15...

2.9K 151 118
                                    




Vote atmayı unutmayın!!,,,,
Sizleri sevirem iyi okumalar.

15...

Banyodan çıktım ve hiç umurumda değildi Yoongi'nin orada olması. Dün zaten biz... Onu gerçekten çok seviyordum ama o ama o bir kızı beceriyordu, gözümün önün de. Bana demişti "sabah uyandığında pişman olacaksın" diye. Pişman değildim içim de biri keşke biraz burnu sürünseydi falan diyor.

Üzerime bişeyler almak için alışverişe gitmem gerekiyor. Bu yüzden acele etmeliydim. Arkamı döndüm ve Yoongi bana bakıyordu gülüyordu ama benim gülmediğimi görünce annesine yalan söyleyip sonradan pişman olan çocuk moduna geçti.

Ayağa kalkıp yanıma geldi, tanrım o çıplaktı. Ben utandım lan. Neyse oraya bakmamaya çalıştım ve şükür gözüne odaklamıştım gözlerimi. Piçimsi gülüş atıp:

Y-Nereye böyle sabahtan?
C-Alışverişe çıkıcam Yoongi.
Y-Tamam, ben de geliyorum.
C-Tamam.


&

Bir sürü şey almıştım ve hepsini de Yoongi taşıyordu. Artık benden bıktığını anladım ve dayanamayıp bir cafeye götürdüm. Bir yere oturduk, beyefendinin elbise taşıyıp beklemekten tuvaleti gelmiş. Bahaneye gel.

C-Tamam bekliyorum. Aman aman yine bir kızı becerme de.

Son söylediğimi duymuş olmalı ki dönüp bana yaklaştı ellerimi tutup:

Y-O bir hataydı. Tatlım özür dilerim.
C-Tamam Yoongi uzatma!
Y-Peki güzelim.

Uyandığım da ağlıyordum ama bizim ev de değildim. Bir dakika yaa burası bizim evimiz. Cho kendine gel o ev senin değil. Ne yani şimdi ben rüyamı görüyordum. Çok gerçekçiydi gerçekten. Şimdi biz Yoongi ile beraber olmadık mı? (Arkadaşlar bunlar MinSu ile beraber ağladılar sonra Cho sahilde erkekleri falan dövdüya oralar hep rüya MinSu ile ağlayıp uyudular. Sonrası rüya.) Gerçekten garip bir rüyaydı. Aslında bu güzel bir şey, nasıl olsa o başkasına dokundu. Düşünmeye başladım...


Ve işte buldum. Ondan nasıl intikam alacağımı bulmuştum. Kork benden Yoongi. Eve gelmiştim, kapıyı kapatınca mutfaktan bay Jung çıktı.

JW- Nerelerdeydin kızım? Merak ettik.
CH- Min Su'ya gittim baba.
JW- Tamam kızım. İyi geceler.
CH- İyi geceler.

Merdivenlerden sakince çıktım, kafam da olacakları planlıyordum. Kapının önüne gelince durdum ve derin bir nefes aldım. Tamam, Cho sakin ol altüstü sarhoş numarası yapacaksın. Kapıyı ani bir hızla açıp odaya daldım. Yatakta öylece duran Yoongi bana şaşkın şaşkın bakıyordu. Sallana sallana yanına gittim. Kucağına oturdum, hızlı bir şekilde ceketimi çıkardım ardından da tişörtümü çıkardım sadece sütyenim vardı üzerimde.

Dudaklarını koparırcasına öpmeye başladım. İçim burkuluyordu bunları yaparken. Ellerimi saçlarına çıkarıp oynamaya başladım. Bana karşılık vermeyince daha hızlı öpmeye başladım. O güzel saçlarından ellerimi çekip tişörtünü çıkardım. O da yavaş yavaş karşılık vermeye başlayınca dillerimiz birbirine kavuşuyor, kendilerinden bağımsızmış gibi tekrar tekrar buluşuyorlardı. Üzerinden kalkıp pantolonumu çıkardım.

Sadece iç çamaşırlarımla duruyordum. O da dayanamayıp eşofmanını çıkardı. Beni yatağa çekti ve üzerime çıktı. Boynumu emmeye başladı. Yavaş yavaş aşağılara indi. İkimiz de susuyorduk hiç konuşmadık. Sütyenimi çıkarıp fırlattı ve göğüslerimi sıkmaya başladı. O göbeğimi yavaşça öperken, ben tavana bakıp ağlıyordum. Kendimi orospulardan farklı kılmıyordum şuan. Kilodumu da çıkarıp fırlattı ve kızlığımı yalamaya başladı. Diliyle bastırıyor sonra yalıyordu. Kızlığıma parmağını sokup hareket ettirmeye başladı.

Poison Love Min YoongiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin