BÖLÜM -18-

765K 37.3K 7.7K
                                    

Hellö 💦

Uzun zamandır yok olmamın sebebi şehir değiştirdim, okula başladım ve düzenim tamamiyle değişti. İkinci öğretimim normalde akşamları bölüm yazarım kendimi böyle proglamlamıştım sabahları yazmaya alışık değilimdir ama bugün erken kalkıp bölüm yazmak için uğraştım bu kadar çıktı arkadaşlar. Bundan sonra daha fazla yazmaya çalışacağım. Söz veriyorum. 💋

SINIR 5K VOTE 5K YORUM

Genç kız yavaşça gözlerini kırpıştırıp bulunduğu durum gerçek mi diye adama baktı. Ne söylemişti az önce bu adam? Aylık 83 + 10 bin lira mı verecekti kendisine? Üstelik, bunu sadece rol yapması için mi önermişti? Tanrım! Bu adam ne kadar bonkördü öyle!

"Ahzal Bey..." dedi telaşla ne diyeceğini kestirmeye çalışırken. Ahzal ise oldukça keyifli bir şekilde gözlerini genç kızın yüzünün her ayrıntısında dolandırıyordu.

"Küçük Hanım?"

"Siz şimdi teklifi gerçekten de kabul ettiniz öyle mi?"

"Kesinlikle! Her gün paran hesabına yatırılacak."

"Siz bu tutumla nasıl şirketinizi, ayakta tuttunuz anlamıyorum." dedi sinir olmuş bir şekilde. Ahzal ise sinsi sinsi sırıttı ve konuştu.

"Değerli eşyalara iyi yatırım yaparak."

Hamra, kendisini değerli olarak nitelendirdiğinin farkındaydı ama eşya olarak bir araya gelmesi sinirlerini bozmuştu. Bu adamın bacaklarının arasına bir geçirse rahatlayacaktı.

"Ahzal Bey, çekilir misiniz?"

Hamra, uzanıp genç adamı göğsünden geriye doğru itekledi. Ahzal ise itiraz etmeden geri çekildi ve genç kız rahat bir nefes aldı.

"Madem kabul ettiniz..." dedi sakin bir şekilde. Gözlerinin içinden dolar işaretleri çıkabilirdi ama bu durumda geri adım atamazdı. Tanrım! 1 ayda hayatında bir arada görmediği paraya sahip olacaktı ama bu adamın durması gereken sınırları olması gerekiyordu öyle değil mi?

"Sınırları da belirlesek iyi olur."

"Ne sınırı?" dedi Ahzal kaşlarını çatıp genç kıza bakarken. Hamra ise dikleşip masaya doğru ilerledi ve koltuklardan birisine kendisini bıraktı. Ahzal, merakla kızıl saçlı kadını izlerken arkasından ilerledi ve kendisine oturması için gösterdiği karşısındaki koltuğa yerleşti.

"Bu anlaşmada olması gereken ve olmaması gerekenler listesi yapmalıyız." diyen genç kız A4 kağıdı ve bir kalem alıp önlerindeki sehpahaya doğru eğildi ve genç adama güzel bir şölen sundu.

"Anlaşmamızın ana konusu sizin sevgili rolünüzü yerime getirmemle alakalı değil mi? Gerçek bir sevgili gibi davranacağım ama aramızdaki bir anlaşma üzerine olan rolden ibaret olacak?" dedi adama gözlerini kaldırıp soran gözlerle bakarken. Ama Ahzal, genç kızın kendisine bakması ile ayılmıştı. Tanrım! O elbiseyi hiç sevmemişti.

"Evet." dedi kuru kuru. Genç kız ise ilk maddeyi yazdı.

1- BU ANLAŞMA SADECE ROL ÜZERİNE KURULUDUR.

"İnsanların önünde sevgili rolü yapacağız ama baş başa olduğumuzda herhangi bir rol söz konusu olmasına gerek yok." dedi genç kız kalemin arkasını hafif dişlemeden hemen önce. Genç adamın ise gözleri yavaşça dudaklarına kaymıştı. Ne diyordu bu kadın anlamıyordu. Ama başını onaylamakla yetindi.

2-  YALNIZ OLUNDUĞUNDA ROL YAPMAYA GEREK YOK.

"Birlikte olduğumuz zaman zarfında başka bir kadınla gözükürseniz bu ilişki bitmiş bir şekilde sonuçlanacak?"

KIRMIZI KİTAP OLUYORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin