the end

1.5K 97 13
                                    

Taehyung sag bacağında oturan sevgilisine bakıp gülmeden edemedi. Jungkook bir elinde muzlu süt bir elinde çikolatalı gofret hızlı hızlı yiyordu. Beraber sinema günü yapıyorlardı ve Jungkook Yoongi'ye gelirken süt al diye resmen yalvarmıştı. Yoongi "almayacağım" deyip onu sinir etse de en son elinde on muzlu süt ile girmişti içeri. Jungkook şu an evde dönen film kavgasını umursamıyor içtiği sütün sonunu höpürdetiyordu. Taehyung artık dayanamayıp onun açılmış boynuna derin bir öpücük kondurup derince bir nefes çekti içine.

Jungkook dikkatini boynundaki nefese yöneltince kıkırdadı. Orasından huylanıyordu.

"Yapma Taehyung biliyorsun huylanıyorum." Hem gülüyor hem de konuşuyordu. Taehyung genişçe gülümsedi. Onun hakkında bildiği minik ayrıntılara aşıktı.

"Lan şerefsizler son karar sizde seçin hangisi?" Yoongi elinde iki film cdsi ile durup karşısında fingirdeşen Taekook çiftine bakarak konuştu. Jungkook hemen Yoongi'ye bakıp heyecanla korku filmini seçti. Taehyung onun fikrine kaşlarını çattı ve diğerini yani romantik komediyi seçti.

"Anasını satayım yine berabere kaldık. Bu işi sadece Namjoon çözer nerde o memeli?" Yoongi evin içinde sinirle konuşurken Jungkook güldü.

Jimin Yoongi'ye itiraz ediyor derken tekrar ortada bir savaş çıktı. Hoseok Yoongi'ye korku izlemeleri için ısrar ederken Yoongi "ya kes korku filminde elleşemiyoruz" diyordu. Jimin halının üstünde bı sağa bı sola dönerek kendi kendine şarkı söylüyor aynı zamanda Yoongi'ye laf atıyordu. Seokjin uzaktan bu salakları izleyip sevgilisinin hızlıca gelmesi için dua ediyordu. Ve Tae ve Kookie çoktan öpüşmeye başlamıştı. Yani Kook elindeki yeni açtığı muzlu sütü aldığı zevkle sıkıp Taehyung'un suratını muzlu süte boğana kadar öpüşüyor gibilerdi.

Helloo 🙏 saçma bir final oldu farkındayım ama zaten anlık bir tweet'le yazılmış bir kitapti ve sağını solunu düşünmediğim için ayrıntılı yazamadım. Ama bence tadımlık minik bir şey oldu. Hepinize okuduğunuz, benimle güldüğünüz, bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. Namjin ficlerime bakıp destek olmayı da unutmayın lütfen. Sağlıcakla kalın ❤️

revolution || taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin