Частина 9

762 38 5
                                    

POV Лола

*6:30*

Ох....понеділок...знову до школи. Знову я побачу Івана... Ех, потрібно налаштувати себе на краще. Отже, я прокинулася, застелила ліжко і зробила водні процедури. Далі я спустилася на кухню. Там мама, тата і Даня сиділи за столом.

"Підозріло...." - подумала я

- Доброго ранку, доню, сідай у нас є важлива розмова - привіталася мама. Я сіла біля Дані навпроти тата вигляд у нього був дуже серйозний.

- Ем, щось трапилося? - всі мовчали, тому я не витримала і запитала

- Лоло, Даня, ви вже дорослі, я думаю ви впораєтеся. Нам дуже шкода, але ми мусимо завтра о 9 годині ранку полетіти в Казахстан по роботі, ви вдвох залишаєтеся самі. Я вірю, що ви впораєтеся. Так! Школу не прогулювати, вечірки не влаштовувати. Гроші ми будемо перераховувати на Данину картку, бо вона старше. Сюди ми повернемося через два тижні, нам шкода, але на твоє день народження Лоло, нас тут не буде, але ти не сумуй ми тебе всеодно обов'язково привітаємо. Вечірку можеш влаштовувати так, як ми домовлялися, але щоб о 18 годині ви двоє були вдома ми обговоримо твоє день народження і всі наші подальші дії - розповіла мама.

- Шкода, ми будемо сильно за вами сумувати, але якщо так потрібно то добре - сказала я

- Так, давайте не сумувати, а снідати, бо скоро до школи - підсумував тато. Ми почали снідати. Я їла яєчню з чаєм та хлібом.

*Після сніданку*

Ми поснідали та пішли збиратися хто куди. Я сьогодні не дуже хотіла наряжатися, тому одягнула:

Макіяж я майже не робила, лише замазала синці під очима, туш та ніжно-рожева помада

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Макіяж я майже не робила, лише замазала синці під очима, туш та ніжно-рожева помада. Волосся залишила розпущеним.

Зібравшись я спустилася на перший поверх, попрощалася з усіма і вийшла на двір. Вдягнула навушники і пішла до школи. По дорозі легенький вітерець врізався мені в обличчя.

✯Кохання без меж✯Where stories live. Discover now