**✿❀5❀✿**

409 28 0
                                    

Від останніх подій пройшло приблизно 2 тижні. За цей час багато чого змінилося. Я і Адам встигли прогулятися після школи.
В один день довелося йти додому одній, бо Джош захворів і другий день сидів удома.
День в школі видався важким, з цього я вирішила пройтися через парк, щоб трохи розвіятися.
Через 5 хвилин прогулянки до мене підбіг Адам, він запропонував провести мене додому, несподівано для себе, я погодилася. Ми йшли не поспішаючи, розмовляючи ні про що. Я помітила, що Адам зовсім по-іншому поводився на одинці зі мною. Він був спокійний і уважний, навіть не підколював. На момент здалося, що він якось по особливому дивиться на мене. За всю прогулянку я ні разу не пошкодувала, що погодилася прогулятися з Адамом.
Що на рахунок сім'ї, крім хвороби Джоша, він встиг записатися на шкільний баскетбол, тепер він не тільки пропадав за прогулянками з друзями і Авані, а ще й на тренуваннях. Але та розмова нам дуже допомогла і ми стали ближче, щовечора ми ділилися своїми секретами, говорили про те, про що переживали. І ще, було ясно з розповідей брата, що Адам теж займається баскетболом.
Мама і тато були зайняті роботою і домашніми турботами. Іноді я гуляла з Діном і зустрічала в цей час Хлою, яка кожного разу лякала і швидко втікала.
Я досить сильно здружилася і з іншими однокласниками, такі як Нік і Адам. Кожен урок ми сміялися з чогось, але Едді невдоволено говорив, що б ми припинили, типу він не чує вчителя. Але я не раз помічала, як він з цікавістю підслуховував наші розмови.
Також мені вдалося дізнатися, що Ліна і Нік разом. На одній з перерв, вона підійшла до мене і сказала, що б я більше не спілкувалася з Ніком. Я це пропустила мимо вух, нерозумно відмовлятися від спілкування через чиюсь необґрунтовану ревність.
На вихідних Камілла запросила мене, Хлою і Едді до себе, подивитися фільм, пограти в настільні ігри, в цілому повеселитися.
Наш план не був провальним і ми зібралися всі разом. Після перегляду "Капітан Америка", ми почали грати "Правда або бажання". Хлоя загадала Едді поцілувати Каміллу, коли він не зміг відповісти на питання. Блондинка через це дуже розлютилася на подругу. Але ось Едді не мав нічого проти, схоже я була права на рахунок його симпатії до Камі, і Хлоя теж це знала. Вони довго зважувалися на цей поцілунок, але через хвилини очікування, вони зробили це.
На наступний день Камілла повідомила, що вона і Едді тепер разом. Я з Хлоєю вважали це перемогою.

Субота...

В цей день зазвичай моя сім'я збиралася провести час разом, так було і сьогодні. Ще о сьомій ранку я, Джош і тато бігли по вулиці біля будинку. Дуже рідко батькові вдавалося нас витягнути на таку пробіжку, але сьогодні він наполіг на спорті. Після я пішла в душ, наділа бежевий светрик, світлі джинси, кеди, і спустилася на сніданок.

Взяти білет в один кінець...Where stories live. Discover now