ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

53 9 17
                         

Σε αυτό το Κεφάλαιο θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σου, σε μια προσπάθεια να συλλέξουμε απόψεις για όλα εκείνα τα Χαρακτηριστικά που μπορεί να προσδιορίζουν ένα Ταλαντούχο Συγγραφέα.

Αφέσου και δώσε μου απλόχερα τη γνώμη σου σε ότι αφορά ένα συγγραφέα που μπορεί να χαρακτηριστεί Ταλαντούχος κατά την ταπεινή σου άποψη. Μη διστάσεις να ξεδιπλώσεις τις σκέψεις σου και να παρασυρθείς από τα πραγματικά "πιστεύω" σου.

Σκέψεις, με θέλουν μέσα από αυτό το κεφάλαιο, να μπορέσω να φτιάξω ένα από τα επόμενα άρθρα μου στο blog μου (www.makestorytelling.wordpress.com) αφιερωμένο σε όλους εσάς που θα συμμετέχετε στη διαδικασία με αναφορά στο προφίλ σας στο wattpad και τις πολύτιμες απόψεις σας. 

✅ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ WATTPAD. (Απάντησε μου εδώ, ΧΩΡΙΣ σε παρακαλώ να γίνει αναφορά σε κάποιο προφίλ συγγραφέα που αγαπάς)

 (Απάντησε μου εδώ, ΧΩΡΙΣ σε παρακαλώ να γίνει αναφορά σε κάποιο προφίλ συγγραφέα που αγαπάς)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Έλα να συναντήσεις το Ελληνικό Φόρουμ στην Κοινότητα του Wattpad. 

Στο HERE, MEET THE GREEK! Μπορείς να συναντήσεις τη συγγραφική γωνιά μας και να μπεις στη διαδικασία συζήτησης μαζί μας! Η παρέα μας εκεί, μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Εσύ; Ακόμα να μας επισκεφτείς; 

*Αν δυσκολεύεσαι να μας βρεις, άφησε ένα σχόλιο εδώ για να μπορέσω να σου στείλω το link της Ελληνικής Κοινότητας.

To be Continued...
HERE, MEET THE GREEK! (Ελληνική Κοινότητα / Βοηθητικό Βιβλίο)
Last updated: Oct 17, 2019
HERE, MEET THE GREEK! (Ελληνική Κοινότητα / Βοηθητικό Βιβλίο)Where stories live. Discover now