Cearta...

4 0 0

  Nu mai suport nimic, vreau sa fiu singura si sa nu ma mai deranjeze nimic. Viata mea s-a blocat undeva si nu stiu pe ce drum sa mai merg. 
  Ajung acasa si imi arunc haina, sunt frustata si ultimul lucru pe care il vreau este sa ma piseze cineva la cap. 
   - Hei, ma intampina iubitul meu, Adrian. 
   - Buna. 
  - Nu esti in apele tale, ce s-a intamplat?

Ma imbratiseaza scurt. Nu reactionez, iar el se uita lung la mine.
    - Scuza-ma, am avut o zi proasta, sunt sanse sa fiu data afara.
   - Mereu ai scuze, in ultimul timp esti rece cu mine si gasesti orice scuze dar eu am alt raspuns pentru asta! 
Ma uimeste, credeam ca o sa ma inteleaga, ca o sa ma sprijine si incurajeze. Ii vad ura in ochi si nu e prima data, am mai vazut o data privirea asta si nu a iesit bine! E dureros, nu il mai recunosc. 
Cand ne-am cunoscut am vazut in el un alt barbat: dulce, grijuliu, iubitor. Cu timpul a inceput sa isi arate adevarata fata, impunator, posesiv si agresiv. Totdeauna doar el avea dreptate pentru ca sa voia el! Sunt ranita, imi e teama si as vrea sa renunt dar nu pot!
   - Da, sunt rece. Ai uitat ce ai facut data trecuta? Ai uitat ca tu, omul care spui ca ma iubesti, m-ai ranit prin cuvinte? Si mai rau de atat, ai incercat sa ma lovesti? 
    - E vina ta, ma provoci intotdeauna! Dar o faci pentru ca ai pe altcineva.
Plang, plang tare si ma uit la el. Ne certam si el ma impinge, ii vad cum ochii injecteaza ranchiuna. 
   - O sa iti para rau! Plec!
   - Nu o sa pleci niciodata, si stii de ce? Pentru ca indiferent de ce ti-as face, cum ti-as vorbi, cum m-as comporta, nu o sa pleci niciodata de langa mine! NICIODATA! Pentru ca fara mine ai fi NIMIC!
Nu pot sa cred ce aud, fiecare cuvant ma doboara. Abia acum realizez ca toata stima mea de sine s-a dus de-a lungul timpului, toata demintatea mea, cat m-am injosit facand tot ce vrea el. Ce slaba ma crede. Acum se explica tot. Ma urasc ca am lasat sa se intample toate astea! Imi merit soarta!  Si cel mai rau doare faptul ca el are dreptate!

Sinceritatea doare Minciuna te ucideWhere stories live. Discover now