Kötü Bakan Gözler

637 383 73
                                    


        Kalbim çok hızlı atmaya başlamıştı o kötü bakan gözler, o gözlerden nefret ediyordum. bizim okuldaki efeydi o  kendini Bi b*k sanıyordu bütün kızlar onun yanındaydı ve tehlikeli Bi kişiliği vardı. mazoşist olmalıydı. ama başkalarının canını da yakardı.

-' o pis yerde oturmaya devam mı ediceksin'
dedi. Bi anda irkilmiştim. hemen ayağa kalkıp üzerimi başımı silktim.   'Düşeni kimse kaldırmaz, ya kendi kalkar ya da kalkamaz'
Dedi gözleri alev Di resmen cümlemi toparlayıp
-'sağol ama beni kaldırıcak çok insan var.'
Dedim ve arkama bakmadan uzaklaştım oradan onun yanında tüylerim diken diken olmuştu. acaba kızlarla eğlenip bırakmasına mı, yoksa insanlara sert davranmasına mı, ya da kendini herkesten üstün görmesine mi sinir oluyorum. hayır herşeyine hemde herşeyine.

Saat 12.31 Di eve gelmiştim kapıyı çaldım annem açtı
-oğlum niye bu kadar geç geldin seni kaç defa aradım telefonunu da açmadın sofra hazır seni bekliyorduk
dedi annem.

-off telefonumu sessizde unutmuşum gerçekten de çok aramışsın anne. Annem Bidaha olmasın dedi.

tamam anlamında kafamı salladım içeri oturma odasına girdim  babam ters ters bana bakıyordu Bi anda bagırdı
- oğlum nolcak senin bu halin devamsızlığın sınırda it serseri gibi geziyorsun sokaklarda ders çalıştığın da yok 19 yaşındasın eşşek kadar oldun ama hala oyun eylence peşindesin erimm büyü artık oglum okuldan sonra it gibi geziceğine git Bi yerde işe gir de elin para tutsun size bakmaktan yoruldum.

o son lafı çok koymuştu gözlerim dolmuştu hızla evden çıkmak için kapıya yöneldim kapıyı çarpıp gittim engel olamıyodum göz yaşlarıma babama kızgındım ama yine babam geldi aklıma erkek adam ağlamaz derdi hep, erkek adam da kırılırdı, incilirdi, paramparça olurdu. Ben de paramparça olmuştum. Motora binmiş hızla sürüyordum motoru. sanki hızlı gidersem rüzgar içimdeki tüm kırılmış parçaları da alıcak mış gibi geliyordu. ama içimde kocaman fırtınalar kopmaya başlamıştı.

Bi ana yanımda benim gibi motor süren Bi çocuk gördüm kask olduğundan göz yaşlarım gözükmüyordu. mutluydum motorundan ses çıkardı anlaşılan yarış yapmak istiyordu benim de tam olarak böyle bişeye ihtiyacım vardı olanları biraz olsun unutmak için, ben de karşılık verdim ilerdeki ışıkları gösterdi orda bitiricektik kafa salladım ve başlamıştı onunn motoru çok güzel ve benim motorumdan daha iyiydi kocaman tekerlekleri ve sanki çok yeni gibi prlaktı motorun sesi bile bir başka çıkıyordu resmen motora vurulmuşum her ne kadar motoru iyi olsada  kazanıcaktım kazanmalıydım beni çok zorluyodu bu yarış. müthiş sürüyordu motoru motorun üzerinde semra yazıyordu. inanılmaz Bi şekilde motoru yan yatırarak kaydırdı ve o kazandı motordan indim arkamı döndüm   motorunda oturuyordu. yanına gittim kolumu omzuna attım
-iyi iş çıkardın dua et kötü günümdeyim yoksa seni yenerdim
Oğlum dedim.
Kolumu aldı ve beni itti bu da neydi hiç bişey anlamamıştım yarış yapmak isteyen oydu motorunu çalıştırdı ve hızla uzaklaştı.

Herzaman en kötüsü beni bulurdu zaten babamı kafamdan silmem gerekti o cümleyi size bakmaktan yoruldum insan hiç sevdiklerine bakmaktan yorulur mu

Saat 01.13 geçiyordu telefonu açtım birsürü arama annem, yunus, Akif sanırım annem ulaşamayınca  arkadaşlarıma da haber verdi haklı
Olarak çünkü evden kötü ayrılmıştım eve geldim iyki anahtar vardı yanımda sessizce girdim annemi gördüm oturma odasında ağlıyordu yanınıa gittim koltuğa oturdum beni görünce sevinmişti, yanına yaklaştım ve sarıldım neden ağlıyorsun güzel annem dedim. Oglum  yavrum çok korktum sana bişey olucak diye Bi de çiktın ya öyle kötü Bi şekilde evden canımdan  can gitti resmen ümite babana bakma oğlum sen onun canı sıkkın yoksa öyle demez baban dedi annem. bilmiyordum ona kırılmıştım Bi kere geçmezdi öyle kolay kolay anne yarın Bi yer bakıcam çalışmak için sonra para biriktirir gideriz burdan he olmaz mı hem İstanbul büyük şehir fazla gelir bize oglum bizim evimiz burası ait olduğumuz yer de lütfen yapma şimdi gitte yat uyu güzel kafanı takma böyle şeylere dedi tamamm ama ağlama sende dedim göz yaşlarını sildi Bi öpücük kondurdum anneminn yanağına ve odama gidip yattım yatakta iki büklüm olmuş ağlıyordum resmen yastık göl olmuştu.

Sabah saat 02.20 geçiyo kalktım yataktan aynada kendime baktım saçlarım felaketi genelde hep böyle kuyu cadısı gibi olurdum. duş aldım ve aynaya geçip müthişsin bebeğim demeyi ihmal etmedim.  müzik dilerdim resim yaparken resmim de iyidir severim kendime özel Bi resim odam bile var  oraya girer kulaklığı takar ve müziğin ritmine takılıp bağıra bağıra
"yaktım gemileri hergün birileri ölsün yoluna ben ölmiycem sensizim ilelebet aşkı bulana dek umudumu hiç yitirmiycem".
gerçi sesim berbatır o ayrı Bi mesele de. Günler hızla geçmişti okulu bitirmiştim şimdi üniversite sınavına girmek için hazırlanıyorum  çok çalışıyordum sınava girdim ve istanbulda Bir üniversiteyi tutturabilmiştim kayıt işlemleri olmuştu çoktan. arkadaşlarım başka üniversiteler tutturdukları için ayrıldık oysaki hep onlarla birlikte olmak istemiştim. neyse yarın üniversitenin ilk günüydü yeni insanlar yeni yüzler olucaktı yeniliklere herzaman açığımdır yattım gözlerimi tavana diktim gözlerimi kapadım ve uyudum.

Sabah saat 07.10 siyah pantolon krem rengi üzerime yapışan kısa kollu Bi tişört giydim  saçlarımı geriye doğru tarakla taradım ama saçlarım yine dağıldı olsun öye de güzel gözüküyordu bunları yaptıktan sonra Bi de parfümümü sıktım sonra kahvaltı ettik annemle ben kapıya doğru yürüdüm annem de arkamdan geldi sarıldı siyah kot ceketimi aldım ve üzerime giydim yukarıya çıkan merdivenlere oturup siyah bağcıklarını bağladığım postalları giydim ve merdivenlerden indim 2. Kattan aşağıya indiğimde annemin de kapıyı kapatma sesini duydum okul biraz uzaktı yürüyordum telefonu çıkardım ve saati gördüğümde dışımdan geç kaldım. Dedim keşke motorunmu alsaydım dedim içimden bacaklarım koşarken götüme vuruyordu resmen Bi anda birine çarpmamla yere düşmem bir oldu o da düşmüştü kafamı kaldırdım ben hiç böyle mavi gözlere rastlanmamıştım omuzlarına dökülen saçları  kumral, gözünün tam altında  S harfinden  Bir dövme vardı.
-Önüne baksana yürek mi yedin ufaklık dedi.
Bu sözü duymamla kendime gelmiştim yerdeki çantayı aldı ve koşmaya başladı ona tek kelime bile edememiştim sanırım onun canını acıtmıştım benim de canım acımıştı bu kadar kötü olmasına gerek yoktu. Kalktım ve ben de koştum geç kalamazdım gelmiştim kapıyı çaldım ve içeri girdim oğlum ilk günden geç kaldın dedi hoca kusura bakmayın deyip yerime oturdum kendimi tanıttım yanım boş tu herkes ikişerli oturmuştu önümde oturan çocuklarla iyi anlaşmıştım.

Günlerden Salı okula gittim yeni tanıştığım arkadaşım demir le dışarıda sınıfa giriş zilinin çalmasını bekliyorduk ilk ders matamatik ti ve Ben hiç sevmezdim Bi anda motor sesleri gelmeye başladı üç motor gelmişti birinde Semra yazıyordu inanamadım aynı motordu  motordan indi Önce biraz arkadaşlarıyla konuştu sonra ceketini çıkardı ne sonra yavaş yavaş kaskını o da neydi gözlerime inanamıyodum.

Kötü Güzellik              (DÜZENLENİYOR) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin