22

716 75 17
                                                  

Sohyun: awak pun apa kurang! /terys berlari untuk menuju ke biliknya /

Yohan: yah! Yah! Park Sohyun! /menjerit/

YOHAN POV
Ugh. Geram pula aku dengan Park Sohyun ni. Boleh pula dia keluar dengan lelaki mana tah. Happy je dia. Sukalah tu. Nanti kalau kena culik ke , benda tak elok terjadi ke padan muka. Sebab aku macam dapat rasakan yang lelaki tu ada niat yang tak baik. Buka sebab aku marah saja saja eh.

SKIP
*Keesokan harinya*

SOHYUN POV
Awal awal aku dah bangun. Aku dah siap siap. Aku mengenakan sebuah kemeja biru dengan skinny jeans. Aku rasa tak sabar nak jumpa Jihoon. Nak jalan jalan dengan dia. Argh tak sabar! Yohan? Hmm aku langsung tak fikirkan pasal dia. Sebab aku tahu dia tak kisah. Jadi biarlah aku berseronok untuk honeymoon aku ni dengan Shin Jihoon.

*Selepas sudah bersiap , pada pukul 8.00 pagi Sohyun turun ke cafe hotel untuk breakfast*
*Sesudah breakfast , Sohyun berjalan jalan disekitar pantai sementara tunggu pada waktu tengahari*

❤Sohyun: haih , Yohan-ah saya harap awak akan berubah satu hari nanti .m saya harap awak akan mencintai saya dengan sepenuh hati awak .. /senyum/

*Tiba tiba seseorang menghampiri Sohyun*

???: Sohyun?

Sohyun: /pusing memandang seseorang tersebut/ ah , Jihoon-ah , terkejut saya .. saya ingat siapalah tadi

Jihoon: mian saya tak ada niat nak terkejutkan awak .. apa yang awak buat dekat sini?

Sohyun: oh saya saja je jalan jalan dekat sini .. Sementara tunggu tengah hari nak keluar sama sama .. awak pula?

Jihoon: eh! Samalah juga saya pun

Sohyun: eh yeke? Kenapa saya tak nampak awak waktu breakfast tadi?

Jihoon: oh erm saya turun lambat tadi /sengih/

Sohyun: oh

Jihoon: apa kata kita gerak sekarang? Memandangkan masing masing dah siap

Sohyun: okaylah kalau macamtu

Jihoon: kaja

*Sohyun dan Jihoon terus bergerak ke tempat yang mereka ingin pergi*

YOHAN POV
Bosannya honeymoon ni. Aku kalau boleh nak balik harini do. Tak ada function pun pergi. Baik duduk dekar rumah je. Waktu aku dalam perjalanan nak turun pergi breakfast tu , aku nampak Sohyun dengan seorang lelaki. Bila aku usha lama lagi , aku nampak dia keluar dengan lelaki semalam. Ugh! Dia marah aku keluar dengan perempuan lain. Tapi dia pun sama je. Tak padan dengan nerd nak flirt dengan lelaki tu. Aku lagi hensemlah! Menyampah tengo- . Eh kejap. Yah Kim Yohan! Kenapa kau cemburu ni?! Susahlah macam ni!!

SKIP
*Sohyun & Jihoon keluar bersama hingga pukul 5.00 petang*

JIHOON POV
*Tiba di hotel*

Sohyun: gomawo Jihoon-ah untuk harini! Saya seronok sangat!

Jihoon: alah tak ada apa apa masalahlah .. tak menyesal jugakan earphone awak jatuh haritu /ketawa /

Sohyun: kan! Lepastu sekarang kita jadi kawan

Jihoon: kawan? Haha .. haa Sohyun-ah , apa kata malam ni kita lepak sama sama?

Sohyun: boleh jae! Nak lepak dekat mana?

Jihoon: dekat pantai ni? Kan ada pondok dekat situ? Awak tunggu jelah dekat situ pukul 9.00 nanti

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now