31 | Aksi (18SX)

5K 72 105
                  

"Maafkan saya sebab buat Dato' terlepas penerbangan" kata Luqman yang baring di tilam hotel berselimut dan berbantalkan lengan.

"Tak apa dear. I boleh tempah penerbangan lain. I sanggup tertinggal penerbangan sebab I suka dengan cara you layan I. Memang puas" balas Dato' Rina sambil memeluk erat tubuh Luqman.

Mereka berdua baring tanpa seurat benang dan hanya berselimut. Kepala Dato' Rina berehat di dada Luqman yang lembut sambil tangannya merayap di seluruh tubuh Luqman. Rambut Dato' Rina dibelai lembut sebelum dahinya dikucup oleh Luqman. Semakin erat pelukan Dato' Rina pada suami orang itu. Dalam hati Luqman sudah serba-salah kerana tidur dengan wanita lain dalam keadaan sedar. Namun dia tetap berlakon seolah-olah dia sukakan Dato' Rina dengan melayannya dengan baik dan penuh kasih sayang sedangkan itu semua hanyalah wayang saja.

Semuanya bermula ketika Luqman buntu selepas ditinggalkan oleh Dato' Razali dengan hutang yang masih tertunggak. Dia kemudian meminta bantuan dari jiran dan rakan-rakan Rahimah untuk meminjam wang namun tiada siapa ingin membantu, dengan rekod bekas banduan memang sukar untuk Luqman mendapat bantuan kerana dia tidak dipercayai. Luqman akhirnya memilih untuk meminta bantuan dari Dato' Rina yang masih berada di Kuching. Mujurlah Dato' Rina bersetuju untuk bertemu dengan Luqman tanpa perlu dipujuk.

Tapi sangkaan Luqman meleset kerana tidak semudah itu Dato' Rina ingin membantu, ketika Luqman bertemu dengan Dato' Rina, wanita itu menunjukkan bahawa dia teragak-agak hendak menolong. Dia juga turut meletak beberapa syarat yang perlu Luqman patuhi antaranya adalah memecahkan rahsia perniagaan Dato' Razali namun Luqman tidak tahu banyak tentang Dato' Razali. Selepas itu, Dato' Rina seperti tidak berminat hendak berbual dengan Luqman lagi.

Melihat keadaan makin terdesak, Luqman tiada pilihan lain dan mengatur langkah mengoda wanita berusia itu. Luqman bermula dengan usikan lucah diselangi ayat romantik untuk mengambil hati tapi Dato' Rina jual mahal dan sudah tahu permainan Luqman. Dato' Rina bukanlah gadis remaja sekolah yang mudah jatuh hati dengan ayat cinta lelaki mahupun harta kerana dia juga berharta, bahkan lebih kaya dari sesetengah lelaki yang dia kenali. Dalam erti kata lain Dato' Rina tidak hairan dengan semua ni.

Luqman tahu sekiranya dia tidak mengubah rancangan, Dato' Rina akan menyuruhnya pulang. Maka Luqman menukar cara untuk mendekati Dato' Rina dengan berbual secara kasual dan matang. Luqman mula menceritakan bahawa dia sebenarnya seorang yang memiliki cita-cita tinggi dan ingin berjaya tapi dia tidak memiliki peluang dan bantuan. Dari situ Dato' Rina mula melihat sisi lain Luqman yang berbeza dari sisi yang ditonjol sebentar tadi. 

Luqman kali ini berbicara lebih serius dan berfikiran jauh, itu membuatkan Dato' Rina tertarik. Sebagai seorang usahawan wanita yang berjaya, dia sukakan lelaki yang memiliki matlamat hidup dan berwawasan. Melihat kejantanan Luqman ditambah pula dengan kematangannya dalam berfikir membuatkan dinding ego Dato' Rina runtuh dan dia mula berminat hendak berbual dengan Luqman lebih rapat.

Sedar tak sedar, perbualan mereka beralih arah pada topik lucah yang diselit dengan perniagaan sehingga Dato' Rina semakin selesa sebelum Luqman memulakan langkah untuk memegang tangan wanita itu sambil membelainya dengan lembut. Mulanya Dato' Rina terkejut dengan tindakan berani suami orang itu namun lama-kelamaan dia membenarkan dirinya disentuh oleh Luqman yang tidak gelojoh tapi mendekatinya dengan lemah-lembut dan penuh kasih sayang. Luqman memberanikan dirinya untuk mengucup pipi Dato' Rina sehingga wanita itu tertunduk malu, Dia kemudian menghidu leher sebelum menciumnya dengan lembut. 

Tangan Luqman mula bekerja dan membelai tubuh Dato' Rina yang lengkap berbaju kurung moden ketat sehingga menampakkan bentuk tubuhnya yang mantap dengan potongan badan yang menyelerakan mata lelaki lain. Pinggang wanita itu dipeluk dan tubuhnya rapat dengan badan Luqman yang lebih besar sambil Luqman meneruskan godaannya mencium lembut tubuh Dato' Rina. Dan akhirnya wanita itu menyerah diri dan rela disetubuhi. Baju kurungnya dilucutkan dan Luqman turut berbogel sebelum dia meniarap di atas tubuh Dato' Rina yang rela terbaring di atas tilam. 

Bibir bertemu bibir dan inilah kali pertama Luqman bersatu dengan Dato' Rina. Ciuman Dato' Rina semakin gelojoh sementara Luqman masih kekal tenang dan lemah lembut. Ini membuatkan Dato' Rina sudah tidak tahan dan mahukan lebih. Luqman sengaja menyeksa batin Dato' Rina agar wanita itu memerlukan dia. Dato' Rina kemudian memeluk erat kepala Luqman ketika lelaki itu sedang menghisap putingnya. Terasa sungguh berahi dan sedap sehingga Dato' Rina mula mendesah. 

"Luqman..jangan..jangan berhenti" rayu wanita yang hanyut dalam nafsu itu

Luqman tahu dia kini berjaya menawan wanita yang pada asalnya jual mahal. Rancangannya berjalan lancar dan dia cuma perlu puaskan wanita ini agar masalah hutangnya selesai. Selepas puas bermain dengan payudara Dato' Rina, Luqman turun ke celah kangkang dan di sinilah ujian sebenar bermula. Luqman perlu memastikan bahawa dia seorang yang tahu memuaskan wanita dengan teknik jilatan dan tujahan yang betul agar pasangannya merasa puas. 

Luqman tidak banyak pengalaman dengan wanita lain sebab selama ini hanya pernah bersama Rahimah, itu pun Luqman tidak pasti sama ada Rahimah betul-betul puas atau hanya menjaga hatinya dengan berlakon. Tapi ketika bersama gadis muda dan Dato' Razali tempoh hari, Luqman dapat melihat gadis itu kepenatan selepas bersama dengannya, tidak pasti sama ada gadis itu puas atau bosan dan penat. Kini Luqman perlu beraksi dengan baik dan mungkin Dato' Rina akan memberi rating berdasarkan persembahannya siang itu. 

Lidah Luqman menyentuh permukaan faraj Dato' Rina dan mula menjilatnya dengan lembut. Dato' Rina meramas rambut Luqman dan mengerang kesedapan. 

"Ya sayang kat situ. Ya lagi sayang lagii" jeritnya sambil menikmati servis Luqman 

Luqman meneruskan aksinya tanpa mengendahkan kata-kata Dato' Rina sebelum kedua peha Dato' Rina menyepit kepala Luqman sambil tubuhnya mengejang. Luqman sedikit terkejut dan berhenti sekejap. Dia kemudian melihat Dato' Rina bernafas laju dan kepenatan. 

Tanpa membuang masa Dato' Rina mengumpul seluruh tenaganya dan mengunakan kedua kaki untuk memeluk pinggang Luqman sambil meminta agar Luqman memasukkan zakar tegangnya kedalam faraj yang sudah basah itu. Dato' Rina menggoda dan merayu dengan manja agar Luqman memenuhi permintaannya. Luqman pula seperti telah dipukau dan dengan sekali henjut, zakar tegang itu selamat masuk ke rongga faraj Dato' Rina yang kemudian ternganga mulutnya meminta nafas. 

Luqman diam seketika untuk memberi masa Dato' Rina menyesuaikan diri dengan zakarnya sebelum mula mendayung perlahan. Licin dan basah permukaan faraj Dato' Rina memudahkan Luqman terus menujah wanita itu. Sesekali Dato' Rina mengemut sehingga Luqman terasa ngilu dan terpaksa mengenggam cadar tilam. Nikmat yang sungguh berbeza.

"Sedapnya Luqman. Sedap sangat" puji Dato' Rina yang sudah tenggelam dalam nikmat. 

Luqman kemudian memeluk erat tubuh wanita itu sebelum melajukan tempo henjutnya sehingga Dato' Rina terjerit-jerit kesedapan. Semakin laju sehingga tubuh Luqman mula berpeluh tapi pelukannya semakin erat. Dia kemudian berhenti seketika sebelum kembali bercium mesra dengan Dato' Rina yang dari tadi kelihatan letih.

Posisi bertukar dan Dato' Rina duduk di atas celah kangkang Luqman yang sedang baring. Masa untuk menunggang lelaki berisi ini dan Dato' Rina tidak melepaskan peluang meramas dada Luqman sambil mengucup bibirnya dengan gelojoh. Dia menghisap lidah Luqman sebelum mengigit lembut leher lelaki itu. Permainan mereka berlanjutan hampir sepuluh minit kemudian sebelum Luqman klimaks di muka Dato' Rina atas permintaannya. Wajah yang penuh dengan solekan itu dibanjiri air mani pekat likat dari Luqman dan masing-masing terbaring kepuasan. Dato' Rina kemudian membersihkan wajahnya sebelum baring disebelah Luqman dan memeluk erat suami orang tersebut. 

"Jadi bila Dato' nak tempah penerbangan baru?" soal Luqman memecah kesunyian. 

Dari tadi telefon Dato' Rina berbunyi namun tidak diendahkan. Luqman juga tidak mahu masuk campur takut wanita itu naik angin. Lagipun dia belum kenal sepenuhnya dengan wanita ini. 

"Lepas ni. Tapi saya nak lagi boleh?" goda Dato' Rina sambil mengusap dada lelaki itu

Luqman kembali beraksi untuk pusingan kedua seperti yang diminta.


Bersambung..


MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now