I N T R O

47 17 0
                                              

Hai semua!!! Kembali lagi aku dengan buku random yang baru yang bertajuk ❛❛ feeling O U T ❜❜ . Peh dengar tajuk pun dah rasa sendu en, hahahahaha...

Book ni aku ade aku reka and ade gak aku ambik dari keadaan sekeliling aku. And this book 100% from my brain and my life. Okeiii..

Haa, aku request cover book aku ni dari yuqiss_ , kiyot en. Hehe korang kalau ade yang berminat boleh lah request dekat dia.. simple and nice ♡ thanks..

So lawo en, hahahaha kalau nak gi lah request,  tak de ada masalah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

So lawo en, hahahaha kalau nak gi lah request,  tak de ada masalah...

So LET'S BEGIN!!

☆ vote and comment tau kawan-kawan..
☆ sape ade idea ke, boleh lah sumbang.. jasa anda amat saia hargai.

Feelings O U T Where stories live. Discover now