Auteur praat, lezer luistert

56 4 0
                         

Eigenlijk is het auteur schrijft en lezer leest, maar dat klinkt niet zo lekker hè?

De titel past niet bij mij persoonlijk, maar wel bij het boek.

⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰


❦ Dankjewel voor het overwegen van mijn boek In De Schaduw. Het is allemaal begonnen met het eerste stukje van het eerste hoofdstuk. Toen dacht ik dat het een duister en bloederig boek zou worden... 

Maar ik schrijf helemaal niet gestructureerd. Ik luister naar muziek en laat mijn gedachten gaan. Ik typ wat me te binnen schiet en begrijp pas wat ik geschreven heb als ik het teruglees. Ik weet van te voren nooit waar het verhaal naartoe gaat of hoeveel hoofdstukken of pagina's het gaat hebben. 

Ik hoop dat je plezier zult beleven aan dit boek. Ik ben nog druk bezig met het schrijven ervan, dus de updates zullen voorlopig kort en onregelmatig zijn.

Laat me alsjeblieft weten wat je ervan denkt. Wees niet verlegen. Ik ben altijd stil geweest op Wattpad, maar ik probeer dat te veranderen. En ik ben erachter gekomen dat auteurs het heel fijn vinden als je de tijd neemt om ze te laten weten wat je denkt. 

Klik op de sterretjes bij de hoofdstukken om op dat hoofdstuk te stemmen en reageer als je wat te zeggen hebt. 

Oh en als je nog steeds In De Schaduw wil vertoeven, terwijl je stiekem mijn boek leest... Ga je gang. Ik zal nog steeds van je houden, ik kan het je dan alleen niet persoonlijk zeggen.

XO Hankie ❧


⊱ ────── {⋅.♏︎.⋅} ────── ⊰

[November 2019 begonnen met schrijven]

Prachtige cover gemaakt door 

In De Schaduw ▸Where stories live. Discover now