39.BÖLÜM

44.1K 2.1K 407
                                    

BEN GELDİM PAPATYALARIM...BİR HAFTA ARADAN SONRA YİNE KARŞINIZDAYIM...UMARIM BEĞENİYLE OKUYACAĞINIZ BİR BÖLÜM OLMUŞTUR...SEVİLİYORSUNUZ...

İYİ OKUMALAR;

Yanı başında ki adamla şirket binasına girerken hisleri bunun doğru olmadığına dair sinyaller vermeye başlamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yanı başında ki adamla şirket binasına girerken hisleri bunun doğru olmadığına dair sinyaller vermeye başlamıştı.Bu ismi bir yerlerde duyduğuna emindi ama karışık olan aklını toparlayıp bir türlü çıkaramıyordu.İsmi bir kaç kez zihninde yokladı.Ardından etrafı iyice süzen adama yandan bir bakış attı.Aygen'in aklını kurcalayan başka bir soruda kocasının neden bu şirket sahibiyle çalışmak istemeyişiydi.Son günlerde yaşanan can sıkıcı olaylar yada Nesrinin gidişiyle ilgili olabileceğini düşündü.Belkide üzerine çok fazla sorumluluk yüklemek istemediği için kabul etmediğini var saydı.Kocasıyla ilgili kötüye dair hiç bir şey düşünmedi.Altında ar niyet aramadı çünkü öfkeli olan bu haline bir yenisini eklemek istemeyeceğini biliyordu.

"Fatih'i misafirimizi karşılaması için bize katılmasını söyledin mi?"

"Söyledim ama o ne deyip ağzında bir şeyler geveledi daha sonra da telefonu yüzüme kapattı."Arkadaşının fısıltı halinde söylediklerine Aygen anlam veremezken arkadaşının da ondan faklı değildi.Fatih kibarlığıyla bilinirdi bu kaba davranış beklenmedik kişiden olunca ister istemez ikisi de neye uğradığını şaşırmıştı.

"Hanımlar bir sorun mu var?"

"Hayır Şadi bey buyurun."Deyip açılan asansör kapısını işaret etti.

"Rica ederim siz önden buyurun lütfen."Aygen karşısındaki adamın kibarlığını kısa bir baş eğişle karşılık vermiş asansöre geçerek görüşmenin daha uygun şartlar altında yapılacağı kata çıkmaya başlamışlardı.

"Kaç aydır bu şirkette çalışıyorsunuz hanımlar."Sayılara bakmayı kesip onlara merakla bakan adama döndü.

"Çok fazla olmadı.İkimizde yeni sayılırız."

"O zaman bahsedildiği gibi oldukça yeteneklisiniz.Kısa zamanda baş mimarlık pozisyonuna yükseldiğinize göre."Dediğinde iki kız şaşkınlıkla bir birine baktı.Ardından Aygen hemen toparlanıp karşısındaki adama şüpheli bakışlar atarken bu yeni bilgiyi nereden edindiğini merak etmeye başladı.

"Pardon ama şirket çalışanları bile yeni öğrenmişken,siz nasıl bu bilgiye ulaştınız?"

"Yerin kulağı vardır Aygen hanım.Bazı şeyler bizim piyasada çok çabuk duyulur."

"Ben bu var sayımınıza pek inanmadım.Siz şuna elim kolum uzun şirketinizde bana haber uçuran kuşlar var desenize."Korkusuzca sarf ettiği kelimeler karşısında adamın gülmesi Aygen'in şüphe tohumlarına bir yenisini ekmişti.

"Her şirkette vardır eminim.Mesela benimkinde kocanızın gönderdiği temizlikçi kılığında çalışan bir adam,yada çaycı,belkide yeni işe aldığım özel şoförüm."Dediği an Aygen ondan beklenmedik bir hareketle kahkaha atmaya başladı.Adamın niyetini geç olsa da anlamıştı ve iş için burada olmadığına kesinlikle emindi artık.

Hüzün Kokulu PapatyaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin