Fource deel 3

42 1 1
                                    

De volgende ochtend wordt ik wakker op de borst van Ian. Ik probeer uit bed te komen, maar ik lag in zijn armen. Met alle bewegingen die ik maakte wordt Ian wakker. Hij lacht en laat me los. Ik lach terug en heb een geweldig idee, Jannes, Max en Niels lagen nog te slapen. Dus ik zei tegen Ian dat we ze met een glas water nat gingen maken, hij vond het een goed idee. We liepen naar de keuken en pakte 3 glazen. Ik deed Max en Niels en Ian deed Jannes. We telde af van 3 naar 0 en ze waren heel boos, Ian en ik rende naar buiten toe en de boys achtervolgde ons. Jannes en Max tilde Ian op en gooide hem in het water.  Niels probeerde mij te pakken maar ik was te snel, waardoor we door de hele tuin rende. Ian wilde uit het water komen en vroeg aan Max en Jannes om een hand en trok ze zo het water in. Jannes  en Max waren nu ook helemaal nat, ze klommen samen uit het water en probeerde mij en Niels te pakken. Niels was al door Jannes in het water gegooid, Ik was via de tafel zo op het balkon geklommen waardoor ze mij niet meer konden pakken. Dus ik ging op de stoel zitten, terwijl zij probeerde op het balkon te komen. Ian was al op het balkon, maar hoe kregen zij mij van dat balkon af zo het water in? Jannes was ook al op het balkon geklommen, ze liepen met mij door het huis naar buiten en gooiden mij zo het water in. De rest was ook al het water in gesprongen. 

We waren 15 minuten in het water en ik ging eruit en rende naar de badkamer, deed hem op slot en er werd hard gebokt door de boys op de deur. Ze hadden pech ze moesten op mij wachten. 10 minuten later kwam ik de badkamer uit en had mij omgekleed, haar gedaan en  mijn make-up gedaan. De boys waren na mij één voor één in de badkamer gegaan. Ik had een bikini onder een zomers jurkje gedaan, we gingen namelijk in de middag met de boot varen. We hadden allemaal ontbeten en gingen naar de boot toe, ongeveer 30 minuten later kwamen we op een heel rustig afgelegen plek. Een grasveld met een grote boom en een steiger. We legde de boot aan en liepen met ene kleed en een mand vol eten naar het grasveld. We hadden alles klaar gelegd en hadden nar ene uur alles al op oepss... 

Ik en Ian waren naar de boom gelopen en helemaal naar de top geklommen, de rest waren gaan zwemmen. Bovenaan de top of de boom vroeg Ian wat er nou gisteravond gezegt werd over die ene jongen van school. Ik blooste een beetje en Ian moest lachen. Ik vertelde precies het zelfde verhaal wat ik ook aan Max had verteld. Hij zei al er wat aan de hand was hij gelijk zou komen, ik moest er wel om lachen. We hadden  nog wat leuke foto's gemaakt en gingen toen ok zwemmen.

we sprongen tegelijker tijd het water in en kwamen boven en de rest keek ons zo aan van waar waren jullie. Ik en Ian moesten lachen en zeiden dat wij de boom ingeklommen waren. Ze keken met van die gezichten dat ze ons niet geloofde maar toch zeiden ze niks. Even later gingen we allemaal het water uit en gingen we onze spullen pakken varen. Daar hadden we ook nog leuke foto's gemaakt. Deze:



 Deze:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het was een hele gezellige dag en iedeeen had het ook naar zijn zin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het was een hele gezellige dag en iedeeen had het ook naar zijn zin. In de avond was iedereen weer richting de trein gegaan en trug naar huis gegaan. Er was weer een nieuwe week op school te gaan wie weet wat er zou gaan gebeuren??

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hope you like it.

Weer een nieuw deel

Een volgend deel is weer heel anders, wie weet wat er gaat gebeuren, zet het in de coments. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 17, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

FriendsWhere stories live. Discover now