20

683 69 8
                                                  

Pn. Kim: okay macam ni , omma dengan omma Sohyun dah tetapkan tempat untuk honeymoon korang!!

Yohan: ha?! Honeymoon?

Pn. Kim: yes

Pn. Park: jadi esok korang akan pergi Pulau Jeju!

Sohyun: omma , biar betul esok .. nanti kitaorang nak pergi universitylah

Pn. Park: alah , bukannya selalu pun ponteng kelas

Sohyun: berapa hari honeymoon ni?

Pn. Park: 4 hari

Yohan: 4 hari? Omma , lama lama dekat Pulau Jeju nak buat apa?

Pn. Kim: lah , bercutilah .. luangkan masa dengan isteri kamu

Yohan: tch

SKIP
*Pada malam berikutnya*
*Sohyun mula mengemas pakaiannya*

Sohyun: tak sabarnya nak pergi Pulau Jeju!!

*Ting! Bunyi mesej masuk*

h.seongwoo: sohyun-ah , esok awak free ke?

p.sohyun: mian seongwoo-ah , esok saya tak free .. saya dengan yohan pergi honeymoon

h.seongwoo: honeymoon?

p.sohyun: nae

h.seongwoo: dekat mana? berapa hari?

p.sohyun: pulau jeju tapi saya tak tahu lagi dekat mana hotel yang omma saya book .. & 4 hari

h.seongwoo: oo .. pergi sana naik flightkan?

p.sohyun: nae

h.seongwoo: hati hati tau .. nanti belikanlah hadiah untuk saya hehe

p.sohyun: nae saya mesti akan belikan awak hadiah

h.seongwoo: hehehe

p.sohyun: okaylah seongwoo-ah , saya nak kemas baju ni .. nanti kita jumpa .. anneyong

h.seongwoo: nae anneyong

*Sohyun menutup handphonenya*
SKIP
*Keesokan harinya di airport*

Pn. Kim: kamu berdua elok elok tau dekat sana

Yohan & Sohyun: nae

Pn. Park: jangan bergaduh .. Yohan , jaga Sohyun ye

Yohan: nae omma

Sohye: Hyun-ah , nanti belikan barang untuk unnie tau!

Sohyun: nae

*Sedang mereka berbual , mereka terdengar nama kapal terbang mereka sudah bersedia*

Yohan: okaylah omma , unnie .. kitaorang gerak dulu

Pn. Kim: /peluk Yohan/ hati hati ye

Yohan: aigoo omma ni .. kitaorang pergi bercuti 4 hari ie .. tapi melebih macam kitaorang dekat sana sampai 4 bulan

Pn. Kim: mestilah nanti omma rindukan kamu

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now