Συχνές Ερωτήσεις (και οι απαντήσεις τους)

210 11 11
                       


Γεια σας παιδιά!!!

Εδώ θα απαντήσουμε σε μερικές από τις ερωτήσεις σας. Παρακαλώ αν έχετε κάποια άλλη απορία αφήστε το σχόλιο σας και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Γενικές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να πάρω μέρος στους διαγωνισμούς σας;

Γράφοντας μία ιστορία που να είναι μέσα στο θέμα που κάθε φορά ζητάμε και στέλνοντας την στο mail μας tellurstory@gmail.com μαζί με τα στοιχεία σου και ένα μικρό βιογραφικό. Παρακαλούμε διάβασε τους όρους συμμετοχής που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρέπει να σας στείλω τα αληθινά μου στοιχεία;

Δεν είναι απαραίτητο αλλά επιθυμητό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψευδώνυμο.

Είμαι ανήλικος/η. Μπορώ να στείλω την συμμετοχή μου;

Μπορείς αλλά πρέπει να το δηλώσεις στο κείμενο του mail ή στο βιογραφικό σου. Επίσης, αν η ιστορία σου επιλεγεί για έκδοση, πρέπει να έχουμε και την συγκατάθεση του κηδεμόνα σου.


Ερωτήσεις σχετικά με παλαιότερη συμμετοχή :

Σας έχω στείλει παλαιότερα ιστορία μου, μπορώ να στείλω πάλι;

Ναι μπορείς! Για αυτό ανοίξαμε ξανά τους διαγωνισμούς για να δεχτούμε ξανά νέες ιστορίες.

Μπορώ να στείλω την ίδια ιστορία που σας είχα στείλει παλιά;

Αν δεν ήταν ανάμεσα στις ιστορίες που κέρδισαν κι αν θεωρείς ότι έχεις κάνει σημαντικές βελτιώσεις/διορθώσεις, τότε ναι μπορείς να στείλεις ξανά την ιστορία. Αλλά πρέπει να το αναφέρεις στο μήνυμα σου.

Είχα λάβει μέρος στον πρώτο διαγωνισμό. Τότε δεν στέλναμε τις ιστορίες αλλά τις δημοσιεύαμε στον λογαριασμό μας στο Wattpad, χρειάζεται να την στείλω;

Αν θέλεις η ιστορία σου να δημοσιευτεί από εμάς, τότε ναι πρέπει να μας την στείλεις. Αλλά παρακαλώ ανέφερε στο μήνυμα σου τον λόγο που μας την στέλνεις ώστε να μην βαθμολογηθεί ξανά. 

Ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία : 

Μπορώ να ανεβάσω την ιστορία στο προφίλ μου;

Η ιστορία είναι δική σου άρα μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις! Διάβασε τους όρους συμμετοχής που έχουν αναρτηθεί στο website μας ( www.tellurstory.gr ) 

Πόσες ιστορίες μπορώ να στείλω;

Μπορείς να στείλεις μέχρι δύο για το κάθε θέμα. (Αυτή που είχες στείλει παλιά δεν μετράει).
It Rains LoveWhere stories live. Discover now