Hoofdstuk 16 - Held

12 0 0

Jo wordt wakker en voelt vederlichte kusjes op haar gezicht. Ze doet haar ogen een klein beetje open en ziet de man van haar dromen glimlachend naar haar kijken. Ze lacht terug en kust hem zacht. "Mmmm, goedemorgen." "Goedemorgen superster." Jo trekt haar wenkbrauwen op en rekt zich langzaam uit. Dart gaat rechtop zitten, pakt zijn telefoon en draait het scherm naar haar. Op zijn Facebook is een klein stukje van de reclamespot te zien en Jo bekijkt het blij. Het ziet er goed uit. Het is voornamelijk Dart in een pak of half bloot, maar eindigt met een paar seconden waar ze kussend te zien zijn. Dart wijst naar de reacties en Jo leest ze, het zijn vooral mannen die reageren en zich afvragen wie ze is. En een paar vrouwen die zeggen dat ze met haar zouden willen ruilen. Darts telefoon begint te piepen en al vrij snel trilt Jo's telefoon bijna constant. Dart lacht en zegt: "Dat voorproefje is vijf minuten geleden live gegaan en mijn telefoon kan de berichten nu al niet meer aan." Hij kijkt naar de berichten en zegt: "De meesten gaan over jou. Kan ik je trouwens taggen in het voorproefje?" Jo knikt en zegt: "Ja graag. En ik wil zo een selfie met je maken en die op mijn accounts delen." Dart kijkt even verbaasd en knuffelt dan tegen haar aan. Jo maakt de foto die veel duidelijk maakt: ze liggen samen in bed, onder de dekens en hebben niet veel aan. Jo gebruikt de foto om iedereen een goede morgen te wensen en tagt Dart gelukkig. "Verdorie Jo, je weet dat alle bimbo's van mijn pagina nu ook bij jou uitkomen, toch?" Jo lacht en haalt haar schouders op. 

Ze voelt haar telefoon trillen en ziet dat Jake haar belt. "Goedemorgen, grote broer." "Goedemorgen zusje. Je hebt het gedaan hè? Klaar met verstoppen? Ik ben trots op je. Hoe behandelt die blonde idioot je?" "Ja, verstoppen doe ik niet meer. Ik ben klaar met me inhouden. En die blonde idioot?" Dart trekt zijn wenkbrauw op en duikt onder het laken om haar voeten te kussen. Jo giechelt en vertelt Jake dat hij op dit moment haar voeten kust. Jake lacht. "Goed. Zoals het hoort. Ben je klaar met de fotoshoot en zo?" "Ja, ik denk het wel. We hebben het er nog niet echt over gehad. Ik ben gisteren ingestort en heb tot vanmorgen doorgeslapen. Dat modellenwerk is verdomd zwaar. Ik heb geen idee hoe Dart het urenlang volhoudt en zelfs aan het eind nog weet te lachen." "Rust maar lekker uit Jo. Maar kom naar huis, zodra dat kan. Iedereen hier mist je. En ik mis zelfs meneer sexy." Jo lacht en belooft goed uit te rusten en hangt op.

Dart staart bezorgd naar zijn telefoon, door de reacties op Jo's sociale media lezend. De vrouwelijke fans zijn alles behalve aardig. Sommige reacties zijn gewoon eng. Terwijl de meeste reacties op zijn accounts positief zijn. De meeste mannen feliciteren hem en niet met de foto's, maar met Jo. Hij lacht zachtjes en kijkt naar Jo. Jo leest de reacties onder haar foto, met een duivelse glimlach op haar gezicht. "Haha, ze zijn zo boos en in de war. Ze dachten dat ze jou konden krijgen met hun perfecte lichamen en haar. En wat gebeurt er? Jij kiest voor het meisje dat ze ooit waren." Jo lacht harder en Dart staart naar haar. Ze kijkt hem aan, nog steeds lachend. "Wat?" Dart grinnikt en zegt: "Je verrast me nog steeds elke dag. Ik maakte me zorgen om die reacties, sommigen zijn doodeng. Die meiden zijn heel gemeen." Jo haalt haar schouders op en zegt: "Ik wil niet meer bang zijn en al helemaal niet voor meiden die overduidelijk gefrustreerd en een beetje dom zijn. Iedereen kan hun reacties zien. Zij komen gemeen over, ik niet. Trouwens, ik ben degene waarmee je dit bed deelt." Dart trekt haar dichterbij voor een kus en fluistert: "Ik hou nog meer van je dan gisteren." Jo kust hem terug en zegt dat ze ook meer van hem houdt.

Zodra ze gewassen en aangekleed zijn, gaan ze naar de ontbijtzaal van het hotel, om daar te ontbijten. Jo loopt met wiegende heupen en opgeheven hoofd de zaal in. Ze gaat zitten en drinkt van haar koffie, met nog steeds een duivels lachje op haar lippen, luisterend naar de fluisterende mensen om haar heen en kijkend naar de paparazzi buiten. Dart zit naast haar en bekijkt haar, kauwend op een stuk geroosterd brood. Hij pakt zijn telefoon en stuurt Jake een bericht: Jo is zo zelfverzekerd, dat ik bang begin te worden. We hebben een monster gecreëerd. Jo neuriet, terwijl ze een paar blauwe bessen eet en ziet er compleet ontspannen uit. Darts mobiel trilt en hij leest Jakes reactie: Het heeft er altijd al in gezeten. En ze is 100% zeker van jouw liefde voor haar, dat maakt haar zelfvertrouwen nog groter. Geniet ervan!

Nog niet verslagenWhere stories live. Discover now