48 | Tunjuk Ajar

2.5K 65 12
                  

"Bro kau buat apa ni? lepaslah!" bentak Abu Suffian yang cuba meloloskan diri.

Luqman tidak membalas bahkan semakin kuat mencengkam Abu Suffian dalam pelukannya. Dia benar-benar tidak dapat menahan nafsu serakah dan ingin menikmati tubuh lelaki muda ini. Luqman menjilat leher Abu Suffian sebelum beralih pada bibirnya. Ciuman demi ciuman diberi sehingga Abu Suffian lemas.

Tubuh Luqman yang jauh lebih besar dan gagah itu bukan lawan Abu Suffian. Bagaimana dia hendak bebas? Rayuan. Abu Suffian merayu pada Luqman dengan harapan kewarasan lelaki itu kembali dan ternyata ianya berkesan. Luqman seperti tersedar dari lamunan dan terus melepaskan Abu Suffian. Sebaik saja bebas, satu tumbukan padu melekat pada wajah Luqman. Berang hati Abu Suffian kerana lelaki itu cuba mencabul kehormatannya. Sial.

"Aku minta maaf bro" rayu Luqman

"Berani kau cuba rogol aku! Anjing betul" maki Abu Suffian

Luqman terus melutut dan memeluk kaki Abu Suffian meminta maaf sambil air mata mula mengalir. Dia sendiri tidak tahu kenapa dia gagal mengawal diri tapi dia perlu mendapat kemaafan dari Abu Suffian kerana lelaki itu pernah membantunya dan dia ingin bersahabat dengan Abu Suffian dek kerana dia tiada kawan lain. Tindakan Luqman buat Abu Suffian terkejut. Dari seorang yang gila seks berubah pada cenggeng sekelip mata. Abu Suffian dapat merasa sesuatu yang pelik tentang Luqman.

"Jangan buat tabiat wei. Kau ni dah kenapa?" soal Abu Suffian

"Tolong aku" rayu Luqman dengan wajah penuh kesal.

Ikutkan hati sudah lama Abu Suffian angkat kaki, tapi pada masa sama dia ingin tahu tentang Luqman juga dan kenapa lelaki ini seperti ada masalah mental dan emosi. Akhirnya dia memutuskan untuk berada di situ dan cuba menenangkan lelaki cenggeng tadi. Melihat Luqman menangis seperti budak kecil membuat Abu Suffian rasa kasihan. Tangisan Luqman bukan lakonan atau dibuat-buat tapi seolah-olah meluahkan perasaan sedih yang sudah lama bersarang dalam hati. Tak lama kemudian, Luqman berasa tenang selepas menangis, Abu Suffian pula hanya mengusap belakangnya di sebelah. Tak banyak yang dapat di bantu selain mendengar luahan Luqman dengan harapan dapat mengurangkan beban lelaki otot itu. Luqman menceritakan sedikit tentang masalahnya tapi tidak terlalu terperinci. Dia hanya menceritakan tentang kejauhan dia dengan isteri dan masalah di tempat kerja yang mana bagi Abu Suffian itu bukan masalah besar sampaikan Luqman gagal kawal diri.

"Aku tak rasalah apa yang kau cerita ni boleh buat kau jadi begini. Ada yang kau sembunyikan tapi aku takkan paksa kau untuk luahkan. Cukup sekadar kau tahu yang aku ada untuk dengar masalah kau" pujuk Abu Suffian.

Luqman terus memeluk erat tubuh Abu Suffian sambil mengucap terima kasih berkali-kali.

***

"Mana boleh macam ni Papa. Projek lama tu pun belum siap dah kena tambah lagi satu. Bila entah nak selesainya" rungut Huda

Pagi itu Luqman dan Huda diseru untuk menghadap Dato' Razali bagi membincangkan progress projek yang baru diterima bulan lepas. Terkejut Huda pabila mengetahui dia bakal dipasangkan dengan Luqman yang bertindak sebagai pembantu pengurus projek. Sudah lama Luqman berlatih dibawah seliaan Dato' Razali dan ini merupakan projek pertama yang perlu dia kendalikan. Sejujurnya Luqman gementar dan takut tapi dia cuba kekal positif dan menganggap ini sebagai satu cabaran yang perlu dihadapi. Ini juga peluang yang bagus untuk Luqman melihat sejauh mana kebolehannya setelah belajar dengan Dato' Razali.

"Projek ni penting sebab Papa dapat dari kawan lama Papa, Tan Sri Dzulkefli. Jangan gagal sebab projek ni bakal beri kita hasil yang lumayan" tegas Dato' Razali

Huda menelan liur sementara Luqman berdiam diri dengan tangan yang menggigil. Dato' Razali terhibur dalam hati kerana tahu tekanan yang bakal dilalui oleh mereka berdua dan dia sengaja memilih projek yang sukar lagi mustahil untuk melihat bagaimana Huda dan Luqman bekerja. Dia juga ingin lihat apa yang Luqman bakal lakukan untuk deliver projek tersebut dengan sempurna.

"Aku cakap siap-siap ek. Dalam projek ni aku pengurus dan kau cuma pembantu. Aku tak faham kenapa Papa aku pilih kau sedangkan ramai lagi yang layak. Jadi kau kena ikut cara aku. Aku tak suka orang tikam belakang, aku tak suka orang mengarah-arah aku, kalau aku suruh buat kerja kena cepat" Huda mula menyenaraikan semua peraturan peribadi yang dia rasakan sesuai

Luqman hanya mendengar tapi fikirannya melayang ke tempat lain. Mereka kini di bilik Huda untuk berbincang tentang projek baru.

