25 | Kali Pertama (18SX)

6.5K 70 61
                  

"Hi Para Pembaca Budiman, Luqman di sini. Seperti yang kalian baca, sudah beberapa kali aku terlibat dengan aktiviti songsang namun semua itu belum cukup kuat untuk menjadikan aku lelaki biseksual seperti sekarang, sehinggalah aku bertemu Dato' Razali. Lelaki yang benar-benar mengubah hidupku dan menjadikan aku Luqman Hakim yang sekarang. Lelaki yang tidak mungkin aku lupakan sampai bila-bila"

"Darling..dia malu-malulah" kata gadis seksi itu pada Dato' Razali

"Mungkin dia tak pernah main dengan perempuan lain, selain isterinya" balas Dato' Razali yang melaraskan suhu bilik mengunakan alat kawalan jauh.

"Ingatkan virgin  rupanya suami orang" balas gadis muda itu

Luqman hanya berdiam diri dan terpaku melihat gadis di hadapannya yang perlahan-lahan menyentuh dada Luqman. Wajah Luqman mula merah dan dia menunduk. Entah kenapa dia rasa berdebar-debar dan segan. Gadis itu menyelak jubah mandi Luqman dan terserlah tubuhnya yang berbogel. Luqman segera menutup celah kangkangnya dengan kedua tapak tangan.

"Ha ha ha. Malu-malu kucing pula dia. Darling, lain pula selera you hari ni. Selalunya you bawa lelaki bertubuh sasa. Tapi lelaki ni berisi dan buncit sikit" tegur gadis itu

"Entahlah baby. Ada sesuatu yang menarik tentang lelaki ni. Ada aura jantan macam magnet yang buat I suka" balas Dato Razali

"Oh..okey" balas gadis itu. Ada nada kecewa.

"Tapi you jangan risau baby. I yakin dia hebat dalam beraksi atas katil. Percayalah" pujuk Dato Razali

"We'll see about that" balas gadis itu yang kemudian tersenyum nakal sebelum memandang Luqman dengan wajah miang. 

Dato' Razali memeluk si gadis dan mereka bercumbu dengan penuh berahi. Mata mereka dikunci pada tubuh Luqman. Naik segan Luqman dibuatnya kerana dua insan itu seperti benar-benar bernafsu. Si gadis kemudian membuka jubah mandi Dato' Razali. Badan besar dan perutnya buncit ke depan ibarat daddy bear. Jambang yang tumbuh di dagu Dato' Razali menambah kejantanannya 

Si gadis melutut dan terus menelan kemaluan Dato' Razali yang masih lembik. Kepala si gadis diusap lembut beberapa kali dan Dato' Razali mengerang keenakkan. Nampaknya si gadis mahir dalam menghisap kemaluan lelaki kerana zakar Dato' Razali sudah membengkak dan saiznya besar namun tidak terlalu panjang. Luqman mengalihkan pandangannya dari adegan seksual itu dan memandang televisyen terpasang sejak dari tadi. Suara kedua insan itu tenggelam di sebalik bunyi televisyen yang kuat. Tiba-tiba tangannya di tarik oleh Dato' Razali dan dia berdiri di sebelah daddy bear tersebut. 

"Baby hisap batang dia sekali" pinta Dato' Razali

Luqman terkejut dan cuba mengelak namun si gadis dengan pantas menangkap zakar Luqman dan memasukkannya ke dalam mulut kemudian menghisapnya seperti gula-gula lolipop yang manis. 

"Ahhh" suara Luqman kedengaran 

Dato' Razali pula menjilat leher Luqman membuatnya sedikit mengeliat kerana geli. Jambang nipis itu bergesel dengan lehernya memberi nikmat yang berbeza sementara si gadis fokus menghisap zakar mereka berdua secara bergilir-gilir. Sesekali dua zakar itu di sumbat sekali gus dalam mulut kecil si gadis dan kepala zakar Luqman sengaja dilaga-lagakan dengan zakar Dato' Razali. Terasa ngilu bercampur sedap. 

Dato' Razali menolak tubuh Luqman ke tilam dan si gadis mula berbogel. Payudayanya pejal dan bersaiz sederhana manakala celah kangkangnya bersih tanpa sebarang bulu. Potongan badan gadis ini juga sangat menarik dengan pinggang ramping dan punggung bulat. Sedap mata memandang di tambah pula dengan kulitnya yang putih bersih membuat Luqman tertanya adakah gadis ini berketurunan cina?

Dato' Razali juga melepaskan jubah mandinya dan kini kedua insan itu berdiri tanpa seurat benang di hadapan Luqman yang sedang baring. Si gadis mula naik ke atas katil dan mula mengucup dada Luqman yang mematung kerana tidak tahu hendak berbuat apa. Ini kali pertama dia disentuh oleh wanita lain selain Rahimah dan Luqman merasa serba-salah. 

Tapi pada masa sama nafsunya menaik dan tangannya bergerak sendiri dan mula menyentuh si gadis. Disebabkan gemuruh, tangan Luqman terasa sejuk dan menggigil manakala nafasnya tidak teratur. Si gadis mengambil keputusan untuk menyatukan bibir mereka dan bercumbu penuh nafsu. Luqman mula melayan perasan dan menikmati sentuhan gadis tersebut sebelum dia sedar bahawa apa yang dia lakukan adalah salah. 

"Maaf..tapi saya tak boleh" kata Luqman

"Tak boleh apa? saya tengok batang awak tegang saja" kata si gadis

"Bukan itu, tapi apa yang kita buat ini salah. Maaf tapi  saya perlu minta diri" balas Luqman yang cuba bangun

Si gadis yang mengerti kemudian bangkit dan turun dari katil. Luqman tidak dapat baca apa dalam fikiran si gadis kerana dia terlalu gemuruh dan tak mampu berfikir dengan betul. Tapi si gadis terus masuk ke tandas sendirian. Luqman kemudian bangun dan ingin pulang sebelum ditahan oleh Dato' Razali.

"Kau tahu tak bertapa seksanya seseorang bila terbakar?" soal Dato' Razali

"Maksud Dato"?" soal Luqman pula

"Setiap deria rasa kita akan menghantar mesej pada otak tentang rasa sakit yang kita alami pada masa sama kulit kita melecur dan lebih teruk lagi rentung" tambah Dato' Razali

"Saya tak faham" soal Luqman lagi

"Itulah yang isteri dan anak kau akan rasa kalau kau melangkah keluar dari bilik ini tanpa kebenaran aku" tegas Dato Razali

Luqman tergamam. Adakah ini satu ugutan? Dari raut wajah, Dato Razali tidak bergurau tapi sejauh manakah lelaki seperti itu sanggup pergi untuk memuaskan nafsu serakah? Benarkah dia akan mencederakan keluarga Luqman?

Dato' Razali kemudian membaca alamat rumah Tok Lakir yang mana Rahimah dan Fayyad tinggal sekarang dan berkata bahawa dia sudah mengupah beberapa orang untuk memulakan kebakaran sekiranya Luqman ingkar arahannya. Jantung Luqman berdegup pantas dan dia seperti tidak percaya dengan apa yang dia dengari. Ibarat mimpi tapi ini dunia nyata. 

Untuk menunjukkan bahawa Dato' Razali tidak bergurau, dia menghubungi salah seorang lelaki yang diupahnya dan benarkan Luqman bercakap dengan lelaki tersebut. Alangkah terkejutnya Luqman mendengar suara Fayyad dan Rahimah di hujung talian. Bermakna orang yang diupah datang sebagai tetamu di rumah Tok Lakir dan bila-bila masa saja boleh menjalankan tugas mereka. Luqman terperangkap dan semakin takut. 

Nampaknya Dato' Razali bukan calang-calang orang dan memiliki muslihat yang banyak. Setelah berfikir panjang, Luqman terpaksa akur dengan arahan Dato' Razali dan kembali dalam permainan sumbang mereka. Si gadis tadi muncul semula dan Dato' Razali terus meminta Luqman menghenjut gadis itu. Luqman yang belum pernah ada pengalaman melakukan seks dengan perempuan sambil diperhati oleh lelaki lain berasa ragu-ragu dan tidak selesa. Aksi pemanas badan dilakukan dan si gadis berusaha keras untuk menaikkan nafsu Luqman namun gagal kerana lelaki itu sedang terfikir tentang keselamatan isteri dan anaknya. Luqman gagal untuk mengekalkan ereksi zakarnya dan kini sudah lembik.

"Darling, apa you dah buat? lelaki ni macam tak ada mood je" soal si gadis

"Mungkin dia penat kot. Tak apalah baby biar kita berdua saja beraksi sementara dia menonton. Mana tahu nafsunya naik lepas tengok kita" Dato' Razali bijak menipu

Si gadis baring di atas katil dan Dato' Razali memanjat tubuh si gadis. Luqman pula diarah untuk baring di sebelah si gadis. Dato' Razali mencium si gadis dan Luqman secara bergilir-gilir, si gadis membalas ciuman lelaki tua itu sementara Luqman hanya berdiam diri. Dato' Razali kemudian memeluk erat tubuh Luqman dan mula menjilat lehernya. 

"Watch and learn Luqman" bisik Dato' Razali di telinga Luqman.

Bersambung

MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now