°•°Zsebkendő°•°

21 4 0
                         


Szipp,szipp...
-Neked mi bajod?-megfordúlni nem akartam mert elég nyilvánvaló lett volna a helyzet. Ezért megpróbáltam kevésbé sírós hangon oda mondani egy egyszerű kis semmit.Ám ez nem jött össze mert mikor ezt megpróbáltam a "se"-ig jutottam mert elcsuklott a hangom és már a kabátom ujjával törölgettem a szemem.

Takonynak leesett,hogy épp az amúgy is feldúlt lelkembe taposott bele egy hülye mondatával. Így legalább tudja,hogy megint ő nyert,ő a nyertes,ő a legjobb... A legidegesítőbb...kis Takony. Közelebb jött hozzám. Amit nem láttam,de hallottam,hogy ropog a hó és az árnyékát is láttam közeledni.

Továbbra se óhajtottam megfordulni,ezért drága Takony lehúzta rólam a kapucnit. A kapucnival együtt húzott engem is hátrébb és mivel amúgy se tudtam volna mit kezdeni a helyzettel, ezért nem is ellenkeztem. Szerettem volna csak hát nem túl nagy erővel rendelkezem. Sőt semmilyen fizikai erővel nem rendelkezem.

Épp arra törekedtem,hogy ne lássa meg a fejem. Mondjuk már teljesen mindegy volt,de én azért még nem akartam megadni neki ezt az örömöt,hogy lássa mennyire meg tud bántani.
Ám nem igazán értem,hogy miért fáj nekem ennyire. Mikor én neki akármit is mondok az szinte el megy a füle mellett. Nekem viszont nagyon rosszul esnek a szavai...

Amikor már elég közelinek érzet elengedte a kapucnit. A gyomrom hírtelen görcsbe rándult és sokáig elnyújtotta a fájdalmam. Ez az még jobb... Esetleg a hó még nem akar esni?!

Takony a vállamnál fogva fordított meg,hogy szembe legyünk egymásnak.
Ezt nem akarom... Nem akarok rá nézni... Nem akarom,hogy így lásson...

-Kérsz egy zsebkendőt?-kérdezte ezt olyan halálos nyugalommal a hangjában,mintha mi nem is utálnánk egymást. Arra vártam,hogy még jobban megbánt, vagy újfent elsorolja nekem mekkora egy tehetségtelen nulla vagyok.DEEEE NEEEM!!! Őfelsége kedves volt...Velem! Pedig én sosem voltam vele ...

-K-kérek...-na ez mivolt? Ez mi volt EZ??? Én nem szoktam dadogni!?

Benyúlt a zsebébe és elővette a zsepit. Én pedig végre kifújhattam az orrom.

✨Ez a rész nagyon rövid lett,de nyugi,ha van rá érdeklődés akkor a következő sokkal hosszabb lesz és lehet,hogy még ma hozom✨

✨Távoli csillagok✨Where stories live. Discover now