Hoofdstuk 22 - Hit

12 0 0

Ze worden de volgende ochtend in elkaar verstrengeld wakker en staren naar elkaar vanaf het moment dat hun ogen open zijn. "Goedemorgen toekomstige bruidegom." Dart glimlacht breed en zegt: "Een hele goede morgen, toekomstige mevrouw Entremont." Jo's mond zakt open en ze mompelt: "Entremont. Daar moet ik nog wel even op oefenen, om dat goed uit te spreken. En nu voel ik me dom, dat ik je achternaam niet eens wist." Dart kust haar neus en zegt: "Ik weet jouw achternaam ook niet. Als het ter sprake kwam, dan gebruikten we altijd Henderson." Jo lacht en zegt: "Raar stel zijn wij. Gaan trouwen, zonder dat te weten. Mijn volledige naam is Johanna Berentina Karelsen." Nu is het Darts beurt om geschokt te kijken. "Ik hoor al dat ik ook wat te oefenen heb. Mijn volledige naam is D'Artagnan Alexandre Entremont." Jo laat zijn naam een aantal keer door haar hoofd gaan en kijkt hem aan met een ondeugende glimlach. "Aangenaam kennis te maken Meneer Entremont." Ze likt over haar onderlip, voordat ze hem langzaam en gepassioneerd kust. Wanneer ze de kus onderbreekt, grinnikt Dart en zegt: "Dus je ontmoet iemand en dan kus je hem zo? Ik moet jou in de gaten gaan houden." Jo lacht en doet net of ze erover na moet denken, terwijl ze met haar wijsvinger tegen haar lippen tikt. Dart bijt in haar schouder en kietelt haar. "Neeee! Genade! Heb genade!" Jo probeert te pruilen, maar faalt en barst in lachen uit.

Dan wordt er op de deur geklopt en Dart staat op, trekt snel een boxershort aan en loopt naar de deur. Jo hoort hem iemand bedanken, maar ze kan niet zien wie of wat het is. Dart rolt een karretje naar binnen, vol met tijdschriften, kranten en een ontbijt. Jo staat op om het allemaal te bekijken, ziet dan zichzelf op de voorkant van de krant en staart ernaar. Dart glimlacht en streelt haar wang. Jo stopt met staren en kijkt hem aan met een wilde blik. Ze zegt: "Ik denk dat we maar eens naar de berichten op onze telefoon moeten kijken. We zouden wel eens een grote hit kunnen zijn." Dart grinnikt, pakt zijn telefoon en geeft haar die van haar.

Jo kijkt naar het scherm en ziet een heleboel berichten en gemiste telefoontjes. Het eerste bericht, dat ze opent is van Jake en ze moet binnen een paar tellen al huilen. Dart trekt haar bij zich op de bank en veegt haar tranen weg. Hij hoeft niet de vragen van wie het berichtje is, dat ze aan het lezen is. Hij weet dat het van Jake is. Ze lacht lief naar haar telefoon en begint te typen. Dart staat op en opent alle tijdschriften en kranten op de pagina's waarop ze te zien zijn en spreidt ze uit over de vloer. Hij kijkt ernaar en is verbaasd over de abnormale hoeveelheid media aandacht. Het bevat Tom Tailors pakken, Diana's Design, foto's van de live talkshow en interviews die samengesteld zijn met de vragen die ze via e-mail beantwoord hebben. Jo komt naar hem toe en staart naar de kranten en tijdschriften en maakt een foto met haar telefoon, om het op haar sociale media accounts te delen. Ze kijkt vervolgens naar de foto die Monica gedeeld heeft en leest alle reacties eronder. Ze zijn voornamelijk positief, vooral na het aanzoek. Ze kijkt naar Darts pagina's en ziet heel veel reacties van zijn vrienden, de meesten zijn verbaasd, maar feliciteren hem met het eindelijk vinden van een goede vrouw. Ze lacht naar het scherm en voelt zich een beetje lichter door alle positieve reacties.

Dart kijkt naar haar vanuit zijn ooghoek en ziet de verandering in haar en ademt uit, zich realiserend dat hij nerveus voor haar was. Maar zoals gewoonlijk verrast ze hem, sterk als ze is. Hij kijkt op zijn telefoon en glimlacht bij het zien van alle positieve reacties en begint een bericht van meneer Tailor te lezen. Diana en ik dachten zo slim te zijn, met het idee van onze gezamenlijke campagnes en door de media aandacht groter dan ooit te maken en dan doe jij er een schepje bovenop. We hadden het niet beter kunnen verzinnen. Een aanzoek, live op tv, maakt jullie het populairste stel van het moment. En dat maakt onze campagnes een nog grotere hit. Gefeliciteerd! Ik heb van dichtbij gezien hoe echt jullie liefde is, dus ik twijfel er niet aan dat jullie het gaan redden.

Jo leest Diana's bericht op datzelfde moment en het is in principe hetzelfde als die van Tom, alleen anders verwoord. Dart kijkt op naar haar en ze kijkt terug. Ze ruilen van telefoons en lachen, wanneer ze zien dat ze in principe hetzelfde zeggen. Dart trekt Jo naar zich toe voor een lieve kus en Jo slaat haar armen om zijn nek en leunt tegen hem aan.

Nog niet verslagenLees dit verhaal GRATIS!