Hoofdstuk 18 - Lust

14 0 0

Jo wordt wakker met en lichte hoofdpijn, doet haar ogen een klein beetje open en vraagt zich af waar ze op ligt. Ze doet haar ogen verder open en ziet dat ze bovenop Dart ligt, met haar gezicht op zijn borst. Ze glimlacht, want hij heeft zijn armen om haar heen en snurkt zacht. Ze kust zijn borst en hij mompelt, haar nog dichter tegen zich aan trekkend. Ze probeert rechtop te gaan zitten, maar deze slapende man wil daar niets van weten. Jo geeft het op en knuffelt tegen hem aan, streelt zijn borst en valt snel weer in slaap. Ze wordt de tweede keer wakker door Darts strelende handen over haar rug. Ze glimlacht en fluistert: "Goedemorgen, lekker ding." Dart slaat zijn armen warm om haar heen en zegt: "Goedemorgen mooie vechter." Jo gaat rechtop zitten en strekt haar armen uit. Ze lacht naar hem en vraagt: "En? Heb je goed geslapen? Met mij in je armen de hele nacht?" Hij lacht terug en zegt: "Oh ja. Het was geweldig. Ik heb van je gedroomd, terwijl ik je vasthield. Een betere nachtrust is er niet."

Jo draait en buigt om naar haar lichaam te kijken en ziet dat de meeste blauwe plekken vervaagd of zelfs helemaal weg zijn. Ze haalt het verband van haar hand en ziet dat haar knokkels er ook een stuk beter uitzien. Ze strekt haar vingers, ze voelen nog een beetje stijf, maar het doet geen pijn meer. Ze voelt zich opgelucht en wil net uit bed gaan, maar Dart trekt haar dichterbij. "Mmm, nog niet. Blijf nog even bij me." Jo kust zijn hals en speelt met zijn haar, maar dan piept haar telefoon en wurmt ze zichzelf uit Darts armen om te kijken wie haar een berichtje gestuurd heeft. Dart gromt, maar ontspant zijn grip op haar. Het is een berichtje van Jake, die zegt dat hij trots op haar is voor het uploaden van de video. Video? Ze kijkt op haar Facebook pagina en vindt een video waar Dart haar in getagd heeft. Het is een stukje film, waarin ze 'Fighter' zingt. Zodra hij hoort waar ze naar kijkt, gaat hij rechtop zitten, met zijn handen op haar onderrug. Hij begint een beetje nerveus te worden, maar zodra ze hem aankijkt, ziet hij dat dat niet nodig is. Jo lacht en zegt: "Wow. Zoveel reacties en nieuwe vrienden. Ha. Ik ging er helemaal voor, hè?" Dart lacht naar haar en zegt: "Ik moest het wel delen. Je zag eruit als een ster. En zo sterk. Ik ben heel trots op jou."

Ze kust hem langzaam en dan schiet ze in de lach, omdat haar maag rammelt. Dart leunt voorover, kust haar maag en belooft dat ze zo eten krijgt. Hij zegt dat ze zich goed vast moet houden en schuift naar de rand van het bed. Hij staat op, terwijl hij haar in zijn armen houdt. Hij loopt naar de keuken en laat haar op het aanrecht zakken en kijkt in de koelkast. "Hmm, oké. Eieren, spek en geroosterd brood. Hoe klinkt dat?" Jo's maag antwoordt meteen en Jo giechelt. "Dat klinkt goed. En koffie zou ook lekker zijn." Ze bereiden samen het ontbijt en gaan aan de ontbijt-bar zitten. Ze eten en praten over de vorige avond. Terwijl ze van haar koffie geniet, bekijkt ze Dart en haar ogen worden groter. Ze raakt een plek op zijn schouder aan en vind er dan nog meer, in zijn hals, op zijn borst en buik. Ze staart met open mond naar de rode plekken en tandafdrukken. Dart begint de grinniken en doet net alsof hij niet doorheeft hoe geschokt ze is. Met een zacht stemmetje vraagt ze: "Dart? Heb ik dat gedaan?" Hij kijkt haar aan en probeert te pruilen en knikt, maar het is onmogelijk voor hem om niet te glimlachen. Jo's wangen kleuren donkerrood en ze kijkt naar de vloer. Dart duwt haar kin omhoog en kust haar zacht. "Ja, je was wild Jo. Ik dacht echt dat ik dood zou gaan. Ik heb je nog nooit zo wild en zelfverzekerd gezien. Maar schaam je er niet voor. Het was opwindend, heet, vermoeiend en soms een beetje eng. Maar ik heb van geen seconde spijt. En dat zou jij ook niet moeten hebben. We zijn uitgeput en verzadigd in slaap gevallen." Jo kijkt in zijn ogen en ziet de herinnering aan de afgelopen nacht in zijn ogen branden. Ze kust de plek op zijn schouder en zegt: "Misschien moet ik ze allemaal kussen om het beter te maken." Dart kreunt en zegt schor: "Nee. Alsjeblieft niet. Ik ben nog niet hersteld." Jo grijnst naar hem met glimmende ogen. "Is dat zo?" Ze likt haar lippen en wil zich net voorover buigen, als Dart zegt: "Dirk komt vandaag. En als je dat doet, dan kan ik me niet bedwingen. Zelfs niet een klein beetje en ik beloof je, dat je de komende uren niet zult kunnen staan."

Nog niet verslagenWhere stories live. Discover now