Hoofdstuk 14 - Sexy

15 0 0

De volgende ochtend wordt Jo langzaam wakker. Ze opent één oog en ziet dat de plek naast haar leeg is. Ze gaat snel rechtop zitten en kijkt de kamer rond. Dart kijkt haar glimlachend aan vanaf het voeteneind. "Goedemorgen krullenbol, het ontbijt is geserveerd." Op tafel staan croissantjes, fruit, koffie en sinaasappelsap. Jo staat op en loopt richting de tafel, onderweg Darts shirt van gisteravond aantrekkend. Ze gaat eerst voor de koffie en geniet ervan in kleermakerszit op de bank. Dart neemt een hap van een croissant en draait zich naar haar toe. "Bedankt voor het zetten van mijn wekker. Ik werd wakker voordat hij af ging en besloot een ontbijtje voor ons te bestellen. Omdat ik het grootste gedeelte van de dag weg ben, dacht ik dat we op zijn minst samen konden ontbijten." Jo kijkt op haar horloge en weet dat hij binnen dertig minuten weg gaat en dat Dirk dan langskomt. Ze wordt een beetje zenuwachtig en neemt nog een slok van haar koffie. "Ik ga me vlug even douchen en aankleden. Eet jij even wat, lief?" Hij kust haar voorhoofd en loopt naar de badkamer. Jo probeert haar zenuwen van zich af te schudden en pakt een croissantje. Ze neemt een hap, loopt naar de badkamer om tegen de deurpost aan te leunen en de man van haar dromen te zien douchen. Hij zingt één of ander gek liedje over verliefd worden op een meisje met rood haar en krullen. Ze lacht en blijft staan, haar croissantje etend, terwijl hij de kraan dichtdraait en onder de douche vandaan stapt. Heel even kijkt hij haar verrast aan, maar trakteert haar al snel op een brede glimlach. Hij loopt op haar af en kust haar, terwijl hij haar tegen zijn natte lichaam aantrekt. Hij doet een stapje achteruit en bekijkt haar helemaal trots. Jo kijkt naar beneden en snapt meteen waarom hij zo blij met zichzelf is. Het T-shirt kleeft aan haar borsten en is doorschijnend geworden. Maar als hij denkt dat ze hier verlegen van wordt, dan heeft hij het mis. Ze haalt haar schouders op, trekt het shirt uit en gooit het opzij, trekt haar slipje uit en loopt naar de douche. Ze draait de kraan weer open en laat de douchedeur open staan, terwijl ze de vlecht uit haar haar begint te halen. Hij staat daar, bevroren en staart naar haar met zijn mond open. Ze wast haar lichaam langzaam, buigend en draaiend, terwijl ze hem met een verleidelijke glimlach aankijkt. Hij duwt zijn mond dicht met zijn hand en draait de koude kraan bij de wastafel open om koud water in zijn gezicht te gooien. Jo lacht, doet de douchedeur dicht en zingt: "I put a spell on you, because you're mine!" Wanneer ze onder de douche vandaan komt, is het Dart die glimlachend tegen de deurpost geleund staat. Hij slaat een handdoek om haar heen en kust haar diep. "Ik moet gaan liefje. Weet dat ik tijdens al die interviews en andere saaie dingen aan je zal denken." Jo kust hem en zegt: "Oh dat weet ik. Ik zal ook aan jou denken. Ga nu maar snel, voordat ik mijn handdoek laat vallen." Ze lacht als ze hem weg ziet rennen en doei hoort roepen.

Jo vlecht haar haar en doet een badjas aan. Ze eet wat fruit, terwijl ze op Dirk wacht. Er wordt blij op de deur geklopt en Jo doet snel open. Dirk komt binnen met zijn armen vol spullen, gevolgd door een vrouw met een vriendelijk, rond gezicht. Jo lacht naar ze en Dirk legt alle spullen op bed, voordat hij zich omdraait en haar bekijkt. "Nu al een professioneel model. Net gedoucht en niet vol met make-up. Zo hebben we ze graag, toch Monica?" De vrouw bekijkt Jo aandachtig en komt dichter bij om Jo's gezicht te bestuderen. "En ook nog een mooi gezicht om mee te werken." Jo bloost een beetje, maar voelt zich niet ongemakkelijk bij deze twee mensen. Dirk brengt wat dingen naar de badkamer en zegt dat Monica haar make-up spullen daar ook kan uitstallen. "Jo, je kunt je, met hulp van Monica, omkleden in de badkamer. We beginnen met waar jij je comfortabel bij voelt en dan zien we wel waar het ons brengt. Ik ben er van overtuigd dat je er prachtig uit zult zien, wat we ook doen. We nemen gewoon een heleboel foto's en dan kiezen we degene die jij het mooist vindt." Jo knikt instemmend en loopt naar Monica in de badkamer. Ze gaat op de stoel zitten die Monica daar klaargezet heeft.

"Nou Jo, laten we eerst een aantal dingen bespreken. Hoe wil je je make-up? Ik zat te denken, vrij naturel, gewoon versterken wat je al hebt, lange wimpers, glimmende lippen en je haar los." Jo denkt even na en zegt dan: "Ik wil beginnen met het overhemd dicht, een stropdas losjes om, mijn haar in een vlecht en mijn bril op... en dan uiteindelijk eindigen met euh... alsof ik net seks heb gehad." Monica knikt en knipoogt naar Jo. Dirk zegt vanachter de deur: "We snappen je Jo. Het gaat er geweldig uitzien en het gaat Dart een hartverzakking geven." Hij lacht en zegt dat ze op moeten schieten. Monica doet haar ding en Jo staart naar zichzelf in de spiegel, verbaasd om haar eigen schoonheid. Haar zelfvertrouwen groeit met de minuut. Ze loopt de badkamer uit in haar badjas en Dirk fluit naar haar. Jo knipoogt naar hem en rommelt in haar koffer, er een dieprode kanten body uithalend. Ze loopt snel weer naar de badkamer en trekt de lingerie aan, het shirt erover, met de stropdas losjes om haar nek. Ze steekt haar voeten in de rode stiletto's en knipoogt naar zichzelf in de spiegel. Ze loopt heupwiegend naar Dirk en hij steekt twee duimen omhoog. Hij vraagt haar voor het raam te poseren en bekijkt de eerste foto's op zijn camera. "Het licht is geweldig nu. Blijf gewoon bewegen, denkend aan Dart en hoe je hem verleidt, terwijl je je gezicht naar het raam draait. Jo knikt en neemt verschillende poses aan, terwijl Dirk haar bij elke foto aanmoedigt. Ze doet de knoopjes tot halverwege los en laat het overhemd over haar schouders naar beneden glijden, een aantal nieuwe poses aannemend. Op een gegeven moment stopt Dirk even en vraagt Monica om de vlecht uit Jo's haar te halen. Monica loopt naar Jo en maakt Jo's haar in de war en Dirk roept: "Oh ja! Dit is geweldig Jo! Wat een sexy haar!" Jo voelt zich aangemoedigd en doet alle knoopjes los en doet haar bril af. Dirk wordt steeds enthousiaster en Monica doet zelfs mee.

Nog niet verslagenLees dit verhaal GRATIS!