Alıntı - Deniz Kızının Şarkısı

4.7K 235 249
                                    

Selam güzellerim!

Nasılsınız? Bakın ciddi ciddi soruyorum. Buraya isterseniz kısaca iyiyim/kötüyüm isterseniz koca bir paragraf da yazabilirsiniz. Ama yazın. Size yazacağım, size bir şeyler okutacağım düşüncesi bile beni o kadar mutlu ediyor ki... Ah, sizi cidden çok seviyorum ve bunu uzak kalınca, özleyince daha net kavrıyorum. Sizler benim bir tanelerimsiniz. Her birinizi. Bunu asla unutmayın.

Pozitif bir başlangıç yaptım değil mi? Yaparım ben öyle şeyler. Çünkü haberler güzel. Sonunda haberler var hatta. Biliyorum. Dedim Eylül, çıkmadı, dedim hadi Ekim olsun, o da olmadı... Sonra ben biraz saldım çünkü benim elimde olmayan şeyler vardı. Sanırım ben kitabı geciktirdiğim için kitapla ilgili kalan her şey de gecikmeli gerçekleşiyor... Bir de üstüne size mahcup oluyorum. Az kayıplara karışayım dedim. Sizi biraz daha özleyeyim ve kendimi okulla meşgul edeyim falan...

Neyse. Bu arada neler oldu? Kitap sonunda, sonunda edisyona girdi! Sizden benden başka üçüncü bir göz okudu kitabımızı! Ve biraz içeriden bilgi ama aramızda kalabilir bence: Sevgili editörüm kitaba BA YIL DI! Ay, çok mutluyum buna da. Hani tamam biliyoruz güzel olduğunu da bu bilginin başka kişilerce akredite edilemesine asla kayıtsız kalamam. Yine havalara uçtum ben. 

Neyse hala düzenleniyor canımız Hekate'nin Kızları ama ufuk çok yakında gibi. Gibi, çünkü yine kesin konuşamamakla birlikte, kitabımız bu aralıkta artık elimize ulaşıyor gibi. Ortaları gibi deyip biraz daha spesifikleştireyim. Umarım bu verdiğim bilgi de fake çıkıp beni hepten yalancı durumuna düşürmez. Ama sevinmek istiyoruz yahu! 

Size daha yakın zaman içerikli ve daha kesin bir haber vereyim: Haftaya yayın evimi duyuruyorum. Evet! Sonunda! Duyuru instagramdan yapılacak. (ekinkoch) Takip etmeyenler oraya pussun beklesin erken haberdar olmak istiyorsa. Sonra ilk fırsat bulduğumda buradan da duyuracağım, merak etmeyin. Ya da edin. Az heyecan olsun :)

Hadi alıntıya dönelim. Biraz hacimli bir alıntı bu seferki. Yine kitapla ilgili bir şeyleri anlamanız için özellikle seçildi. Diyorum ya ben bu kitabı baştan sona komple yeniden yazdım. İçinde tuttuğum sahneleri de yeniden yazdım falan. İşte alın size örneği. Aşağıda Erin'in Tethys'i ilk buluş sahnesini okuyacaksınız. Erinler yine oyunu kazandı, yine ödüllendirildi ve yine bir hamam sefasına çıktılar. Sonra Erin Pitsy'nin gücüyle lekelendi, Bayan Çınar geldi falan. Evet, oldu bunlar. Şimdi de Erin'le özlediğinizi düşündüğüm başka bir cadı baş başa kaldı ve olayları buradan sonra okuyacaksınız. 

Bakın bakalım ne kadar değişmiş ;) ve yorumlarınızı esirgemeyin.

Sevgilerim ve bol bol öpücüklerimle;

yazarınız la-di-datamambusefersözçıkacakjellyfish~


(Alıntı)

(...) Serene o uzun, rahatsız edici sessizlikleri seven tiplerdendi. Bakışlarımı yakalamakla da uğraşmıyordu. O an göz yuvasında gözü nerede rahat ediyorsa ya da en son hangi açıda kalmışsa oraya bakıyor ve dakikalarca bu psikopat katil ifadesini bozmuyordu.

"Söylesene, şu sargılarının olayı nedir?" dedim ortak bir konu bulmaya çalışırken.

Gözleri yavaşça bana kaydı ama bir cevap vermedi. Tamam, böylesi kesinlikle daha korkunçtu.

Gerginlik çeneme vurmuş ve daha fazla cevapsız bırakılan sorularla şansımı denemeye devam etmiştim.

Heddohantā enteresan bir soyadı. Nereden geliyor?
Isırık'la çok yakın gibisiniz. Ne zamandır tanışıyorsunuz?
İsminin anlamı gibi, çok sakinsin. Sahi neden İngilizce bir isim?
Dersler için heyecanlı mısın?
Daha önce hiç büyü yaptın mı? Yapmış gibi görünüyorsun.

Hekate'nin Kızları - KitapHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin