16. "Chápu to.."

573 66 12
                                    

Hi! :3 Tak tady je další díl:) Musím říct že se mi psal opravdu dobře <3 A byl hotový i rychle O.o

Doufám že se bude líbit:*

Vrtulník za pár minut přistál, ale něco s ním nebylo v pořádku. Oba chlapci stáli opodál a sledovali celou situaci. Harry nevěděl jestli má být radost a nebo, se schoulit do klubíčka a brečet. Přece nechtěl, aby se to stalo. Za to Louis se usmíval a silně Harryho objal. „Hazz vždyť to je skvělý!“ vypískl a usmíval se. Harry jen smutně přikývl a usmál se. „Jo to jo“ vydechl a podíval se svému příteli do očí. Do těch nádherných očí. „Děje se něco?“ zeptal se Louis a pohladil Harryho po tváři. „Vlastně jo-„ nestihl to doříct a vyrušil je křik. Oba běželi tam, odkud to vycházelo. Přiběhli až k vrtulníku, který stál přímo na pláži. Zrovna z něj vylézali dva muži. Louis na nic nečekal a šel za nimi. „Jste v pořádku?“ zeptal se a dal ruku na rameno jednomu z mužů. „K-Kdo jste?“ zeptal se muž, jakmile si Louise celého prohlédl. „Jsem Louis.“ odpověděl lehce, modroočko a pousmál se. „A c-co tady děláte?“ pokračoval s otázkami ten muž. „Uvízl jsem zde je to asi rok zpátky.“ Řekl Louis a ten muž přikývl. Za něj se postavil druhý a také si Louise prohlížel. „Co se stalo s tím vrtulníkem?“ zeptal se Louis a poukázal na vrtulník, který stál opodál. „Nevíme, nějak se porouchal, ale naštěstí máme mobily a vysílačky takže zavoláme pomoc.“ Řekl jeden z mužů. „N-no počkat takže se odtud můžeme dostat?“ zeptal se Louis. Vlastně teď ani nevěděl, jestli to chce. Otočil se a viděl Harryho, jak tam stojí a celou situaci sleduje. Je toho tolik co tady zažili a je divná představa že vše by skončilo a vrátili by se zpátky do svých životů. Až teď si to Louis uvědomil. Ale přece jen…jednou tento den nastat musel. Jednou se musí vrátit do normálního života. Už by zde dlouho nepřežili. Musí se vrátit. Zase se otočil na oba dva muže, kteří se o něčem dohadovali. „Tak můžeme?“ zeptal se znovu Louis a oba muži přikývli. Modroočko se pousmál a přikývl. „Tak pojďte semnou“ řekl a máchl rukou. Přišli až k Harrymu. „Tohle je…tohle ..“ zasekl se. Jakoby nedokázal přiznat, že je to jeho přítel. Proč? To však nevěděl. Nechce, snad aby někdo věděl, že chodí s klukem? „Tohle je můj kamarád. Jsme tady aspoň půl roku.“ Řekl Louis a sklopil pohled k zemi, protože věděl, že se na něj Harry dívá.

Všichni se vzájemně představili. Jeden muž se jmenuje Greg a druhý Josh. Harry s Louisem je vzali k sobě do jeskyně a dali jim nějaké jídlo, které se skládalo z ovoce. Oba muži se najedli a poděkovali. Po té se přesunuli zpátky na pláž a snažili se dovolat nějakým lidem.

Louis čekal, co teď přijde. Je s Harrym o samotě. „Louisi co to bylo na té pláži?“ zeptal se Harry a podíval se na Louise. Bolelo ho to. „Harry já nevím, ale nemyslel jsem to tak.“ Řekl Louis a podíval se do Harryho očí. „Ne myslel jsi to tak. Stydíš se za to, že chodíš s klukem. Tady ti to nevadilo, protože jsme zde byli sami a neměl tě kdo odsuzovat.“ Řekl Harry a sklopil pohled na své prsty, s kterými si hrál. „Hazz já..“ vydechl Louis. Nevěděl co říct. „Co ty?“ řekl už trochu naštvaně Harry. „Sakra a co si myslíš, jak se budu chovat?! Mám doma přítelkyni! Bože já ani nevím, co mě to popadlo. Jak bych jí měl vysvětlovat, že mám najednou kluka?! Chápeš jak to je teď pro mě těžký? Nebude trvat dlouho a my se budeme vracet a já…a já vůbec nevím, co budu dělat.“ Poslední slova Louis skoro zašeptal. Harry ho jemně políbil. „Chápu to.“ Řekl a odešel. Louis jen seděl s hlavou plných myšlenek.

Nastal večer a všichni se sešli v jeskyni. Joshovi a Georgovi se podařilo zavolat pomoc, ale přijedou nejdřív za dva dny. Takže to těch pár dní tady budou muset ještě přežít. Avšak už to nebude tak krásné jak když tady byli Louis a Harry jen spolu. Jejich nálada klesla na bod mrazu, i když by se dřív za to vše radovali. Harry doufal, že odjedou spolu. Nastěhují se k sobě a vše bude krásné. Ale to by to bylo vše až moc pohádkové že? Jak jsem tomu mohl jen věřit. Pomyslel si Harry.

Za to Louis přemýšlel, jak to vůbec celé bude. Nedokáže jen tak přijet s držet se s Harrym za ruce a kašlat na ostatní. Nejde to. Jak by to vzala jeho rodina? Jeho přítelkyně? Lidi okolo? Kamarádi? Nechápe, jak to Harry bere tak v pohodě. Ale jedno ví. Že takhle to být nemůže. Podíval se na spícího Joshe a Grega. Harry taky ležel, avšak nevěděl, jestli už spí. Lehl si vedle něj a objal ho. „Miluju tě“ zašeptal a zavřel své modré oči. Moc dlouho to netrvalo a propadl se do říše snů.

Huh…už se to blíží ke konci…co to melu…no to je jedno :D ..budu strašně ráda za každou hvězdičku a komentář! :3

Luf ya<3

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora