Capitolul 2

370 13 0


Era chiar doamna dirigintă , furioasă se răsteşte la mine : 

-Domnişoară Amy , ştim că tânărul Andi e frumos, însă trebuie să fim atenţi şi la ore nu-i aşa ?!

-Aveţi dreptate ,îmi cer scuze.

-Sper, să nu se mai întâmple!

Nu ştiu ce să fac ?!! eram mai roşie la faţă decât în minutele anterioare ... singura soluţie să ies din sala de clasa era să merg la cabinet .. Printr-un gest care nu era planificat , nişte picături de sânge ,se preling pe caietul meu .

Doamna dirigintă speriată, luă prima colegă pe care o zări şi o trimisese cu mine la cabinet. Pe colega mea o cheamă Abby Werst, o fată foarte de treabă . Mai mergem un metru pe drumul pavat şi ea începe să mă chestioneze , prezentându-se desigur mai întâi :

-Mă bucur să te cunosc ,Amy, numele meu este Abby .

-Şi eu mă bucur să te cunosc , îţi mulţumesc că mă ajuţi.

-Nu-i nicio problemă, plăcerea e de partea mea .

-Şi totuşi pot să te întreb ceva ?

-Desigur .

~/~

-Cine este de fapt Andi Sockler ?

-Oh !nu ai auzit încă ??... în fine o să-ţi spun eu ... ea făcând gesturi cam ciudate .

-Bine.

~/~

Mai povestim câteva minute până ajungem la cabinetul şcolar. Primesc nişte calmante şi un pansament de toată splendoarea . Normal Amy ! doar tu puteai face asta.*mă mustrează conştiinţa*

Ea îşi atinge tâmpla, în semn că o doare capul sau poate doar se gândeşte intens la ceva . În câteva secunde aceasta se hotărăşte să mi se "deschidă" :

-Andi Sockler este cel mai deştept adolescent din acest liceu, a luat cele mai bune note din gimnazială ,până în acest moment .Dar de unde îl cunoşti ?

-Păi ştii un mic accident ..eu ezitând să spun adevărul .

În fine, ziua a trecut cu brio ,orbitele ochilor mei sunt îndreptate doar spre Andi . Ceva nu e în regulă, este prea perfect ca să fie adevărat . Trebuia să aflu latura misterioasă a lui Andi . Era atât de drăguţ ..

-Amy! iar stai cu gândul la Andi, nu e bine! concentrează-te pe formule matematice şi probleme , îmi tot reamintea vocea interioară . Nu am ce să fac, de ce mă simt absorbită de frumuseţea lui Andi ? S-ar putea să-mi placă chiar aşa mult ? Nu mai ştiu ,capul meu este într-o mare confuzie .-

Soneria ce anunţă sfârşitul luptei cu şcoală acum începe , mă îmbrac îmi iau ghiozdanul şi cât ai clipii, sunt deja pe strada care duce spre casa mea ,în câteva minute ca să vezi cine era lângă mine , Abby care se presupune că stă foarte aproape de mine , şi iar începe să mă întrebe, e o persoană foarte curioasă ..

-Tu îl plăci pe Andi cumva ?

-Nuu ... îl cunosc de puţin timp ,este un coleg foarte bun din câte am aflat până acum .

-Nu ştiu de ce , dar mi se pare că cineva este îndrăgostită aici .

-Dacă te referi la mine ... nu cred ..

-Negarea, semn ...!!

-Nu mai rade ,serios nu e amuzant .

-Te înţeleg Amy, însă te avertizez ,dacă Natasha Mayer află, nu îţi pot garanta siguranţă.

~/~

În capul meu era o nostalgie de nedescris, cine e această Natasha? ce legătură are ea cu Andi ?

Sper ca totul să se clarifice . Nu au trecut mai mult de 30 de minute şi am ajuns acasă .

-Ralka ,ce voi mânca azi ?

-Domnişoară Amy, la masă se va servi tort de ciocolată şi.... nu apucă să pronunţe bine cuvintele şi eu cum aud de tort de ciocolată încep să rad, să zâmbesc şi să zburd prin casă .

Ador tortul de ciocolată e preferatul meu . În această seară voi lua cina împreună cu familia mea .

O să fie foarte bine . Nu apuc să-mi schimb hainele şi Nina(menanjera mea) doreşte să mă anunţe despre sosirea unui oaspete .

Oare cine a venit ? nu am nici cea mai vagă idee. Deodată se aude un zgomot " Ring!Ring!" este soneria ,merg spre uşa să deschid şi spre surprinderea mea nu era nimeni ,doar un cadou mare pe care scria "Pentru Amy Layier! P.S: I love you ."

Wow nu am mai primit aşa ceva până acum ,oare de la cine l-am primit? pe spatele cadoului scria E.H. oare de la cine este ? Sună telefonul, era un număr privat ,răspund nedumerităşi întreb cine este :

-Ţi-a fost dor de mine ?Sper că ţi-a plăcut cadoul !! Nu ştiam ce să aleg dar ...îl întrerup ,el vizibil fiind stânjenit .

-Nu-mi vine să cred , tu eşti ??!!!...   


My life in two wordsWhere stories live. Discover now