WAT ZIJN DE STAPPEN OM SCANRESULTATEN TE BEKIJKEN IN AVAST?

20 0 0
                                    


Avast antivirus doet wonderen als het gaat om gegevensbescherming, internetbescherming, virusscans en hun verwijdering, anti-phishing enz. Voor elk systeem of elk apparaat is Avast een perfecte keuze van antivirusbeveiligingssystemen vanwege zijn beoordelingen en zijn positie op de markt. Deze antivirus is beschikbaar in vijfenveertig talen en is beschikbaar voor Windows PC, Android, iOS en macOS. De services zijn 24x7 beschikbaar, wat betekent dat u bij vragen of problemen met uw systeem contact kunt opnemen met Avast Telefoonnummer, en ze zullen uw probleem binnen een mum van tijd oplossen.

Avast antivirus genereert logboeken van elke viruscontrole die het heeft uitgevoerd. Een logboek is een geschiedenisboek met het type scan dat het was; handmatig of ingepland, snel, volledig of aangepast. Alle kleine details van deze scans worden vastgelegd in dat logboek, zelfs de datum van uitvoering en de resultaten. U kunt heel eenvoudig klikken op de knop 'resultaten weergeven', actief direct na het scannen. Als u echter een eerdere scan en de resultaten ervan wilt bekijken, bezoekt u de scanlogboeken van het programma die beschikbaar zijn via de scangeschiedenis.

STAPPEN OM SCANRESULTATEN TE BEKIJKEN IN AVAST:

1. Open Avast Antivirus-programma> druk op de knop SCANNEN.

2. Klik op SCANGESCHIEDENIS om de geschiedenispagina te openen.

3. Kies het type dat u wilt bekijken in de COMPLETED SCANS BOX, u kunt de gescande bestanden bekijken en de runtime.

4. Klik voor meer diepgaand gedetailleerd rapport op de knop GEDETAILLEERD RAPPORT> nu kunt u de naam bekijken van de bestanden die zijn geïnfecteerd of fouten bevatten.

5. Druk op SLUITEN wanneer u klaar bent met het bekijken van de vorige logboeken.
Dit zijn de verschillende stappen om de eerder gescande resultaten van de systeembestanden te bekijken om een ​​XYZ-reden. Avast Telefoonnummer is 24 uur beschikbaar zodat ze u kunnen helpen uw probleem op te lossen en u weer rustig kunt blijven werken. Antivirussoftware is zeer nuttig als het gaat om de bescherming van uw privébestanden of de bescherming tegen virussen en schadelijke downloads. 

De software bestaat uit Windows-producten, macOS-producten en zakelijke producten. Dit is de reden waarom Avast Antivirus een van de topnamen in de branche is.

Dial Toll-Free: +31-205320640

Website: https://avast.contactnummer.com

Wat Zijn De Stappen Om Scanresultaten Te Bekijken in Avast?Where stories live. Discover now