37 | Sendiri (18SX)

4.3K 65 10
                  

"Kenapa berhenti sayang? Jilatlah lagi sedap tau" tegur wanita cina itu menyedarkan Luqman yang terkejut

Luqman kemudian menyambung tugasnya menjilat kemaluan wanita itu. Mujurlah tidak berbau seperti wanita sebelum ini. Pada masa sama, mata Luqman mencuri pandang wanita melayu tadi yang sibuk mengucup rakannya. Luqman jadi tidak fokus. Selepas puas bercium, wanita melayu tadi kemudian turun ke celah kangkang wanita cina itu di mana Luqman sedang menjilat.Tanpa keizinan, wanita melayu itu terus menjilat biji kelentit rakannya sehingga wanita itu terjerit kecil. Luqman sekali lagi terkejut kerana wanita melayu itu betul-betul dekat dengannya. Aksi Luqman terhenti seketika. 

"Jangan berhenti dear. Sambung" tegur wanita melayu itu sambil tangannya memegang belakang kepala Luqman lalu menyembab wajah lelaki itu ke celah kangkang rakannya. 

Luqman hanya menurut dan sambung menjilat. Ketika Luqman menjilat, wanita melayu itu sekali lagi menyibuk untuk turut sama menjilat dan lidah mereka akhirnya bertemu. Wanita itu terus bercium dengan Luqman diselang-seli dangan menjilat faraj sahabatnya yang sudah hanyut dalam nafsu. 

"Woah, you're a good kisser" puji wanita melayu itu

Luqman tak berkata apa-apa sebaliknya meneruskan kerjanya. Wanita itu tersenyum melihat seorang lelaki yang fokus dengan tugas yang diberi. Seorang yang berdedikasi. Wanita melayu itu tidak lagi menganggu Luqman tapi dia menyerang buah dada rakan cinanya. Mereka melakukan aksi lesbian sementara Luqman menjilat celah kangkang mereka bergilir-gilir. Walaupun mereka bertiga sedang melakukan aksi berahi penuh nafsu namun Luqman merasa kesunyian. Bunyi mereka mengerang kesedapan ditenggelamkan oleh fikiran Luqman. Jika diberi pilihan dia mahu pergi dari situ dan tinggalkan mereka, jika diberi pilihan dia mahu pulang ke Sarawak bersama keluarganya, jika diberi pilihan dia mahu hidup seperti biasa dan bahagia dengan Rahimah. 

'Siapa pula yang aku kena servis lepas ni' kata hati Luqman sambil menjilat 

Dia mula bosan.

***

"Terima kasih atas pengalaman yang hebat di ranjang tadi" tegur wanita melayu itu

Luqman hanya mengangguk dan membalas dengan senyuman. 

"Ni nombor saya. Kita berhubung lagi lepas ni boleh?" katanya lagi

"Maaf nama Dato' siapa ya?" soal Luqman untuk mendapat kepastian kerana dia terlupa kesemua nama rakan Dato' Rina

"Misha. Dan saya bukan Dato', cuma Datin. Dato' tu suami saya" balas Datin Misha

"Maaf Datin" balas Luqman

"Ha ha. Awak ni peliklah. Kat ranjang bukan main hebat menjilat tapi kat luar rendah diri dan pemalu sangat. Ke awak ni berlakon je" balas Datin Misha

Luqman terdiam kerana tidak tahu hendak membalas apa. Tiba-tiba Dato' Rina mendekati mereka berdua.

"Babe Clarice nak balik dah tu" kata Dato Rina pada Datin Misha

"Oh yeke? okeylah I pun nak balik juga" balas Datin Misha

"You ni asyik berkepit dengan Clarice je. Cemburu tau" kata Dato' Rina

Datin Misha hanya ketawa sebelum berpelukkan dengan Dato' Rina dan meninggalkan mereka berdua. Luqman tidak pasti siapa Clarice, mungkin juga itu wanita cina tadi. Dia pun tidak mahu ambil tahu sangat. Kad nombor Datin Misha disimpan dalam poketnya.

"Mereka semua dah balik. Sekarang giliran saya pula" kata Dato' Rina sambil menarik tangan Luqman dan membawanya ke bilik tidur

'Aduhai penatnya' kata Luqman dalam hati tapi dia hanya menurut

Sebaik saja masuk ke dalam bilik, tubuh Luqman ditolak baring ke tilam bersaiz queen. Dato' Rina kemudian merangkak ke atas badannya sambil menghidu setiap inci tubuh Luqman dari celah kangkang hingga ke dahinya walaupun masih lengkap berpakaian. Luqman baring dan hanya membiarkan wanita itu mengembara dan menyelongkar dirinya sambil meletak kedua tangannya ke atas. 

"Sedap bau jantan awak" puji Dato' Rina yang kemudian mengigit lembut cuping telinga Luqman

Dia kemudian kembali mencium pipi Luqman sebelum mengigit lembut bibir bawah Luqman dan menariknya seperti gula-gula getah yang kenyal. Bibir Luqman luka sedikit tapi dia masih berdiam diri. Melihat Luqman begitu membuat Dato' Rina semakin suka, Luqman seperti jual mahal dan langsung tidak memberi sebarang respon pada apa yang Dato' Rina lakukan. Ibaratnya Luqman seperti seorang raja yang hanya menunggu gundik untuk memuaskan nafsu. 

Lebih mengejutkan Dato' Rina lebih suka permainan begini kerana ada sesuatu tentang lelaki yang jual mahal membuatnya semakin basah dan sangap. Tiba-tiba dia ingin puaskan Luqman, dia ingin buat Luqman kagum dengan kemahirannya atas ranjang. Dia mahu Luqman memujinya sebagai satu-satunya wanita paling hebat yang dia pernah tiduri. Itu matlamatnya malam ini dan dia tidak akan sesekali gagal. Apa yang dia tidak tahu adalah, Luqman bukannya jual mahal, tapi lebih pada letih dan malas hendak berasmara kerana dia sudah melayan lima orang bekali-kali secara bergilir walaupun hanya ringan-ringan.

Aksi ringan-ringan mereka berdua berlarutan hampir setengah jam sebelum Luqman dibogelkan oleh Dato' Rina. Malam itu Luqman benar-benar seperti raja dan Dato' Rina merendahkan statusnya sebagai gundik dengan melakukan hampir lapan puluh peratus aksi ranjang sementara Luqman hanya baring dan menikmati saja. Dari aksi menunggang atas Luqman hingga ke oral seks semuanya kerja Dato' Rina dan dia benar-benar puas. 

Selepas Luqman memuntahkan air maninya pada wajah wanita itu, mereka mandi bersama sebelum Dato' Rina meminta Luqman memeluknya sambil tidur bersama. Kepala Dato' Rina berehat di dada Luqman sambil tanganya memeluk erat pinggang lelaki itu. Luqman pula membelai rambut Dato Rina' yang panjang dan wangi. Sejujurnya dia benar-benar rindukan Rahimah dan berharap agar wanita yang sedang tidur di sebelahnya adalah Rahimah dan bukannya Dato' Rina.

Akhirnya, wanita itu terlena dan Luqman mengalihkan tubuh Dato' Rina ke sebelah. Dia kemudian bangkit dan memakai baju tadi. Dia bergegeas keluar dan mengambil teksi untuk pulang ke rumahnya. Sesuai dengan arahan Dato' Razali, Luqman tidak perlu tidur di rumah Dato Rina. Hanya perlu menemani hingga wanita itu tidur dan Luqman sudah boleh pulang. 

Jam menunjukkan pukul empat pagi dan Luqman tiba di pintu rumahnya dalam keadaan letih dan mengantuk. Hatinya kecewa dan kemurungan kerana ingatkan dia akan kerja di syarikat Dato' Razali tapi rupanya dia masih lagi pelacur seperti dulu. Baru saja dia berangan-angan hendak memiliki meja kerja sendiri, keluar makan tengah hari dengan kawan sekerja dan menghantar wang gaji pada Rahimah namun semuanya hancur. Hanya impian semata-mata.

Pintu rumah ditutup dan Luqman membuka pintu bilik yang tidak berkunci. Serta-merta langkahnya terhenti dna matanya membulat. 

"Lambat balik. Lama aku tunggu" Dato' Razali baring di atas katil bersama alat permainan seksnya. 

"Sudah berapa lama Dato' berada di sini?" soal Luqman pada tetamu tak diundang itu

"Dari jam satu lagi" balas Dato' Razali

Sebenarnya Dato' Razali tidak boleh tidur kerana sangap dan memutuskan untuk melawat Luqman dan memuaskan nafsu. Luqman satu-satunya orang yang mampu bertahan dengan permainan kasarnya ini membuat Dato' Razali semakin nakal untuk mencuba benda baru. 

"Maaf sebab buat Dato' tunggu lama tapi saya agak mengantuk" balas Luqman

"Bila masa aku minta keizinan kau? Ha ha aku boleh pakai kau bila-bila masa yang aku mahu, di mana-mana yang aku mahu" kata Dato' Razali dengan sombongnya 

Dia bangkit dan mendekati Luqman dan malam itu Luqman menyambung tugasnya memuaskan nafsu zalim Dato' Razali yang mengunakan dildo dan cambuk lagi. Berbekas belakang Luqman dilibas dan luka di lubang juburnya semakin pedih. Malam berdarah buat Luqman.

Tak bolehkah mereka tinggalkan dia sendirian?


Bersambung...

MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now