25

714 70 9
                                                  

A/N: last update untuk minggu ni.

*Di hospital*
*Sohyun & Yohan bergerak ke wad*
*Apabila mereka tiba di wad , Sohyun nampak semua keluarga mereka berkumpul di situ*

Sohyun: /air mata mengalir/ appa...

*Sohyun terus bergerak ke katil dimana menempatkan appa Sohyun yang sudah ditutupi kain putih*

Sohyun: appa .. kenapa appa tinggalkan Hyun? Kenapa appa! Kenapa?! Appa bangunlahh /memukup perlahan lengan appanya/ appa bangun!

Pn. Park: Hyun sabar /menangis & peluk Sohyun/ appa dah tinggalkan kita

Sohyun: appa /menangis teruk/

*Keluarga Yohan , Sohye , Sunghee & Yohan hanya melihat mereka dengan perasaan yang sebak*

background lagu " i'm here for you - X1 "

YOHAN POV
Aku dapat mesej dari omma aku , dia kata appa Sohyun dah tak ada sebab terkena heart attack di tempat kerjanya. Lepas aku dapat mesej tu , aku terus jumpa Sohyun & bawanya ke hospital Seoul. Lepas aku bagitahu Sohyun tu , dia memang tak berhenti menangis sepanjang perjalanan kitaorang. Aku tak naklah cakap apa apa sebab aku tahu mood dia tak elok. Bila dah sampai dekat dalam wad tu lagi teruklah dia menangis. Aku rasa sedih sangat tengok Sohyun macam tu. Aku terus rasa kesian untuk teruskan rancangan jahat aku. Memang dalam wad tu bunyi Sohyun menangis je. Tapi tiba tiba Sohyun berlari keluar. Aku pun terus berlari keluar mengikut Sohyun.

Yohan: Sohyun , nak pergi mana?!

*Sohyun berlari sehingga tiba di taman permainan kawasan hospital tersebuk & lalu berhentikan langkahnya*

Yohan: Sohyun?

*Sohyun terus terduduk dan menangis*

Sohyun: ka-kalau saya tak busy sejak kebelakangan ni , mesti saya dapat jumpa appa bu-buat kali terakhir .. appa , Hyun rindu appa

Yohan: /memegang kedua dua tangan Sohyun/ bangunlah .. janganlah macam ni .. appa mesti taknak tengok anak dia sedih macam ni

Sohyun: /bangun/ saya tak boleh terima kenyataan ni!

*Lalu Yohan terus memeluk Sohyun*

Yohan: uljima .. aku tak suka tengok kau macam ni

Sohyun: /membalas pelukan/ Yohan , saya sedih. sedih sangat .. kenapa appa buat Hyun macam ni .. appa tahukan yang Hyun sayangkan appa!

Yohan: Sohyun-ah janganlah macam ni

Sohyun: /mengeratkan lagi pelukannya & menangis/

------------------------------------------------
anneyong , terima kasih kerana support ff merapu ni. chapter yang seterusnya akan bersambung selepas 2 minggu. lepas habis pt3 hiks tak sabar. bye thankyou untuk 4k readers! please vote and comment okie. jumpa nanti!

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now