Mesajul de noapte?!

3.3K 112 4

In mesaj scria "Hei frumoasa mea! Ce faci? Nu am putut rezista sa nu iti trimit un mesaj toata ziua. Nu am vrut sa par insistent. Poate ai observat ca te-am vazut de cand stateai la masa cu prietenile tale. Esti superba. Poate acum de gandesti ca vreau sa te "câstig" cu dulcegariile, dar nu. Tu esti speciala. Esti diferita. Chiar daca te cunosc de o zi nu imi pot lua gandul de la tine. Scuze daca par insistent, vrau doar sa stii ca esti frumoasa mea"

Deci nu cred, este prima persoana care mi-a scria in viata mea un asa fel de mesaj. Acest baiat dupa cum spuneam, este PERFECT! Ce sa ii scriu? Este trecut de 12:00 AM. Off, nu stiu ce sa scriu sa nu par nici nepasatoare dar nici o obsedata. Adevarul e ca atunci cand citeam aceste randuri tipam de bucurie si saream pe pat de bucurie. Of. O sa incerc sa scriu ceva.

"Buna. Adevarul e ca si eu m-am gandit la tine. Si nu, nu pari insistent, mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine. Zic eu. Multumesc de mesaj. Noapte buna! "

Uhh TRIMIS. Sper ca am scris totul corect. Dupa ce imi pun telefonul pe noptierea de langa pat, aud ca ma suna cineva. Era EL. Cody.

-Alo. Spuse el cu o voce geniala. <3

-Da.

- Ce faci la ora asta? Ar trebui sa te culci. E tarziu.

- Oh, cine vorbeste. TU m-ai sunat! (si am inceput sa rad, la fel si el)

- Pai ma gandeam ca iti este dor de vocea mea, dar daca nu.. Ok.

- Nu, nu, nu intelege gresit. Iti ador vocea.

- Aha. Stiam ca ma iubesti, frumoasa mea! Sa sti ca si eu te iubesc! (spune cu o voce aroganta)

-Of, nu se poate discuta cu tine! (spun eu razand sa scap de situatia asta jenanta)

-Hai du-te si odihneste-te ca e tarziu si maine nu ai sa fi pregatita pentru prima noastra intalnire.

-Prima noastra intalnire? Ce? Tu acum m-ai invitat la o intalnire?

- Da. Ai auzit bine. Esti incantata, nu?

Am inchis telefonul imediat dupa ce a intrat mama in camera certandu-ma putin ca nu dorm la ora aia tarzie. Norocul meu a fost ca nu m-a vazut cu telefonul in mana sau mai bine la ureche.

-Ce faci la ora asta tarzie, domnisoara? Si cu cine vorbeai? Cu siguranta nu cu Bella! Sti prea bine ca ea nu intarzie cu ora de culcare. Deci, cu cine vorbeai, Aly? Sunt mama, am dreptul sa stiu.

- Mama, calmeaza-te putin. Cantam. Nu am somn plus ca ma puneam sa dorm. Ok?
- Bine. Te cred. Noapte buna puisor!

-Noapte buna, mami!

Chiar dupa ce a iesit din camera, putin cam nervoasa ma suna din nou Cody. Ok, devine cam enervant.

-Ce ai patit de ai inchis asa?! Am spus ceva gresit? Spune el cu o voce vinovata si parca si vedeam fatuca lui de catelus. Aww. Ce dragut!

-Mnuu, doar ca mi se terminase bateria de la telefon. Nu ai spus nimic gresit. Ne auzim maine. Noapte buna! (am mintit eu)

-Ah,ok, noapte buna frumoasa mea!

Am inchis. Intr-un fel imi era frica de mama pentru ca ea nu se lasa pana nu gaseste ceea ce cauta. Oare ce cauta? Observa ceva ciudat cu mine? Oare SUNT INDRAGOSTITA ? Nu, eu nu sunt genul ala de fata care crede la " dragoste la prima vedere". Sau nu stiu, adevarul e ca eu nu am avut niciodata un prieten si cred ca ma comport prosteste. Off, sunt asa o ciudata. Trebuie sa fac ce mi-a spus Cody, adica sa dorm! Maine e ziua cea mare! Am prima mea intalnire. Stiu, e ciudat la 17 ani sa ai prima intalnire dar eu sunt diferita ca ceilalti. Whatever, oare cu ce sa ma imbrac? Dar cu ce sa ma incalt? Eu sunt genul ala de fata care are stilul "swag" . Daca va avea o parere proasta despre mine?

Eh, este un singur mod de a afla. Sa astept pana maine.

Băiatul perfect  (finalizată)Where stories live. Discover now