"Lagi satu, ni takde kena-mengena dengan kerja tapi aku tak nak kau cuba rapat dengan kakak aku ek" ugut Huda

Dahi Luqman berkerut. Setahu dia Liana sudah bertunang dan kali terakhir dia jumpa Liana adalah beberapa bulan lepas ketika Liana singgah di pejabat untuk berjumpa dengan Dato' Razali. Mereka hanya bertukar senyuman saja dan tidak bertegur langsung. Luqman masih ingat arahan Dato' Razali agar menjauhi keluarganya. Mana mungkin Luqman ingkar.

"Kau jangan buat-buat tak tahu pula. Mentang-mentang akak aku dah putus tunang kau pun tiba-tiba je naik pangkat jadi pembantu pengurus. Entah mak esah mana kau guna tuk kenakan papa aku. Kalau aku tahu kau cuba dekat dengan kakak aku sebab nak bolot harta siap kau!" tambah Huda

Luqman tak menghiraukan kutukan Huda kerana itu semua tuduhan tidak berasas.

***

Malam itu, Luqman dan Dato' Razali melawat sebuah pusat kesihatan yang menawarkan khidmat seks. Seperti biasa, Dato Razali mahu Luqman sentiasa sangap dan ketagih pada seks. Masuk saja ke pusat itu mereka disambut oleh bapa ayam sebelum dipelawa untuk duduk di sofa. Tak lama kemudian sekumpulan gadis datang dan berdiri di hadapan mereka untuk menunggu dipilih sebagai teman pada malam itu.

Kebiasaannya Dato' Razali yang akan memilih bagi pihak Luqman tapi kali ini dia perlu pilih sendiri. Akhirnya Luqman memilih seorang gadis dari Indonesia bertubuh sedikit berisi dengan buah dada besar dan punggung mantap. Gadis berambut panjang dan berpakaian seksi itu tersenyum melihat Luqman memilihnya. Dato' Razali pula kemudian memilih gadis lain untuk dirinya dan mereka bergerak ke bilik yang disediakan untuk aksi ranjang.

Masuk ke dalam, cermin besar menghiasi dinding bilik. Terdapat tilam yang empuk dan pendingin hawa yang berfungsi. Si gadis tadi bertanya sekiranya Luqman ingin mandi bersama dan Luqman akur. Mereka masuk ke dalam bilik air tanpa seurat benang dan gadis itu memandikan Luqman dengan air suam yang ditetapkan dari shower dan sabun.

Selesai mandi, Luqman diarah baring di tilam sebelum si gadis memulakan tugasnya yang pertama iaitu blowjob. Sesekali gadis itu menjilat dan mengigit lembut puting dan dada Luqman yang tebal. Nampaknya dia geram dengan tubuh sasa Luqman. Permainan itu bersambung dengan adegan tolak tarik dan Luqman mengamalkan apa yang dipinta oleh Dato' Razali, dimana dia perlu melihat dirinya sendiri di cermin ketika menghenjut orang lain dan berasa kagum. Dari mata Luqman melihat bentuk badannya yang berotot, bentuk tubuh wanita yang dihenjut dan peluh yang mengalir pada tubuh mereka. Entah bagaimana itu boleh menambah nafsu Luqman. Dia juga sempat flex otot bicepnya yang mana buat gadis itu kesukaan.

Akhirnya dia klimaks setelah mencuba pelbagai posisi dan berhenti beberapa minit agar tidak pancut awal. Gadis tadi siap menegur Luqman yang tahan lama kerana dia tidak tahan mengangkang dan letih menerima tujahan Luqman. Tapi selesai main gadis itu sempat memeluk Luqman dan mencium pipinya.

"Polis! polis" jerit satu suara dari luar bilik

Bulat mata Luqman mendengar perkataan itu sementara gadis tadi terus cabut lari setelah mencapai bajunya dan menutup bahagian yang sensitif. Luqman pula terpinga-pinga dan tidak tahu hendak berbuat apa kerana sudah ditinggalkan. Baru saja Luqman melilit pinggangnya dengan tuala, seorang lelaki masuk dalam bilik dan memperkenalkan dirinya sebagai salah seorang anggota polis yang melakukan serbuan ke atas premis tersebut yang dipercayai melakukan kegiatan pelacuran.

"Kad pengenalan encik?" pinta anggota tersebut sebelum beberapa anggota lain muncul.

Mereka sempat menyelongkar bilik tersebut namun tidak menjumpai apa-apa kerana kondom sudah di buang dalam lubang jamban dan pelicin pula dibawa lari oleh gadis tadi. Bilik itu bersih dan hanya ada seorang lelaki bertuala dengan badan berpeluh saja.

"Encik buat apa disini?" soal polis itu

"Berehat" tipu Luqman yang berlagak selamba

Kad pengenalan diserah semula bersama sekeping kertas. Polis lelaki tersebut kemudian mengenyit mata pada Luqman sebelum meninggalkan lelaki itu sendirian. Luqman meneliti kertas tadi dan tertera nama dan nombor telefon

Azuan
013-332XXXXBersambung...

MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now