24

813 34 3

"Upss tersasar lah Lily."

Satu tumbukan ku hinggap di pipi Lily. Dia terjatuh dan pistolnya tercampak didepan aku. Aku terus campak pistol itu ke dinding and tak sangka pistol itu berkecai.

"Uh uh uh Lily, YOU MAKE THE LION AWAKE."

Hariths pov

Aku memandang ke arah Alyna. Jelas kelihatan perubahan pada riak wajahnya. Well aku rasa Lily ni pon bodoh, nak bunuh orang siap kunci pintu dari dalam supaya tak ada orang masuk. Macam mana bodyguard dia nak masuk en. Dah lah bilik kalis bunyi. I guest Lily is also a mafia. But the stupid one. Hahahahaha.

Sambil melihat pergerakan Alyna yang semakin pantas mengerjakan Lily itu, aku cuba membuka tali yang mengikat aku. Ni pon bodo lagi. Bilik dah grand, ikat guna tali je. X de gari ke. Pistol pon mudah berkecai. Eh atau mungkin Alyna yang terlalu kuat. I don't know.

Back to Alyna pov

Tumbukan dibalas tumbukan. Lama lama tubuh Lily sudah terjatuh dan tidak berdaya untuk melawan.

"Now Hariths, lets go away from this dirty hell."

Tanpa aku sedar aku masih lagi dalam mood peperangan aku. Hahahaha let it be. Lama-lama ok lah balik en.

Keluar sahaja dari pintu ramai bodyguard Lily mengepung kami.

"Hello boys. So korang nak jadi macam boss korang yang dah lemah nak mati tu jugak ke?"

Mereka hanya diam tanpa suara. Hariths dari tadi tak banyak mulut. Tak tau lah dia kenapa. Terkejut maybe. Sokay lme lme dia biasa nanti.

"Aku serius ni! Kau kepung kitorang dalam masa 3 saat kalau korang tak berganjak korang mati! SATU! DUA!"

Dan mereka pon memberi laluan dan menunduk hormat apabila seorang daripada mereka berbisik sesuatu pada ahli yang lain. Heh so easy.

Aku dan Hariths berjalan keluar and aku dapat rasa Lily ni agak bodoh jugak lah. Ade ke patut dia biar handphone kitorang dalam poket je. Stupid kuasa 5 hahahhahaha.

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now