Οκτώβριος 2019

89 13 14
                                    

Γεια σας παιδιά!!!

Ο μήνας του Halloween είναι εδώ! Κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς διαγωνισμό...

Το φετινό μας θέμα είναι "Μαγεία". Φυσικά αυτό είναι κάτι πολύ γενικό και μπορείτε αν θέλετε να γράψετε και στα προηγούμενα θέματα μας "Το στοιχειωμένο κουστούμι" & "Το σκοτεινό σοκάκι" ή να τα συνδυάσετε και όλα μαζί (θα θέλαμε να το διαβάσουμε αυτό).

Όπως σε όλους μας τους διαγωνισμούς, πρέπει να γράψετε και να μας στείλετε μία πρωτότυπη ιστορία από 1500 έως 3000 λέξεις (περίπου), οι ιστορίες σας θα προστεθούν σε συλλογή διηγημάτων και η προθεσμία είναι έως 31 Οκτωβρίου 2019.

Τα κείμενα σας τα στέλνετε στο mail μας : tellurstorygr @gmail.com

Αυτή την φορά δεν θα υπάρξει βαθμολογία των κριτών. Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες και κερδίσετε ένα αναμνηστικό με Halloween θεματική.

Ο λόγος που δεν θα υπάρξει βαθμολογία και νικητής με τον παραδοσιακό τρόπο είναι ότι όλοι μας οι κριτές είναι απασχολημένοι κρίνοντας τις ιστορίες των βραβείων TYS 2019 (φέτος θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα νωρίς, να έχετε το νου σας).

Αν όμως κάποιος θέλει να λάβει σχόλια από εμάς για την ιστορία του μπορεί να το γράψει μέσα στο κείμενο του mail του και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Ερώτηση 1 : Αν οργανώναμε μία Απονομή Βραβείων TYS 2019 στην Αθήνα, θα ερχόσασταν ως θεατές ή ως νικητές;

Ερώτηση 2 : Γιορτάζετε το Halloween ; Αν ναι, πώς;

Ερώτηση 3 : Θέλετε να λάβετε σχόλια στην ιστορία σας και ταυτόχρονα να ανακαλύψετε νέες καλές ιστορίες της εφαρμογής; Αν ναι, ελάτε στο Book Club μας!

Until next month, 

<3 <3 <3

Tell Your Story Greece team 


ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα