41 | Pelbagai (18SX)

4.1K 62 12
                  

"Ahhh lega" Dato' Razali memejam mata dengan raut wajah puas kerana kencing ke atas Luqman.

Selepas kejadian malam itu, Luqman sudah menjadi mangkuk tandas buat Dato' Razali. Dia sengaja menyimpan air kencingnya untuk dilepas pada wajah Luqman. Satu kepuasan yang berbeza dia alami pabila melihat Luqman menadah air kencing itu dengan paksa rela. Dia rasa berkuasa dan hebat. Seminggu berlalu dan mereka kini berada dalam tandas di rumah sewa Luqman. Lantai tandas basah dengan air kencing merata-rata.

"Telan kencing aku" arahnya

Luqman terdiam. Dia dipaksa untuk menganga mulutnya dan mengumpul semua air kencing Dato' Razali dalam mulut. Baunya hancing dan Luqman mula pening kepala. Selalunya Dato' Razali hanya kencing pada wajah Luqman tapi kali ini berbeza kerana dia diarah untuk menelan air kencing itu. 

"Telan sebelum aku bertindak kasar" pandangan Dato' Razali semakin tajam.

Mahu tak mahu Luqman menelan air itu dan tekaknya kembang. Dia mula loya dan isi perutnya mengelegak dan akhirnya dia termuntah. Segala isi perutnya keluar dan tekaknya sakit. Mata Luqman berair dan dia semakin lemah.

"Sial! Kenapa kau muntah bodoh?!" Satu sepakkan melekat di perut Luqman membuat dia meraung.

"Sekarang kau makan balik muntah kau!" tegasnya

"Tolong Daddy, saya sakit" rayu Luqman yang akhirnya bersuara

Dato' Razali mencengkam tengkuk Luqman dan menyembam wajahnya ke lantai tandas penuh muntah dan Luqman dipaksa untuk menelan muntahnya sendiri. Luqman enggan dan tubuhnya dipukul kasar sehinnga dia lemah. Putingnya kemudian dicubit kasar hingga merah dan Luqman menjerit kesakitan. Kepalanya ditampar kuat dan telinganya berdesing. Adegan memaksa itu tidak berhenti kerana Dato' Razali bukan seorang yang mudah mengalah. Akhirnya Luqman akur kerana sudah penat dipukul dan diseksa. Dia menjilat sedikit muntahnya yang berbau pelik dan tak semena-mena dia muntah lagi tapi kali ini hanya keluar air saja. Dia semakin lemah dan hampir pitam. Dato' Razali tersenyum puas kerana Luqman masih mendengar kata.

Pili air dibuka dan Dato' Razali membasuh Luqman yang kotor dengan muntah dan air kencing. Dia kemudian mengambil sabun dan membersihkan tubuh lelaki dewasa itu. Luqman pula hanya menurut kerana terlalu letih dan bersyukur kerana Dato' Razali berhenti menyeksanya. Dia kemudian dipapah dan mereka baring di tilam. 

"Berapa kali aku nak cakap. Ikut arahan aku tanpa bantah dan kau takkan dipukul. Tapi kau degil" kata Dato' Razali sebelum menyalakan rokok dan menghembus asap ke muka Luqman yang bernafas deras baring di sebelahnya

"Selagi kau ikut apa yang aku suruh, aku takkan bertindak kasar. Ingat tu" ugut Dato' Razali sambil mengusap kepala Luqman perlahan

Tangannya kemudian turun pada tubuh Luqman sambil melihat bentuk badan Luqman yang besar dan tinggi. Perut sedikit buncit dan dada mula timbul. Pipinya yang berlemak ditumbuhi janggut nipis lepas dicukup rapi. Misainya juga mula tumbuh kerana tidak dicukur, pendek dan halus. Dia merasa kurang berpuas hati dengan bentuk badan ini.

'Kalau ada otot sikit mesti sedap badan Luqman ni. Sekarang banyak lemak sangat' kata hati Dato' Razali

Tangannya turun lagi ke celah kangkang Luqman yang mana terdapat zakar yang sedang tidur. Perlahan-lahan, Dato' Razali merapatkan wajahnya pada zakar Luqman sebelum menelan sepenuhnya. Luqman terkejut dan mula mengeliat menahan geli. Jari Dato' Razali tidak lepas dari menggentel puting Luqman membuat lelaki itu tidak keruan. 

Dato' Razali benar-benar menikmati zakar Luqman dengan tenang dan dia biarkan lelaki itu lemas dalam nafsu. Pada masa sama Luqman pelik dengan layanan Dato' Razali yang lembut dan luar biasa. Selalunya kasar dan ganas tapi kali ini lebih baik. Tiba-tiba bibirnya bersatu dengan Dato' Razali dan Luqman tidak melawan, dia hanya melayan kerana khuatir lelaki korporat itu berang.

MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now