Introducere

503 68 3
                     

       Bine ați venit în lumea poveștilor, o lume în care imposibilul devine posibil, în care magia este prezentă, iar creaturile merg pe fața pământului, în timp ce forțele binelui și răului luptă pentru supremație. Lumea se schimbă, viitorul este mai aproape decât credeți, tehnologia evoluează, vizitatori necunoscuți zboară în spațiu, în timp ce un virus mortal amenință existența oamenilor. Dragostea încă este prezentă, iar îndrăgostiți din trecut, prezent și viitor luptă pentru șansa de a-și petrece tot restul vieții alături de persoana care le face viața mai strălucitoare; luptă pentru o șansă de a iubi. Ei sunt pregătiți să renunțe la tot pentru o licărire de fericire. Dar luați aminte: poveștile de groază, evenimentele necunoscute și paranormale încă sunt prezente la fiecare pas. Creaturi ale răului sunt înconjurate de mister, dar nu vă faceți griji. Se zvonește că există suficiente fete și suficienți băieți puternici pentru a le combate, fie cu puteri supranaturale, fie cu pură comedie. Știm că binele nu poate câștiga întotdeauna și că problemele apar la fiecare pas, dar nu putem decât să sperăm că dăm tot ceea ce avem mai bun și învățăm din greșelile noastre. 

        Vă oferim șansa de a vă face cunoscute poveștile, de a atrage noi cititori în lumile voastre și dorim să vă încurajăm să dați frâu liber creativității. Singurul lucru care contează pentru noi este sărbătorirea poveștilor preferate ale cititorilor. Indiferent dacă scrieți în versuri sau în proză, indiferent de publicul căreia îi sunt adresate poveștile voastre, suntem gata să ne avântăm în lumile interesante și minunate pe care le-ați creat. Deci, ce mai așteptați? Parcurgeți alături de noi drumul din călătoria menită să descopere cele mai bune și cele mai interesante povești scrise de comunitatea română!

        Suntem încântați să găzduim prima ediție a concursului Romanian Story Awards 2019. Sperăm să vă alăturați și să vă distrați cât mai mult! 

Vă rugăm să rețineți că acest concurs și regulile sale sunt creația unei echipe de ambasadori și nu sunt afiliate în niciun fel Wattpadului sau personalului său. Jurizarea concursului menționat este făcută în întregime de către creatorii săi și nu este responsabilitatea Wattpadului sau a personalului său.

Romanian Story AwardsDescoperă acum locul unde povestirile prind viață