41.BÖLÜM: KARANLIĞA SAHİBİM 'den alıntı

110K 5K 2.6K
                                    

Normalde Instagram hesabımda alıntı paylaşmıştım. Buraya da farklı bir alıntı koyayım dedim 💖


41.BÖLÜM: KARANLIĞA SAHİBİM 'den
ALINTI

Reha anlık gafletimden istifade bana yaklaşarak ayak uçlarının, ayak uçlarıma çarpmasını sağladı. Ayakkabımın yüzeyi yanarak eriyecekti sanki.

"Sen ve benden birçok şey olmayabilir," Siyah kirpikleriyle kamufle edilmiş gözlerini gözlerimden bir an olsun ayırmadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Sen ve benden birçok şey olmayabilir," Siyah kirpikleriyle kamufle edilmiş gözlerini gözlerimden bir an olsun ayırmadı. "Ama bu saatten sonra o listeye mesafeyi yazamazsın."

Zamanın sesini duyuyorum. Zihnimden atamadığım tik tak sesi, beni rahat bırakmıyor, gözlerimin önüne gelen korkunç görüntüler vicdanımı zedeliyordu. Benim yüzümden birilerinin başı dertteydi ve bunun için yapacağım şey, ahlak anlayışıma tamamen tersti. Zamanın sesleri birbirine karıştı, herhangi birini kaçırmaktan korktum. Yetişemeyip bir ömür boyu kefaretini yüreğimde hissetmekten çekindim.

Nerdeyse beni ikna edecekti. Onun penceresinde her şey ne kadar basitti. Her şeye bir açıklaması vardı. Peki bunlar ne kadar umurumdaydı? İşler benim istediğim gibi gitmedikten sonra hiçbir açıklamanın anlamı yoktu.

Alışmıştı, açıklamalarla karşısındaki kişiye istediğini düşündürtmeye. Fakat ben bu konuda hiç kimseye benzemezdim.

Nihayetinde ben sadece eşitlik istiyorum. Belki de... Üstünlük.

"Öyle bir yazarım ki, yüzümü dahi göremezsin." Gözlerini öfkeyle yumarak geri açtı. Gözleri iyice koyulaşmış haldeydi. Etraftan birkaç kişinin gözleri bize döndü, umursamadım. Evimin önünde Reha'yla tartışmam ne kadar doğru olduğunun hiçbir önemi yoktu. Sadece ona odaklanmış haldeydim.

"Sana kalsaydı şu anda hapishane duvarları arasında çürüyordum."

Nefesimi bırakarak güldüm. "Fena mı hakkettiğini bulurdun. Oturup ben bunları hakkettim diyeceğine bir de çok haklıymış gibi benden intikam almaya çalıştın!"

***

Yeni bölüm bu pazar saat 20:30'da yayımlanacak

Karanlığın Aç Çocukları Serisi 1 ve 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin