thirty seven

52.3K 4.6K 4.7K
                                    

gece 02.02

jeongguk
odama gel.

taehyung
bir şey mi oldu

jeongguk
son uyarım⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
odama gel. teyung.

görüldü

taehyung altındaki iç çamaşırını umursamadan odasının kapısını açmış hızlıca koridoru geçip karşıda ki gguk'un odası yazan kapıya iki kez tıklatıp jeongguk'un ses vermesini beklemişti.
içeriden gelen burun çekme seslerini duyduğu gibi odaya girmiş hızlıca yatağın üstünde top haline gelmiş sevgili ev arkadaşına bakmıştı.

elindeki telefonuyla bir şey izliyor diğer yandan ağlıyordu.

"jeongguk?" taehyung kapının kulbundan elini çekip hızlıca yatağın üstündeki gguk'u bacaklarının altından tutup kaldırmış kendini yatağa oturtup jeongguk'u da kucağına bırakmıştı.

"bir şey mi oldu? anlatabilirsin bana?" sorar gözleriyle önünde ki buğulu büyük gözlere bakıyordu.

"teyung gerçekten çok ama çok güzel öpüştüler. gerçekten çok güzeldi ama sonra çocuğu orada bırakıp gitti." jeongguk ellerini şikayet eder gibi hareket ettiriyor, telefonu taehyung'un yüzüne yüzüne doğru gösteriyordu.

taehyung'un aniden gülecek gibi olmuştu ama karşısındaki bebek gibi ağlayan bir çocuk ağlamasını daha çok hızlandırdığında ellerini küçüğün saçlarına atıp yavaş yavaş okşamıştı.

"o sahneyi bir daha açar mısın ben de izlemek istiyorum jeongguk" gguk onaylar şekilde başını sallamış ekrandaki kırmızı çubuğu geriye çekip oynata basıp taehyung'un çıplak gövdesine yaslanmıştı.

o sahne geldiği sıra jeongguk'un sızlanmaları tekrardan başlamış elleriyle yaşlarını silmeye çalıştığında küçüğün elindeki telefonu kenara bırakmış belinden kaldırıp kendine çevirmişti.
yaşlarla ıslanmış dudaklara inmişti gözleri. jeongguk elleriyle gözlerini tekrardan silip taehyung'un gözlerine kilitlemişti gözlerini.

taehyung eliyle jeongguk'un ince belini seviyor, okşuyordu. elleriyle severken belini kendine çekiyordu. her saniye jeongguk ona bir tık daha yakın oluyordu. ellerini belinden çekip göğsüne çıkardığında dudaklarını dudaklarına yanaştırmış karşısındaki ıslak, kırmızı dudakları dudaklarının arasına almış büyük bir öpücük bırakmıştı. kendini geri çektiğinde dayanamamış tekrardan dudaklarını arasına aldığında bir daha ayrılmamıştı.

 kendini geri çektiğinde dayanamamış tekrardan dudaklarını arasına aldığında bir daha ayrılmamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

öpücüğü gittikçe büyüyordu. kucağında ki sevgili ev arkadaşını belinden kavrayıp kucağına almış öpmeye devam ederken elini kalçasının altına atmıştı. ayağa kalktığında jeongguk'u sıkı tutmak için iki elinide kalçasına destek olarak koymuş küçüğü doymadan öpmeye devam etmişti.

jeongguk konuşmak için dudaklarını taehyung'dan ayırdığında taehyung jeongguk'u hafifçe duvara yaslamış konuşmasına izin vermeyip dudaklarına minik minik öpücükler bırakmaya devam etmişti.

birbirlerinden ayrıldıklarında taehyung yavaş yavaş jeongguk'un yumuşak yatağına ilerlemiş örtüyü açıp yavaşça yatırmıştı onu. üstünden geçip diğer tarafta yerini aldığında kendini soğuk yorganın içine atmış jeongguk'u da kendine çekip boynuna girmesini sağlamıştı.

jeongguk'un yüzü kıpkırmızıydı. yanakları pembe pembe, saçları dağınık bir şekilde taehyung'un alt dudağıyla oynuyordu.

 yanakları pembe pembe, saçları dağınık bir şekilde taehyung'un alt dudağıyla oynuyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
dear friendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin