15 | Servis (18SX)

6.2K 77 89
                  

Luqman memerhati anaknya yang baru saja dilahirkan. Bayi kecil itu sedang tidur lena dan Luqman hanya dibenarkan melihat di sebalik kaca saja. Dia teringin hendak mendukung dan mengucup darah dagingnya namun masa yang diberi hampir tamat dan dia perlu meninggalkan hospital dan kembali ke penjara. 

"Maafkan Ayah anakku" keluh Luqman yang kecewa kerana tidak dapat bersama dengan zuriatnya

Pegawai penjara yang mengiring Luqman sudah memberi isyarat bahawa mereka perlu bertolak sekarang.

"Tuan, benarkan saya untuk jumpa isteri saya sekejap" pinta Luqman

"Hurm..Baiklah tapi 5 minit saja" tegas pegawai itu

Luqman berterima kasih atas kelonggaran yang diberi dan segera bertemu Rahimah yang masih berehat di katil wad bersalin. Di sana, kedua orang tua Rahimah bersama Ayah Borhan duduk menunggu. Kehadiran Luqman membuat mereka bangkit dan meninggalkan pasangan itu untuk berdua-duaan. Ini semua atas permintaan Rahimah sendiri.

"Sayang macam mana?" soal Luqman yang duduk disamping wanita itu

"Abang lepaskan saya" pinta Rahimah sambil menundukkan wajah

Luqman tergamam seketika. Mengapa tiba-tiba permintaan itu terpacul dari bibir isterinya.

"Ta..tapi kenapa?" soal Luqman yang ingin kepastian

"Sayang tak tahan" balas Rahimah yang kemudian berendam dengan air mata. Tangisan bermula

Segalanya diluahkan dan Luqman sedih mendengar isi hati wanita yang dia cintai itu. Takdir nampaknya benar-benar menguji perkahwinan mereka. Di saat Luqman bertarung untuk kekal hidup di rumah besi, Rahimah berdepan dengan tomahan masyarakat terutamanya dari jiran dan rakan sekerja.

Emosi Rahimah tidak stabil dan penat pabila sering mendengar pelbagai tuduhan dan ejekan tentang suaminya yang dikatakan pecah amanah. Rata-rata mereka meluahkan rasa tidak percaya pada Rahimah dan beranggapan bahawa Rahimah bersubahat. Tidak kurang juga, ada rakan sekerja yang menghasut Rahimah untuk menuntut cerai agar jauh dari lelaki tak guna seperti Luqman.

Luahan itu menyedarkan Luqman bahawa dalam hal ini bukan dia sahaja yang terseksa. Rahimah turut terkena tempiasnya dan cadangan Rahimah untuk berpisah itu seperti keputusan yang baik. Tidak sanggup dia melihat wanita itu hidup dalam kesedihan dan dibuli.

Tapi dia tidak mengalah. Ini adalah ujian dan mereka berdua perlu kuat untuk hadapi masalah ini. Luqman memujuk Rahimah agar mempertimbangkan permintaannya.

"Sayang percaya pada abang kan? abang difitnah" pujuk Luqman

"Sayang percaya, tapi orang lain tidak" balas Rahimah yang masih menangis

"Mulut orang kita tak boleh buat apa. Tapi abang berharap sangat sayang kuatkan diri. Lepas abang bebas, kita pergi dari sini dan mulakan hidup baru" kata Luqman

"Kita nak kemana abang? Mak Ayah sayang kat sini, Ayah abang pun kat sini. Mana boleh tinggalkan mereka begitu saja" kata Rahimah yang kini merupakan anak tunggal Nek Suli dan Tok Lakir selepas dua anak lelaki mereka meninggal dunia. Hanya Rahimah sajalah zuriat yang tinggal.

Luqman terdiam.

***

Dalam perjalanan pulang ke penjara, fikiran Luqman melayang jauh. Kata-kata Rahimah tadi memberi kesan pada dirinya. Dia serba salah dan berasa sungguh gusar.

Perbelanjaan cukup tinggi dan duit gaji Rahimah tidak mampu menampung kos yang akan datang. Membesarkan seorang anak sendirian pada masa sama terpaksa bekerja bukan sesuatu yang mudah.

Luqman semakin susah hati memikirkan masa depan anak dan isterinya. Ingin saja dia melarikan diri dari trak polis dan membawa keluarganya pergi tapi itu hanyalah impian. Dia menjerit dan menangis dalam hati sepuas-puasnya. Kenapalah hidupnya penuh dugaan.

Tiba-tiba kenderaan polis penjara berhenti di tempat yang terpencil dan sunyi. Dua pegawai penjara kemudian  turun dari kenderaan dan masuk ke bahagian belakang, tempat Luqman duduk.

"Kenapa kita berhenti di sini?" soal Luqman

Salah seorang anggota itu duduk di sebelah Luqman.

"Aku dengar cerita kau ni pandai hisap. Betul ke?" soal anggota bernama Lapui itu

"Huh?! apa ni?" soal Luqman yang mula panik

Anggota lain mula mendekati Luqman.

"Jangan tipulah. Aku nampak kau hisap zakar Tuan Kamarul. Dia kata hisapan kau terbaik" tambah Lapui

Barulah Luqman teringat. Selepas dia dipaksa melayan King tempoh hari, Tuan Kamarul memanggil Luqman untuk bertemu dengannya di pejabat. Luqman tidak mengesyaki apa-apa tapi di sana dia dipaksa melayan Tuan Kamarul pula selepas adegan bersama King secara tak sengaja dilihat oleh Tuan Kamarul.

Tuan Kamarul berkata bahawa dia bukan gay tapi melihat keadaan King yang benar-benar puas menikmati servis Luqman membuat dia tertanya-tanya apa hebatnya banduan bernama Luqman ini?

Disebabkan itulah Luqman menjadi mangsa eksperimen nafsu Tuan Kamarul. Siapa sangka, lelaki tegas berkumis tebal itu turut berkongsi cerita dengan anak buahnya. Dan kini Lapui sudah tidak sabar untuk menerima layanan istimewa dari Luqman. Seluarnya dilucutkan dan memaksa Luqman beraksi.

"Tolonglah tuan, jangan begini. Kasihanilah saya" rayu Luqman

"Diamlah bodoh! banduan tak guna! buat sajalah" tengking anggota lain bernama Rick

Luqman benar-benar kecewa dengan hidupnya. Kemana saja dia pergi, ada saja yang mahukan dirinya. Maruah Luqman seperti sampah dan dia rasa terlalu hina. Sentiasa menjadi mangsa  pada nafsu serakah orang lain. Adakah ini tujuan dia hidup?

Keengganan Luqman membawa kepada kekasaran dari Lapui dan Rick. Akhirnya Luqman tewas juga dan terpaksa mengikut arahan pihak 'atasan'. Dua batang bersaiz sederhana disuap dalam mulut dan dia memulakan tugasnya sebagai 'pelacur' percuma.

"Uish gila! mahir betul pelacur ni" puji Rick yang menikmati permainan lidah Luqman

Lapui juga bersetuju dengan anggukan. Luqman bergilir-gilir menghisap kemaluan mereka pada masa sama mengekalkan teknik tanpa gigi. Kelembutan bibir dan lidah Luqman merangsang setiap saraf-saraf zakar yang membawa kepada nikmat yang hebat pada anggota uniform itu.

Sesekali Luqman dipaksa menelan kedua zakar sekali gus dan membuat mulutnya penuh. Hampir tercekik Luqman dibuatnya, tapi dia tetap bersabar. Dalam fikiran, Luqman mahu permainan ini selesai dengan cepat supaya dia boleh berehat, lenguh mulutnya terpaksa menelan zakar beberapa kali.

Luqman kelihatan seperti berselera menikmati zakar itu dari kaca mata Lapui dan Rick namun itu semua hanyalah lakonan, agar mereka tidak bertindak kasar dengan Luqman. Selain dipaksa menelan dua zakar sekali gus, Luqman juga turun menerima tamparan di pipi dan rambutnya ditarik kasar. Cukuplah Luqman sudah tidak tahan dilayan begitu.

Agak lama mereka di situ dan hampir setengah jam kemudian, Rick dan Lapui mencapai klimaks, peluang itu digunakan untuk memancut air nikmat pada wajah pelacur percuma mereka, Luqman. Setiap titisan air mani Lapui dan Rick memenuhi wajah Luqman yang menutup mata.

Bau air mani mereka kuat dan cukup meloyakan tekak Luqman namun dia berdiam diri. Tapi ianya tidak berhenti di situ, Luqman dipaksa pula untuk menelan air mani mereka. Terkejut Luqman dengan permintaan itu, Rick dan Lapui menyapu sisa air mani di wajah Luqman dan disuap ke mulut jejaka malang itu.

Dengan sekali telan hilanglah semua air mani tadi ke dalam tekak Luqman yang menahan diri dari muntah. Dia penat dan tidak mampu berkata apa-apa. Lapui dan Rick membersihkan diri sebelum kenderaan itu kembali ke atas jalan raya membawa seorang banduan yang patah hati.

Bersambung...MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now