13 | Besi Dan Kain (18SX)

9.9K 75 93
                  

"Pegang dia kuat-kuat!" arah King

Empat orang pengikut setia King memegang erat tangan dan kaki Luqman yang cuba sedaya upaya untuk bergelut. Mereka kini berada di satu ruang yang agak terlindung dan jauh dari banduan lain.

"Aku tak adalah kemaruk sangat dengan kau. Kau pun bukan taste aku, kurus sangat" kata King sambil melucutkan seluarnya

"Habis tu, kenapa kau buat semua ni?" bentak Luqman yang penuh amarah

"Sebab kau kurang ajar!" balas King sambil menghadiahkan se das tumbukan ke wajah Luqman

Pedih rasanya.

"Aku dah cakap, kalau jumpa aku tunduk hormat tapi kau degil dan ego! Berani kau melawan aku! Hey ini King lah, siapa yang lawan aku akan tewas" jelas King

"Pengecut! kalau kau berani, satu lawan satulah buat apa ajak pengikut kau!" balas Luqman yang masih cuba meloloskan diri

Panas telinga King dengar kutukan itu, maruahnya sebagai orang paling digeruni dalam penjara kini tercalar. Kebiasaanya, mana-mana banduan baru atau lama yang di tempatkan di situ akan mendengar kata dan tidak berani melawan setelah di ajar cukup-cukup. Namun Luqman berbeza, sudah enam kali Luqman di belasah sampai berdarah tapi dia tetap berdegil dan melawan. 

Kali ini King sudah hilang sabar, Luqman perlu diajar dengan cara berbeza. Jika tumbuk dan tendang tak berkesan, mencabul kejantanan bakal menundukkan lelaki itu. Apa lagi yang lebih menarik melainkan liwat. Di penjara, King tidak dapat memuaskan nafsunya secara normal dan dia juga sudah bosan dengan 'lauk' sama. Setiap pengikutnya sering menjadi santapan tapi kali ini dia bakal merasa kejantanan segar dari 'dunia luar'.

"Sial! jangan banyak bergeraklah. Susah aku nak jolok kau" tempik King sambil menampar wajah Luqman

Kedua kaki Luqman dikangkang secara paksa dan mulutnya diikat dengan kain menghalang dia dari menjerit. King yang bertubuh besar dua kali ganda dari Luqman itu mendominasi keadaan. 

"Jangan! jangan di situ" rayu Luqman namun tidak jelas dek kerana mulutnya ditutup

"Apa dia? cuba ulang" perli King

Luqman sekali lagi merayu perkara sama 

"Jangan di sini maksud kau?" soal King sambil menusuk salah satu jarinya kedalam lubang bontot Luqman.

Tersentak Luqman dengan tindakan King dan secara tidak langsung meronta lebih kuat sehingga pengikut King hampir melepaskan dia. 

"Hoi! aku suruh pegang kuat-kuat kan? Tahanlah sikit, lepas aku giliran kamu semua pula" tegas King

Pengikutnya mengerti dan mengemaskan pegangan mereka. Kini Luqman seperti  terkunci dan tidak mampu berbuat apa-apa. King mencabut jarinya keluar dan tersenyum puas, kini luqman sudah sedia terhidang untuk dinikmati. Tak sabar rasanya dan King menjilat bibir.

Zakar King mula menegang dan dia mengunakan air liur sebagai pelincir agar lebih mudah menebuk. King cuba menjolok tapi lubang Luqman terlalu ketat dan menolak keluar zakarnya, King tersenyum lagi. Nampaknya Luqman melawan, hatinya teruja kerana dia sering mendapat 'lauk' yang rela dan pasrah, jarang sekali dapat yang melawan. Ini adalah tiket untuk King bertindak kasar. 

Satu tumbukan hinggap di perut Luqman sehingga dia senak dan hampir menangis pada masa sama King terus menghenjut zakarnya ke dalam dan masuk sepenuhnya. Luqman menjerit kesakitan tapi tidak diendahkan. Malah King semakin gila dan menusuk zakarnya dalam-dalam sehingga Luqman dapat merasakan lubang punggungnya koyak.

Sakitnya bukan kepalang, ini mengingatkan Luqman pada tragedi dirogol oleh Ayah Borhan dan Abah Rosli. Satu pengalaman yang menyakitkan dan kini Luqman mengimbas kembali kenangan itu ketika King sedang menikmati tubuhnya. Tidak dinafikan bertapa besarnya zakar King kerana Luqman terasa lubangnya penuh dan koyak. 

MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)Where stories live. Discover now