Cit de bine conduci

1.4K 59 4
                                    

Berbec

Berbecii sunt impulsivi prin excelenţă. O femeie berbec este aprigă şi smucită, aşa că nu este nicio noutate pentru tine că astrele nu sunt prietenoase când este vorba de mici tamponări, amenzi şi puncte în minus pe carnet. Tu te-ai născut pentru a conduce în spaţii largi, cu şoseaua întinsă şi liberă în faţa ta, nu pentru oraşe aglomerate şi trafic.

Taur

Taurii sunt nervoşi şi agresivi în trafic şi dacă ar exista un premiu pentru înjurături creative la volan, tu l-ai câştiga an de an. Ai mereu la îndemână cel puţin două combinaţii religioase, referinţe la familie şi părţi anatomice pe care să le arunci cu tot cu salivă spre cei care îţi taie calea sau care trec pe galben la stop.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt temperamentali şi calculaţi. Problema lor este că nu prea reuşesc să parcheze corect niciodată, pentru că se entuziasmează când ating destinaţia. Tu ştii cel mai bine: ai ajuns la bunici în vacanţă, cui îi pasă că ai încălecat bordura, când cireşul te aşteaptă?

Rac

Racii sunt prea temători ca să conducă bine. Probabil ştii deja că încetineşti încă de când e lumina verde la semafor, pentru că eşti sigură că o să se facă galben până ajungi şi nu ai timp să treci. Iar de condus pe ceaţă şi pe polei nici nu poate fi vorba, doar se întâmplă atâtea accidente.


Leu

Leii au maşini puternice şi exagerat de lucioase şi conduc în funcţie de cine îi priveşte. În traficul aglomerat, leul va fi cel care taie calea şi care propteşte maşina în mijlocul intersecţiei. Numai aşa eşti sigură că ai destui admiratori pentru jantele cele noi cromate.

Fecioară

Fecioarele sunt precaute şi conduc rar, pentru că benzina s-a scumpit. Cum să pleci la drum când ştii că mai sunt două săptămâni până la salariu şi nu ai luat nicio sticlă de ulei de rezervă?

Balanţă

Balanţele au mereu dureri de spate şi cervicale după ce conduc. Motivul este evident: teama de eşec. Cum să conduci liniştită, când există atâţia nebuni în trafic şi uite cum te-a depăşit pe linie continuă vecinul de culoar?

Scorpion

Scorpionii sunt foarte buni şoferi, pentru că au reuşit să găsească acea activitate care îi relaxează complet. Un scorpion scapă de stres şi trece pe pilot automat încă de când învârte cheia în contact. Lumea întreagă intră în armonie odată cu turaţiile motorului şi pistoanele îţi cântă numai ţie. Nimic nu te perturbă şi conduci ca şi cum zbori, fără să depăşeşti limita de viteză.

Săgetător

Săgetătorii iubesc adrenalina şi sunt celebri pentru stilul neortodox de condus. Tu ştii foarte bine câte amenzi te aşteaptă la cutia poştală şi câţi bani ai dat anul trecut pe bara spate îndoită, janta zburată şi retrovizoarea nouă. Eşti atât de nebună la volan, încât companiile de asigurări te-au trecut pe lista neagră. Poate ar trebui să te înscrii la raliu?

Capricorn

Capricornii conduc la fel cum fac totul în viaţă, responsabil, corect şi echilibrat. Nu o să auzi vreodată de un capricorn că a cauzat un accident auto, poaet doar dacă se certa cu cineva în timp ce conducea. Nu vorbeşti la telefon şi nu eşti atentă la altceva decât la drum. Bravo!

Vărsător

Vărsătorii nu prea sunt făcuţi să conducă şi nici nu le face vreo plăcere deosebită. Dacă se întâmplă şi treci pe scaunul şoferului, o faci pentru că soţul a băut două pahare în oraş, pentru că prietena cea mai bună naşte la 2 dimineaţa, sau pentru că nu ai avut de ales. Ţi se potriveşte însă roluld e copilot, unde excelezi înconjurată de hărţi şi pungi cu apă şi hrană pentru drum.

Peşti

Peştii sutn prea emotivi şi se sperie de orice maşină care le taie calea. Pentru că sunt sensibili şi fricoşi, nativii acestei zodii urăsc şofatul şi preferă mersul pe jos unei călătorii noaptea, pe polei, cu cauciucurile de vară. De fapt, tu ştii cel mai bine de câte ori ai luat trenul pentru că prietenii au vrut să conducă cu o bere la bord, sau pentru că vremea părea prea capricioasă.



Totul despre zodia ta!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum