Hoofdstuk 21 - Voor altijd

8 0 0

Ze wordt de volgende ochtend in bed wakker en in zijn armen. Hij slaapt nog en ze schrijft met haar vinger lieve woordjes op zijn borst. Een glimlach verschijnt op zijn lippen en Jo leunt naar hem toe voor een kus. Hij doet zijn ogen langzaam open en zegt: "Goedemorgen schoonheid. Alles goed?" Ze gaat rechtop zitten met een glimlach en rekt zich uit, de aandacht vestigend op haar borsten. Hij kreunt zacht en ze lacht. "Ik voel me geweldig. Dat hadden we veel eerder moeten doen." Ze staat op en buigt voorover om Canelle te aaien en Dart kreunt nog een keer. Hij bedekt zijn gezicht met haar hoofdkussen en Jo loopt naar de badkamer om te douchen. Ze wast zichzelf, scheert, besteedt extra aandacht aan haar haar en maakt een strakke vlecht. Ze begint haar lichaam in te smeren met bodylotion, als Dart in de deuropening verschijnt. Hij mompelt: "Mijn God. Ik dacht dat ik lang genoeg gewacht had om hier veilig binnen te kunnen komen." Hij staart een paar tellen naar haar, terwijl ze haar borsten suggestief insmeert, maar hij schudt zijn hoofd en loopt snel naar de keuken om koffie te zetten. Jo lacht als ze hem weg ziet rennen. Als ze klaar is, loopt ze heupwiegend naar de slaapkamer. Dart staart naar haar met een scheve glimlach en roept al zijn zelfbeheersing aan, om te voorkomen dat hij haar verslindt.

In de slaapkamer denkt ze na over haar ondergoed en besluit de rode body te dragen. En om wat extra setjes mee te nemen, zodat ze in ieder geval ondergoed bij zich heeft dat past bij de jurk die Diana haar zal geven. Ze trekt een spijkerbroek aan met een witte blouse erop, legerkistjes eronder en besluit de rode stiletto's ook mee te nemen. Ze loopt de slaapkamer uit en vraagt Dart of ze één koffer meenemen. Dart springt op en zegt: "Leg alles maar op het bed, dan zal ik het in de koffer doen voor je." Jo kijkt hem aan en denkt dat ze hem misschien teveel geplaagd heeft. Ze zegt: "Oké, ik zal het allemaal op het bed verzamelen. Maar eerst koffie."

Dart raakt in paniek. Waar moet hij de ring nu verstoppen? Hij kijkt naar de grond en ziet zijn nette leren schoenen staan, pakt het doosje snel uit zijn koffer en stopt het in zijn schoen. Hij draagt de schoenen en de koffer naar de slaapkamer en stopt de schoenen onderin de koffer. Hij legt er zijn kleren overheen. Hij pakt Jo's stiletto's in en wat lijkt op alle lingerie die ze bezit. Hij kijkt richting de keuken en ziet Jo met de katten praten, terwijl ze haar koffie drinkt. Dart pakt zijn telefoon uit zijn zak en stuurt een bericht naar Jake: Ik ga haar vanavond ten huwelijk vragen, live, als je begrijpt wat ik bedoel. Beide campagnes zullen vanavond en morgen ontploffen. Ik neem haar mee naar een hotel, voor en na de talkshow.

Hij loopt naar de keuken en schenkt een kop koffie voor zichzelf in. Hij leunt tegen het aanrecht en kijkt naar Jo, die tegen Minous aan het praten is. De kat kijkt Jo aan, met haar kopje scheef, alsof ze serieus luistert naar wat Jo haar vertelt. Dart glimlacht en zegt: "Jullie zien er lief uit samen." Jo draait zich naar hem om en vraagt of hij klaar is met pakken. Hij knikt en zij loopt naar de badkamer om haar toilettas te vullen. Ze loopt de slaapkamer in, opent de koffer, legt haar toilettas op de stiletto's en sluit de koffer weer. Dart komt vlug de slaapkamer in en knuffelt haar van achteren, over haar schouder kijkend om te checken of ze wat gezien heeft. Maar ze lijkt kalm. Ze draait zich om en knuffelt hem, zachtjes zijn hals kussend.

Ze doet een stapje terug en vraagt: "Weet Jake overal van?" Dart knikt en zegt: "Hij weet het. Heb hem een berichtje gestuurd. Wil je al naar het hotel?" "Ja, ik wil graag even rusten. Want ik begin al nerveus te worden." Dart belt een taxi en vult de schaaltjes van de katten, voordat hij met Jo, op de treden van de veranda gaat zitten om te wachten. Hij legt een arm om haar middel en zij legt haar hoofd op zijn schouder. Achterin de taxi, knuffelt Jo tegen Dart aan en sluit haar ogen. Als ze bij het hotel aankomen, kust hij haar wakker. Hij betaalt de taxichauffeur en haalt de koffer uit de kofferbak. Hij doet de deur aan Jo's kant open en steekt zijn hand naar haar uit. Ze pakt zijn hand vast en stapt uit de taxi, een beetje wankel op haar benen. Dart ondersteunt haar met zijn arm en helpt haar naar de ingang van het hotel. Hij zegt haar te gaan zitten in één van de stoelen in de lobby en loopt naar de receptie om in te checken. Wanneer hij terug komt, ziet hij dat ze weer in slaap gevallen is. Hij knielt voor haar neer, trekt haar in zijn armen en ze slaat automatisch haar armen en benen om hem heen. Hij pakt de koffer en loopt langzaam, met haar stevig tegen zich aan, naar de lift. Hij stapt in en drukt op de knop voor de bovenste verdieping. Hij leunt tegen de wand en streelt haar rug. Ze mompelt iets onverstaanbaars en houdt zich stevig aan hem vast. Als de liftdeur open gaat, leunt hij omlaag om de koffer te pakken en stapt naar buiten, richting de penthouse suite. Hij haalt de sleutelkaart uit zijn zak en duwt de deur open. Hij zet de koffer tegen de deur om hem open te houden en loopt naar binnen. Hij legt Jo op de bank en ze klaagt zachtjes wanneer hij haar los laat om de koffer te pakken en de deur dicht te doen. Hij gaat aan de andere kant van de bank zitten en pakt zijn telefoon om een bericht van Jake te lezen: Dat meen je niet? Live op tv? Jij hebt lef! Goed bezig! Ik zal alles opnemen en alles kopen wat ik te pakken kan krijgen.

Nog niet verslagenWaar verhalen leven. Ontdek nu