Bölüm 45: Bütün Olmak

31.3K 1.3K 87
                                    

NOT: SONUNDA O BÖLÜM GELDİİİ!!! 🔥🔥🔥 ÇOK YORUM YAPMAYACAĞIM. HERKESE İYİ OKUMALAR. ÇOK SEVİLİYORSUNUZ ❤

Murat ile mekandan çıkmış eve dönüyorduk. Ben biraz gerilmiş biraz heyecanlanmış elbisenin eteği ile oynarken Murat'ın ara ara dönüp bana baktığını hissediyordum. En sonunda boğazını temizleyip konuştu.

"Sevgilim." Dediğin de ona döndüm. Çapkın ve muzip bir ifadeyle bana bakıyordu. "Kulüpte yaptığın o seksi hareketler gözümden kaçmadı değil. Senin için de nasıl bir Rana yatıyormuş da bilmiyormuşuz." Dedi gülerek. Ona kötü kötü bakıp önüme döndüm.

"Pis Murat. Yüzüme vurmasan olmaz değil mi?"

"Neden utanıyorsun bebeğim. Çok ateşliydin. Seninle gurur duyuyorum." Dedi gülerek. Kendimi tutamayıp bende güldüm.

"Kapatsak mı bu konuyu." Dedim bakışlarımı kaçırıp.

"Tamam. Ama bunun karşılığını fazlasıyla alacaksın merak etme." Dedi hala gülüyordu. Aklıma gelen şeylerle sıcak basmıştı. Murat'a cevap vermeden önüme döndüm ve yolun bitmesini bekledim.

Eve girdiğimiz de Murat sıkıştığını söyleyerek koşarak yukarı çıktı. Ben onun arkasından gülerken bir yandan ayakkabılarımı çıkarıyordum. Huzurluydum. Akşam çok güzel geçmişti. Çok romantikti. Murat her zaman ki gibi çok kibardı. Hayatım da olduğu için de çok şanslıydım.

Yavaş adımlarla tebessüm ederek merdivenleri çıktım. Odanın kapısını açıp içeri girecektim ama kapı açılmıyordu.

"Aşkım kapıyı mı kilitledin?" Diye seslendim. Ve kilidin açılma sesi gelince hızla açtım kapıyı. Ve açmamla olduğum yerde kalmam bir oldu.

Yatağın üstü güllerle kaplıydı. Kapıdan yatağa uzanan yol haricinde odanın her tarafı mumlarla süslenmişti. Ve Murat karşım da elinde bir tek gülle bekliyordu. Bakışlarımı ona çevirince ışıldayan gözlerle bana baktı.

"Aylar önce senin hazırladığın oda benim gidişimle çöp oldu." Dediğin de şaşkınca baktım ona. Benim bakışlarımdan sonra açıklama yaparak devam etti. "Evet geldiğim da gördüm odayı. Temizlenmeden yakaladım. Ve karşılığında ben sana oda hazırlamak istedim." Dedi. Çok güzel görünüyordu. Elinde ki gülü bana uzattı.

"Teşekkür ederim. Oda çok güzel olmuş. Benim hazırladığım kadar güzel olamamış ama." Dedim gülerek. Murat yoğun bir şekilde bana bakıyordu ve bende bakışlarımı ondan çekemiyordum. Elimden tutarak yatağa doğru götürdü ve kalbim birazdan çıkıp gidecek gibi hızlanmaya başladı. Ve o an bunu diliyordum da. Çok fazla heyecanlanmıştım. Yatağa geçtiğimiz da Murat oturup sırtını başlığa yasladı. Bende onu taklit ederek oturdum. Komodin üzerinde ki varlığını o an fark ettiğim şarap şişesini dikkatle eline alıp iki kadehe doldurdu ve birini bana uzattı.

"Aslında şu an bunu içmeyecektik ama çok heyecanlısın sevgilim." Dediğin de güldüm.

"Sende çok dikkatlisin." Dedim kadehi alırken.

"Bu sadece senin üzerinde geçerli." Dedi şişeyi bırakırken ve bana yaklaşıp devam etti. "Elimde değil. Sende ki en küçük değişiklik dikkatimi çekiyor." Dedi ve dudağıma bir öpücük bıraktı. Sonra benden uzaklaşmadan dikkatle yüzüme baktı.

"Ne oldu?" Dedim kaşlarımı çatıp.

"Güzel. Öpüşümden sonra büyük değişiklik olmadı. Buna alışmışsın." Dediğin de omzuna vurdum.

"Çok fenasın." Dedim gülerek ve sırtımı yatak başlığından çekip Murat'ın göğsüne yasladım. O da gülerek kolunu vücuduma sardı. "Bugün içtiğim en güzel şarap bu."

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin