17 |Jatuh Dan Bangkit (18SX)

5.3K 74 100
                  

"Sakittttt" teriak King

"Apa dia? aku tak dengar" kata Luqman dengan sinis sambil menusuk zakarnya jauh kedalam tubuh lelaki berbadan besar itu.

"Ampun Luqman. Ampun!" rayu King

Luqman tersenyum puas. Lelaki yang kononnya berkuasa di kalangan banduan kini merayu padanya. Luqman terasa seperti disanjung. Namun rayuan King langsung tidak memberi kesan pada Luqman.

"Baru sekarang kau hendak minta ampun? selama ni kau tak endah pada rayuan aku kan? rasakan!" balas Luqman sambil menghenjut King dengan kasar

Jeritan King kedengaran begitu kuat dan bekas pengikut King hanya melihat dan senyuman terukir di bibir mereka. Puas hati melihat bekas ketua yang pentingkan diri dan panas baran itu dirodok seperti pelacur murahan.

"Diamlah! syaitan!" tengking Luqman sambil mencengkam rahang King sebelum menampar wajah lelaki itu berkali-kali.

Pedih pipi King akibat tamparan itu tapi pedih lagi lubang punggungnya yang baru kali pertama dirasmikan oleh zakar Luqman. Inilah kali pertama dia dilayan begini, kerana sebelum ini tiada siapa berani melawannya. Terunanya diragut oleh lelaki yang dahulu menjadi mangsa nafsu serakahnya. Ruang itu dipenuhi dengan jeritan dan rayuan King yang diselang-seli dengan suara tegas dari Luqman. Dua puluh minit kemudian Luqman sudah sampai kemuncak, dia mencabut zakarnya dan menghala ke wajah King.

Berdas-das air mani pekat pancut dan memenuhi wajah King yang memejam mata dan cuba mengelak. Puas hati Luqman dapat mengerjakan lelaki itu, dia kemudian berdiri seraya berkata

"Dengar sini semua! Mulai hari ni AKU yang berkuasa di sini!"

"Mulai hari ni King adalah pelacur percuma dan kamu semua boleh nikmati dia sepuasnya dan jangan sesekali kalian melawan aku. Faham?!" tegas Luqman

Suaranya bergema di penjara dan banduan lain yang mendengar terdiam sementara pengikut-pengikut King tunduk kepala. Luqman mengarahkan mereka untuk mengangkat King yang masih berdarah dan penuh dengan air mani dan berarak di sekitar penjara. Dia mahu malukan King. Pada mulanya pengikut King ragu-ragu namun setelah Luqman memberi arahan dengan nada tegas, mereka patuh.

King dipapah dengan air mani masih meletak di wajahnya bercampur darah. Dia masih lemah tapi diarak dalam keadaan bogel dari satu sel ke sel yang lain dan kekalahannya ditonton oleh banduan-banduan yang ada disitu. Ini tanda kejatuhan King dan kebangkitan Luqman. Tapi yang anehnya, warden penjara hanya memerhari hal itu seperti memberi restu akan peralihan 'takhta' King pada Luqman. 

Mereka berhenti di satu ruang dan tubuh King dihumban ke lantai. Dia sudah separuh mati. Tiba-tiba satu tepukan kuat bergema dan bunyi tapak kaki berjalan mendekati Luqman dan pengikut-pengikutnya. 

"Syabas! Kau memang hebat" suara Tuan Kamarul kedengaran dari belakang

Tuan Kamarul datang bersama Lapui dan Rick.

"Kan aku dah kata, aku lelaki yang tunaikan janji" balas Luqman tersengih

"Baiklah, macam yang kita persetujui, kau bagi aku King, aku bagi kau perlindungan" kata Tuan Kamarul sambil menghulur tangan untuk berjabat

"Ambillah jantan ni. Aku pun sudah puas. Tapi kalau kau sudah pakai dia, bagi kat budak-budak aku pula untuk merasa" balas Luqman sambil menyambut tangan Tuan Kamarul

"Boleh-boleh. Aku sudah lama tak puas hati dengan King ni. Berlagak kuat kononnya berkuasa. Tapi akhirnya jatuh juga. Ha ha ha" balas Tuan Kamarul.

Ramai yang tidak menyangka bahawa Luqman selicik itu, dia mengunakan posisinya sebagai pemuas nafsu Tuan Kamarul untuk mendapat perlindungan. Beberapa kali Luqman mendengar Tuan Kamarul meluahkan rasa tidak puas hatinya pada King ketika mereka berasmara. Menurut Tuan Kamarul, King seperti cuba menunjuk kuasanya pada pegawai penjara. Itu benar-benar mencalar ego Tuan Kamarul. 

MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now