Hoofdstuk 30 - Lip

23 1 0
                                    

Zodra ze het café binnenstapt, wordt ze opgetild door twee paar sterke armen. Ze maakt oogcontact met Jake achter de bar, die zich in eerste instantie zorgen maakt, maar lacht zodra hij haar ziet lachen. Dylan en Kane zetten haar neer en vragen waar de kwijlende sukkel is en staren allebei naar haar lip. Jo zegt: "Dart komt zo. Hij moest nog iets af maken. En ja, het is de lip piercing die Dart gisteravond droeg. Hij weet alleen nog niet dat ik hem draag vanavond." 

Ze knipoogt naar de mannen en loopt naar de bar, om Jake een dikke knuffel te geven. De mannen gaan op een kruk aan de bar zitten en staren naar Jo en Jake. Jake drukt een kusje op haar hoofd en zegt: "Hallo zusje. Het is goed om je weer in het café te zien." 

Jo is het met hem eens en draait zich naar Dylan en Kane: "Jongens, dit is Jake. Hij is mijn zelfverkozen grote broer. Hij is de eigenaar van dit café." Ze stellen zich aan elkaar voor en Jake tapt een biertje voor ze. Jo loopt de keuken in om wat schalen met zoutjes te vullen en verdeelt ze over de bar. De bar begint vol te lopen met mannen en Jo tapt het ene biertje na het andere. De vaste gasten laten allemaal de eerste kruk vrij en begroeten Jo met een zwaai of een glimlach. 

Maria kijkt door de keukendeur en vraagt haar even te komen. Jo stapt de keuken in en Maria knuffelt haar warm. "Lieve Jo. Ik ben zo trots op je. En die grote broer van je helemaal. Hij blijft de gasten lastigvallen met foto's van jou." Ze lachen samen en praten over hun mannen.

Jo weet precies wanneer Dart het café binnen komt lopen, want Dylan en Kane roepen in koor: "Hé, kwijlende sukkel!" Jo duwt de deur naar het café open, op het moment dat Dart net wil gaan zitten. Hij staart naar haar met open mond en ze knipoogt naar hem. Nu roepen meer mannen in het café: "Kwijlende sukkel!" Dart veegt met een hand over zijn gezicht en grijnst naar de mannen aan de bar. Jo staat ontspannen, met haar armen over elkaar, achter de bar en staart naar Dart, een ondeugende glimlach op haar lippen. 

Kane roept: "Je kunt haar maar beter snel een kus geven, voordat één van ons het voor je doet." Dart staat snel op, loopt naar haar toe en slaat zijn armen om haar heen. Ze leunt tegen hem aan en slaat haar armen om zijn nek voor een langzame kus. Alle mannen in de bar joelen en fluiten en Jo lacht gelukkig. 

Dart fluistert in haar oor: "Ik ga kapot hier." Jo fluistert excuses, maar schudt tegelijkertijd haar hoofd. Dart loopt, ook hoofdschuddend, terug naar zijn kruk. De wedstrijd begint en alle mannen kijken geconcentreerd naar het scherm boven de bar.


Jo loopt de keuken weer in, waar Maria aan de tafel zit met een stapel tijdschriften voor zich. Ze lacht naar Jo en zegt: "Jake verzamelt ze allemaal. Jij staat in al deze bladen, op één of andere manier." Jo gaat zitten en pakt er één om te bekijken. De meesten hebben een klein segment, met de vragen die ze via e-mail beantwoord hebben. Ze ziet het fitness tijdschrift met Dart op de cover liggen en staat op om die te pakken. Ze gaat zitten en staart al glimlachend naar de foto's, gelukkig met het feit dat hij van haar is. 

Maria kijkt naar haar en knipoogt. "Ja, ik durf te wedden dat er hordes vrouwen jaloers op je zijn. Ik kreeg het zelfs een beetje warm van die foto's." 

Jo glimlacht naar Maria en zegt: "Ja, ik vergeet soms even dat hij van mij is." 

Maria laat Jo het glossy tijdschrift zien en zegt: "Nou, je hebt niet voor hem onder gedaan met deze foto's." 

Jo lacht en zegt: "Oh, hij kreeg een hartverzakking toen hij die foto's zag. Hij wist van niks, totdat ze gepubliceerd waren." Maria lacht en staat op om twee biertjes uit de koelkast te pakken. Ze geeft er één aan Jo en tilt de hare even op als toast. "Op ons. Sterke, zelfverzekerde vrouwen en onze knappe, sterke mannen." Jo tilt haar flesje op en knikt. 

Nog Niet Verslagen  ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu