Hoofdstuk 40 - Stilte

17 1 0
                                    

Jo bekijkt de berichten op haar telefoon en opent een berichtje van haar moeder. 

Hoe ging het met Darts moeder?
Vond ze je aardig?
Ik heb gisteren koffie gedronken met Dirk.
Hij is heel leuk.
Xx 

Jo glimlacht naar haar telefoon en probeert zich haar moeder met Dirk voor te stellen. Ze stuurt een berichtje terug en zegt dat alles goed gegaan is. Het volgende bericht dat ze leest is van Laurent. 

Je moet die stem opnemen.
Dan kun je de opname gebruiken als je iets van hem wil. 

Jo onderdrukt een lach en stuurt hem een knipogende emoticon en een duimpje omhoog terug. Maria heeft haar een berichtje gestuurd over de paarse jurk en hoe geweldig hij haar stond. En dat Jake haar heel erg mist. 

En dan ziet ze een berichtje van Pierre met twee tekeningen die hij gemaakt heeft. Ze bekijkt de eerste tekening en ziet dat het haar en Dart moet voorstellen. Dart knipoogt naar de 'camera', met zijn scheve glimlach op zijn gezicht en Jo trekt aan zijn stropdas en houdt een gebalde vuist vlakbij zijn gezicht. In de tweede tekening draagt ze een sexy, witte jurk en ligt Dart voor haar op zijn knieën, met hartjes in plaats van ogen en zijn tong naar buiten. 

Jo giechelt en Dart vraagt waar ze om moet lachen. Ze schudt haar hoofd en hij rijdt de oprit van zijn ouderlijk huis op. Jo reageert op het bericht van Pierre, om hem te bedanken en te zeggen dat ze de tekeningen geweldig vindt. Dart parkeert de auto en kijkt haar aan. Jo laat hem de tekeningen zien en hij grinnikt. "Dat is gaaf zeg! Die Pierre is een geweldige kunstenaar." 

Jo knikt en fluistert: "Ik heb hem gevraagd iets te maken voor onze trouwkaarten." 

Dart kijkt haar verrast aan en zegt: "Je wil zijn tekeningen op onze kaarten? En wat slim dat je fluistert!" Hij knipoogt naar haar en Jo glimlacht. 

Dan zegt ze met haar schorre stem: "Ik zou heel graag zijn tekeningen op de kaarten willen gebruiken." 

"Ik zal hem bellen, zodra we binnen zijn. Want dat zou ik ook heel leuk vinden." 

Ze gaan naar binnen en Claire begroet ze warm. Ze vraagt aan Jo hoe de avond was en Jo begint haar over de aftrap te vertellen. Claire onderbreekt haar en vraagt: "Heb je kou gevat Jo? Misschien moet je even rusten." 

Dart tilt haar op en zegt: "Ja, ze moet nodig even gaan liggen. Ik zal haar nu meteen naar bed brengen." Hij draagt haar de trap op en Jo lacht, waardoor hij nog sneller gaat lopen en Claire verbaasd achterlaat. Dart legt haar op bed neer en zegt: "Je mag nu vrijuit praten, lief." Maar Jo staart hem aan en houdt haar lippen op elkaar. Dart kietelt haar langdurig om haar schorre lach te kunnen horen. 

Ze smeekt: "Dart, alsjeblieft. Laat me even op adem komen." 

Hij kreunt en zegt: "Ik zal het proberen. Als je belooft dat je tegen me blijft praten." Hij gaat op zijn zij liggen, tilt haar shirt een stukje op en streelt met een vinger over haar blote huid. 

Jo siddert en zegt: "D'Artagnan? Je t'aime." 

Dart hapt naar adem en zegt: "Mon Dieu!" Hij buigt voorover en drukt een heleboel kusjes op haar buik, voordat hij naar haar opkijkt en zegt: "Blijf praten." 

"Ik weet niet zo goed waar ik het over moet hebben. Je moeder is denk ik geen goed onderwerp." Dart bijt in haar buik en Jo gilt. "Oké, ik zal het niet over je moeder hebben. Misschien wel over de vrouw van je dromen?" Dart duwt haar shirt verder omhoog en likt omhoog, richting haar beha. Jo kreunt en zegt: "Als je dat blijft doen, dan kan ik niet meer praten." 

Dart trekt haar beha naar beneden en likt aan haar borsten, wat ervoor zorgt dat ze opnieuw kreunt. "Dart..." Hij kijkt haar aan met een ondeugende blik in zijn ogen, knoopt haar spijkerbroek los en laat zijn hand erin glijden. Jo kreunt harder en zegt: "Dart... Alsjeblieft..." Dart blijft haar proeven en strelen en Jo trekt hem aan zijn haar omhoog. 

Nog Niet Verslagen  ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu