dersiniz ?

Sevdiğiniz şarkı sözlerinden bir alıntı bırakmaya ne dersiniz ?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

- İYİ OKUMALAR -

- Behram KARAZADE-

Alnıma düşen saçlarımı yukarı doğru ittiğimde cebimde duran telefonumun titrediğini hissetmiş ve hemen yataktan kalkıp odadan dışarı çıkmıştım.

Koridoru hızlı adımlarla geçmiş ve karşımda duran iki göz odalardan birine girdiğimde hemen krem rengi koltuğun üzerine oturmuş ve çalan telefonu cevaplamıştım.

" Efendim ? " İfadesiz gözlerle odayı inceliyor ve bir yandan da karşı taraftan bir cevap gelmesini bekliyordum.

" Baba. " Poyrazın sesini duyduğumda kaşlarımı çatmış ve " Oğlum bir şey mi oldu ?" sesime yansıtmaktan çekindiğim bir endişeyle konuşmuştum.

" Baba dedem arattırdı dedi ki babana söyle evlensin artık çürüdü diyor." Poyrazın sessiz fısıltılarına kulak kesildiğimde dudaklarımda ki oluşan gülümsemeyi engelleyememiş ve boğazımı temizleyerek
" Sen ne dedin dedene bakayım ?" demiş ve başımı arkaya doğru yaslamıştım.

" Bade kim lan şerefsiz ?" Babamın alaylı sesini duyduğumda başımı koltuktan kaldırmış ve şaşkın gözlerle etrafa bakmıştım.

" Oğlumu şakalarına ve amaçlarına oyuncak etme baba." Saçlarımı karıştırıp gözlerimi yorgunca kapadığımda " Ulan hıyar ben kendime alacağım sanki kızı. Senin için söylüyorum kurudun kurudun evladım. " Sonlara doğru kısılan sesini duyduğumda sinsice gülümsemiş " Ah baba, evladını düşünme sen bence kendini düşün. Eğer bir daha Poyraz'ın beynini baban evlensin diye yıkarsan, geçen akşam dansözün göğsüne para sıkıştırdığın videoyu firuze anneme atarım." Telefonu kapatıp koltuğa fırlattığımda gözlerim etrafa daha da çok dikkatini vermişti.

Oldukça düzenli ve güzel bir evi vardı.

Oturduğum yerden kalkıp odadan çıktığımda, hızlı adımlarla karanlık odaya girmiş ve yatağın üzerinden sarkan led ışıkları açmak için yatağın yanında duran küçük düğmeye bastığımda etrafı loş bir ışık sarmıştı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ME'VA / Kuğunun Ağıtı (askıya alındı.) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin