Hoofdstuk 20 - Samen

10 0 0

De afgelopen paar dagen waren een zegen. Jo sliep uren achter elkaar en at groentesoep als ze wakker was. En toen ze voor controle naar het ziekenhuis ging, was de dokter heel tevreden. Dart gebruikte de stille momenten om dingen te regelen voor de promotie van de campagne. De meeste journalisten gingen akkoord met het stellen van de vragen en het ontvangen van de antwoorden, via e-mail. Een glossy tijdschrift wil Jo graag zelf interviewen en biedt een behoorlijk bedrag voor die kans. Dus heeft hij ze beloofd dat hij het met haar zal overleggen. Hij zal ook wat solo dingen doen, vooral voor fitness tijdschriften. Maar het zullen voornamelijk duo interviews zijn samen met Jo. Iets wat compleet nieuw voor Dart is, maar hem heel leuk lijkt om te doen.

En dan is er nog een verzoek van een late night talkshow. Tom en Diana zouden graag willen dat ze daar ja tegen zeiden, maar hij heeft geen idee wat Jo hiervan zal zeggen. En hij is er zelf ook behoorlijk nerveus over. Er kan echt van alles gevraagd worden in zo'n talkshow. Hij heeft ook alle rare verzoeken meteen afgewezen en een lijst gemaakt van de normale. Nu is het wachten op Jo, totdat zij er klaar voor is. Beide ontwerpers wachten op groen licht van hem.

Hij kijkt op, als hij de slaapkamerdeur open ziet gaan en Jo komt de kamer in, met één van zijn shirts aan. Hij lacht naar haar en ze komt naar hem toe. Ze heeft slaperige ogen en haar haar is een rommeltje. Ze kruipt op zijn schoot en knuffelt hem stevig. "Mmm, goedemorgen mooie man. Ik ben nog niet helemaal wakker, dus ik blijf gewoon even hier zitten." Dart lacht en kust haar schouder. Jo leunt achterover en rekt zich uit, terwijl Dart haar vasthoudt en haar liefdevol aankijkt. "Dart? Zou je me willen helpen met douchen? Ik moet echt iets aan mijn haar doen en ik wil me fris voelen. Ik wil me ook gewoon aankleden en misschien wel even ergens heen." Dart bekijkt haar aandachtig en ziet een blos op haar wangen en een lichte schittering in haar ogen. Ze wordt echt elke dag een beetje beter. Hij zegt: "Natuurlijk. Hou je vast!" Hij staat op en Jo slaat haar armen en benen om hem heen, terwijl hij naar de badkamer loopt. Dart neemt de tijd, hij wast haar haar en lichaam met zachte bewegingen en voelt haar lichaam opwarmen onder zijn handen. Jo lacht naar hem en leunt naar hem toe voor een kusje. Hij droogt haar zorgzaam af en helpt haar aankleden. Ze kiest lichtblauw ondergoed, een topje en skinny jeans. Ze zucht gelukkig, zodra ze haar voeten in haar legerkistjes steekt. "Oh ja, ik voel me al een stuk beter. Ze knipoogt naar Dart en hij lacht naar haar. Ze geeft hem de borstel aan en gaat op de rand van het bed zitten. Hij begint haar haar te borstelen en haalt voorzichtig alle klitten eruit. Hij maakt een vlecht en kust haar nek zachtjes. "Ik hou van dat haar van je." Jo leunt tegen hem aan en hij kust haar slaap, terwijl hij zijn armen om haar heen slaat. Jo sluit haar ogen en glimlacht, genietend van het moment.

"Dart? Hoe zit het met de campagnes? Moeten we dingen overleggen?" Dart kust haar wang en zegt: "Ja, we moeten wat dingen bespreken. Wil je dat in het café doen? Ik ken de eigenaar, dus ik denk dat we wel een rustig plekje kunnen regelen." Jo lacht en zegt: "Ja, we kunnen door de achterdeur naar binnen. Ik zou Jake en Maria graag even willen zien." Dart staat op en verzamelt de lijst die hij gemaakt heeft, zijn laptop en zijn telefoon. Hij stuurt Jake een berichtje, voordat hij de deur op slot draait. Ze lopen samen richting het café, hand in hand en in een langzaam tempo. Jo glimlacht breed, blij dat ze buiten is en zich langzaam weer normaal begint te voelen. Ze komen bij het café aan en lopen achterom, waar ze Jake in de deuropening zien staan met een grote glimlach op zijn gezicht. "Welkom zusje. Het is goed om je te zien." Hij draait zich om en Dart en Jo volgen hem naar binnen. Maria komt op Jo af en knuffelt haar warm. "Ik ben zo blij dat je er bent. Ik ben zo ongerust geweest." Jo knuffelt haar terug en zegt: "Het spijt me dat ik je ongerust heb gemaakt. Maar ik voel me elke dag een beetje beter."

Jake wijst naar de keukentafel en zegt: "Ga zitten en regel dingen samen, dan zorg ik voor de koffie. En cheesecake natuurlijk." Jo lacht en gaat aan tafel zitten met Dart. Dart begint met de lijst vol interview verzoeken en legt het allemaal aan Jo uit. Hij vertelt haar over de vragen voor de interviews. Hij heeft ze allemaal verzameld en er zo voor gezorgd dat ze dezelfde vraag maar één keer hoeven te beantwoorden. Hij zal de antwoorden later verdelen over alle e-mails die ze van verschillende tijdschriften hebben gekregen. Jo is onder de indruk en zegt: "Wow Dart. Jij hebt hard gewerkt. Laten we de vragen nu beantwoorden, ik ben nieuwsgierig naar wat ze willen weten." Dart knikt en opent het bestand met alle vragen, die gaan van hun favoriete kleur tot heel persoonlijke dingen. Hij is eerlijk gezegd best benieuwd naar een aantal van Jo's antwoorden.

Nog niet verslagenWaar verhalen leven. Ontdek nu