MUHTEŞEM DÜĞÜN

3.6K 160 37
                                    

    Bir dakika o kız,o kız jiyoo idi nasıl buraya geldi?
Daha doğrusu kim haber verdi?
Her kes o jiyoo'ya bakıyordu bende sinirli bir şekilde Yoongiye baktım.

Misafirler o kıza yol verebilmek için ve bizimde daha rahat görebilmemiz için ikiye ayrıldılar.
Sonra jiyoo sallanarak yanımıza kadar gelmeye çalıştı.

Bazı yerlerde tökezliyo olsa da sırıtarak ama garip bir şekilde gözleri dolu yanakları hafif ıslanmış bir şekilde geldi.

  
    Tam Yoongiye sarılıcaktı ki ben hemen Yoongi'nin önüne geçtim.
Bana sarıldı tam geri çekilecekti ki sımsıkı tuttum.


  -Ayyyy. Canım çok özlemişim seni. Bir an gelmeyeceksin sandım.Neyse geldinya düğünüMÜZE. Orası hiç önemli değil.

    Düğünümüzeyi hafif bastırmıştım. Sakince birbirimizden ayrıldık. Ona baktığımda daha çok ağlamış gibi duruyordu. Sonra eli yavaşca çantasına gitti.

    O çantasında bir şeyler ararken onu inceledim. Dağılmış bir şekildeydi. Saçları dağınıktı, üzerine hiç önemsemeden birşeyler giymiş gibiydi hatta öyle. Çantasından bir kredi kartı çıkardı ve onu bana verdi.

-Bu kredi kartını Yoongi bana onunla ilk beraber olduğumuz gece vermişti. Sonra ki gece de onu çok güzel karşılayacaktım. Ve sonraki gece de. Üzerime seksy şeyler almam için vermişti.

    O bunları söylerken Yoongiye baktım bana korkmuş ve aynı zaman da umursamaz bir şekilde bakıyordu.

-Ve sanırım sıra sende.

    
      Şuan ona üzülmüş olamazdım her halde. Hatta umrumda değil. Elindekini sert bir şekilde aldım. Yoongiye döndü tam bir şey diyecekti ki tabii ki de izin vermedim.

   -Jiyoo gidiyo musun? Ahhg ben seni geçiriyim. Hayatım sen de misafirlerimizle ilgilen lütfen.

   Jiyoo'nun sertçe kolunu tuttum ve onu sürükledim kapının önüne gelince onu fırlattım. Elimde ki kredi kartını da kırdım ve onun suratına attım.

   -Bana bak Jiyoo bundan sonra Yoongi benim kocam ona yaklaştığını görmeyim. Şimdi siktirgit buradan. Ben senin yüzünden işimden atıldım ama olsun çok saol senin sayende Yoongi ile yakınlaştım. Yani Jiyoo senin gibi evlenmeden sahip olmadım Yoongiye, senin gibi yarım yapmadım işimi. Yoongi hem resmi olarak benim hem gerçekten. Yoongi dans ederken sürekli benim kulağıma bu geceyi sabırsızlıkla bekledeğini söylüyordu biliyor musun?İstiyosan bir gün bana gel sana nasıl tamamen bir erkeğe sahip olunur işleyelim. Şimdi defolup gidebilirsin evimizden.

     Bu sözlerim onu daha da çok yıpratmış daha çok ağlatmıştı. Hemen arkamı döndüm MinSu'yu görmeyi tahmin etmiyodum. Zaten bu benim salaklığım olur çünkü MinSu'dan bahsediyoruz.

    Ona ne var dercesine baktım ve hızlıca bahçeye gittim. Şimdi birde MinSu'nun maskarası oldum çok güzel aferin banaaa.

&

Misafirleri uğurladıktan sonra Yoongi'nin yüzündeki sahte gülümseme bitmişti. Zaten bok gibi olan düğünümüze bir de Jiyoo geldi iyice içine sıçtı.

    İçeri girdiğimizde Yoongi beklemeden gitti. Tabii beklemicek mal mısın sanki gerçekten evlisiniz Cho kendine gel lütfen.

Poison Love Min YoongiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin